עבור לתוכן

עזרה - השוואת מפרט מחשבי מותג - בטווח 3.5K + סקר השוואתי!

בהקשר לקניית מחשב מותג (3K) - איזה חברה עדיפה? 1,607 הצבעות

1. 1. בהקשר לקניית מחשב מותג (3K) - איזה חברה עדיפה?

• HP - עם שירות של החברה
      0
    • packard bell - שירות של "טלדור".
      0

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

שלום -

הנושא הוא השוואה בין כמה הצעות של מחשבי מותג של החברות: Packard Bell, HP, ו-Dell.

צרפתי מסמך המשווה בין 6 מפרטים בסביבות 3K+/-500 מבוסס על תמחור של באג ואופיס דיפו.

1. קודם כל אשמח לשמוע חוות דעת רצינית על שלושת החברות הללו.

2. אני רוצה לשמוע את דעתכם בכלל על קניית מותג - האם זה באמת מוצדק והאם זה באמת אמין מבחינת האיכות והתאימות בין הרכיבים השונים.

3. מה מתאים לצרכים שלי - ומה מיותר. [הגדרת הצרכים שלי בהמשך] - ומה ההצעה הטובה ביתר מהמפרטים במסמך המצורף הכי מתאימה לצרכי.

4. יש לי כמה שאלות ספציפיות:

4.א. מה ההבדל האמיתי בין i3-i5 - והאם ההבדל במחיר שווה - בכלל ולצרכי בפרט.

4.ב. כמה משנה באמת האם לכרטיס גרפי יש 1GB או 2GB זכרון - והאם ההבדל במחיר כנ"ל...

4.ג. כמה משמעותי 4/6/8 GB זכרון RAM - לצרכים שלי ובכלל.

4.ד. איך אני ידע מה מצב הקירור במחשב שאני קונה כמחשב מותג - לא מופיע במפרט...

4. ה. איך אני ידע על מידת התאימות של לוח האם במחשבים הנ"K שגם לא מופיעים במפרט (ואגב למה? האם זה מובן מאליו?)

4.ו. איך זה שבדגם היקר יתר i5-300 המהירות 2.8 גיגה הרץ, ואילו בדגם הזול יתר i5-650 מהירות גבוהה יתר 3.2 ג"ה?

הצרכים:

המחשב שאני צריך הוא מחשב משפחתי (אבא + אמא + 3 ילדים גן/יסודי): משרדי - אופיס, פאוור-פויינט, מיילים וכו'. תחנת גלישה משפחתית - יו-טיוב, סרטים בסטרימינג, טריילרים, פייסבוק, פורומים, הורדה של סרטים - בינוני, משחקי רשת בינוני. טלויזיה-קולנוע: כ.ט. +עידן5 , צפייה בסרטים מקוריים וצרובים - כבד מאד. גיימינג: heroes VI, CIV5, dragons age וכד'. שקט: 7- חשוב במדה בינונית פלוס. אוברקלוק: לא. אופק המחשב: לשלוש-ארבע שנים. בעקרון זה החזיק חמש שנים ועכשי אני פשוט מחליף אותו. קירור: חשוב מאד!

צריך לומר - היה לי כבר נושא וקיבלתי המלצה טובה מאד... (משניצקי - תודה!) ההצעה היא למפרט שאני צריך לבנות. החלטתי כאמור שהנושא של אחריות עד בית הלקוח קריטי עבורי, ושווה לי לשלם על זה קצת יותר, ולכן חיפשתי מחשבים עם אחריות של שלוש שנים עד הבית. אני נוטה להאמין שחברות גדולות שמוכרות מותג ונותנות אחריות ארוכת טווח בבית הלקוח - יש להם אינטרס לדאוג לכך שהמחשב יעבוד כמו שצריך... אשמח לשמוע דעות בנדון.

[attachment deleted by admin]

פורסם

1. כולן חברות טובות, כמובן שעבורך כצרכן מה שמשנה בפועל זה השירות של היבואנית.

2. בדרך כלל מדובר ברמת החומרה במערכות לא משתלמות. רכיבים מיושנים / לא משתלמים.

3. לשימושים שאתה מתאר, מתאימים למעשה כולם, עדיפים מבחינת מפרט: iMedia i6550IL של PACKARD BELL בגזרה הזולה והPavilion p6751is של HP בגזרה היקרה.

4. א. הI3 הוא כפול ליבה והI5 מרובע למעט המקרה של הi5-650 שהוא כפול ליבה מדור קודם ומהווה בחירה די מטומטמת כיום.

4. ב. לא מהותי כלל בטח שלא בכרטיסים כאלו.

4. ג. לצרכים שלך לא מאד, ככלל זה בהחלט יכול להיות מהותי.

4. ד. לא מופיע ובדרך כלל יש איזשהו קירור פשוט למדי.

4. ה. מידת התאימות של הלוח למה? אמנם לא מפורסמים הדגמים, אבל הגיוני למדי שרשת שמוכרת מחשב מוודאת תאימות בין הרכיבים שלו.

4. ו. הi5-650 הוא מעבד I5 מדור קודם, אז היו מעבדי I5 6XX שהיו כפולי ליבה עם תדר גבוה וI5 7XX שהיו מרובעי ליבה עם תדר נמוך יותר. הI5 2300 הוא מעבד מרובע ליבה מהסדרה העדכנית, והוא עדיף בכל מקרה.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה!

כמה שאלות:

1. לא הבנתי "בדרך כלל מדובר ברמת החומרה במערכות לא משתלמות. רכיבים מיושנים / לא משתלמים" - האם אתה חושב שמחשבי מותג הם עם רכיבים טובים יותר או לא. האם ההנחה שמותגים עם אחרית עד הבית הם באיכות מובטחת פחות או יתר נכונה או לא לדעתך? הרכיבים המישנים הם במערכות המורכבות לבד או במותג?

2. שאלה שניה שעלתה בדעתי - האם עדיף מחשב i5-2300 עם 4/6GB או i3-2100 עם 8GB. ובכלל במסגרת תקציב מוגבל - עד כמה הליבה המרובעת חשובה - כשאני קונה לטווח של 3-4 שנים קדימה. עד כמה ההשקעה הנוספת - כ-500 ש"ח במחשב של ה-i5 - שווה עבורי בטווח השל השנים הקרובות.

הסכום משמעותי מבחינתי אבל אני מוכן להשקיע אם זה שווה את המאמץ באופן מהותי.

תודה שוב...

פורסם
  • מחבר

לגבי הזקר - אני פשוט לא מכיר את החברות. אם מישהו מכיר את השירות והאיכות מבחינת השוואה והמלצה אשמח לשמוע דעות לכאן או לכאן, כי זה פחות או יתר עומד עכשי על החלטה בין שניהם.

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים