פורסם 2002 במרץ 1523 שנים שלום ההורים שלי עכשיו בהולנד וממה שביררתי המחירים שם יותר זולים, יש לי כרגע הארד דיסק 60GXP בנפח 40 ג'יגה שמתפוצץ כל פעם עד אפס מקום, ואני בתור אדם ששונא צריבות החלטתי לקנות הארד דיסק נוסף, חשבתי על משהו בסביבות ה60-80 ג'יגה, בהתחלה חשבתי על ה120GXP, אבל ממה שכולנו קראנו, האמינות שלו בספק, נשארו לי בעצם 2 אופציות (מכיוון שסיגייט עם ביצועים נחותים ורעש מעצבן לא בא בחשבון...) : MAXTOR D740X-6L080J3-60GB או WD600BB-A WD 60GB אנא עיזרו לי להחליט תודה
פורסם 2002 במרץ 1523 שנים א. בשום אופן לא IBM !!!!!!!!! בטח לא אם אתה מביא מחו"ל ואז לך תחפש את האחריות שלך... ב. אם כבר מקסטור אז שיביאו לך את הדגם שמסתיים ב-L שזה LIQUID BALL BEARING (ציר נוזלי).
פורסם 2002 במרץ 1523 שנים אם אתה רוצה לקנות IBM יש לך 3 דגמים מעולים לבחירה:1. 75GXP - דיסק פצצות לגבות שמחזיק 3 שבועות ברציפות, כן כן, לא שבוע, לא שבועיים אלא שלושה שבועות!!!!!2. 60GXP - אותו כנ"ל אבל הדיסק המעולה הזה הוא דיסק יצירתי, הוא יודע לפתח סקטורים פגומים לבד!!! כן כן בלי עזרה ממך!!!3. 120GXP - ספינת הדגל של IBM, יודע לעבוד 8 שעות ביום ברציפות!!!! כן כן, לא שעה לא שעתיים אלא 8 שעות!!!מה לארוז לך? ;D ;D ;D
פורסם 2002 במרץ 1523 שנים אם אתה רוצה לקנות IBM יש לך 3 דגמים מעולים לבחירה: 1. 75GXP - דיסק פצצות לגבות שמחזיק 3 שבועות ברציפות, כן כן, לא שבוע, לא שבועיים אלא שלושה שבועות!!!!! 2. 60GXP - אותו כנ"ל אבל הדיסק המעולה הזה הוא דיסק יצירתי, הוא יודע לפתח סקטורים פגומים לבד!!! כן כן בלי עזרה ממך!!! 3. 120GXP - ספינת הדגל של IBM, יודע לעבוד 8 שעות ביום ברציפות!!!! כן כן, לא שעה לא שעתיים אלא 8 שעות!!! מה לארוז לך? ;D ;D ;D
פורסם 2002 במרץ 1523 שנים מחבר מה ?! תקראו בהתחלה חשבתי על ה120GXP, אבל ממה שכולנו קראנו, האמינות שלו בספק מזה ניתן להבין שוויתרתי על הרעיון... שאלתי אם WD או הMAXTOR לפי הדגמים שמצויינים, זה הכל
פורסם 2002 במרץ 1523 שנים נראה לי שכדאי שתותר על ענין של לקנות בחול.הרד דיסק זה הדבר שהכי נדפק במחשב.לאן תלך עם ההרד דיסק? להולנד? :smoke: (אמסטרדם..)
פורסם 2002 במרץ 1623 שנים מחבר נראה לי שכדאי שתותר על ענין של לקנות בחול.הרד דיסק זה הדבר שהכי נדפק במחשב.לאן תלך עם ההרד דיסק? להולנד? :smoke: (אמסטרדם..)הכי נדפק ? למה החלטת ?ה60GXP שלי מחזיק יופי.... אגב, סיגייט כבר פירטתי..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.