עבור לתוכן

המלצה לכרטיס לכידה / עריכה , עד 5000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום, אם תוכלו להמליץ על כרטיסי לכידה / עריכה מקצועיים מהירים ובעלי איכות מקסימום אודה לכם

מחיר 5000 ש"ח +-

פורסם

הכרטיסים היקרים האלו מיועדים בעיקר בשביל לבצע אפקטים ב real time לתצוגה המקדימה.

הרנדרינג הסופי מתבצע על גבי המעבד הראשי בכל מקרה.

ברוב המקרים אפשר להסתפק בכרטיס זול בהרבה שרק מבצע לכידה (FW, SVHS,Composit) ולהשקיע את הכסף במחשב חזק מאוד (שנחוץ ממילא בשביל הרנדרינג).

לא יודע אם זה בתקציב שלך, אבל שאיפה טובה היא משהו בסגנון:

Dual Opteron 240-244

Dual opteron board with 2+2 DIMMs PER CPU

8x512MB DDR Registered

סביבות ה 11 אלף, צריך גם מארז וספק טוב בשביל זה.

כמובן שזה לא נגמר פה, בשביל מחשב עריכה רציני צריך גם מערך RAID טוב.

אם אתה רוצה לשים כרטיס עריכה של 5000 שקל על מחשב PC פשוט זו תהיה טעות.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה על ההארה amiram

אז אני יחדד את השאלה מכיוון שהידע שלי בתחום מצומצם,

אני רוצה לעשות לכידה מקלטות VHS שיצא בצורה הכי מושלמת שיש

כרגע אני מוריד עם הflyvideo שלי ;D אבל האיכות .. בקושי מזהים אנשים

קניתי לא מזמן את הpinnacle dc10 והכרטיס הזה דפוק כולו עם בעיות מוכרות מפה ועד הודעה חדשה בגלל בעיה בצ'יפ הבנתי

ולכן אני מחפש אלטרנטיבה יקרה אמינה וטובה, העריכה פה זה האלמנט המשני למרות שאני עתיד להכנס אליו אבל בשביל זה אני באמת לא צריך כרטיסי REALTIME וכדומה

תודה :-*

פורסם

דווקא הכרטיסים של pinnacel אמורים להיות טובים, רק שאני יודע שהם לא מספקים דרייברים ל XP לחלק מהכרטיסים הישנים יותר (ה DC10 לא בדיוק חדש).

לומר את האמת אני לא מבין הרבה מכרטיסי לכידה, אני יותר מתעסק במחשבים עצמם.

אולי כדאי לשאול בעלי מקצוע בתחום.

FLYVIDEO באמת דפוק, אני יכול לומר לך שאיכות הקלט של כרטיס טלויזיה של MSI שנמכר בימינו בכ 300 שקל פי כמה גבוהה יותר.

אם אתה אומר ש 5000 שקל זה מקובל עליך אז לקנות כרטיס של 300 שקל בשביל ניסויי זה בהחלט אופציה סבירה, יכול להיות שתגלה שזה מספק אותך.

כמובן שתשתדל להשתמש ב SVIDEO ולא COMPOSIT אם אפשר, תשתמש במתאם SCART בוידאו אם צריך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים