עבור לתוכן

תוכנה להעברת אודיו מאוזנית BT ליציאת האוזניות במחשב?

Featured Replies

פורסם

בהמשך לדיון הזה:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=516912.msg4418460#msg4418460

אשתי מרצה באוניברסיטה ומלמדת הרבה מאוד קורסים בפני קהל של עשרות ויותר סטודנטים כל פעם.

לפני שהיא מחסלת את הגרון שלה כליל - אני מחפש אוזניית "מדונה" איכותית ואלחוטית אבל בלי כל הסירבול של משדר-על-החגורה.

טכנולוגית זה אמור להיות סופר-פשוט:

1. אוזניית BT איכותית כמו JAWBONE שתשדר את האודיו למחשב הנייד.

2. המחשב הנייד מחובר למערכת ההגברה של אולם ההרצאות.

נראה לי שנדרש פה בכלל פתרון תוכנה:

עדיין, אם הייתי יכול לוותר גם על המקלט הזה היה עוד טוב יותר - זה עוד משהו שצריך להיסחב איתו ולדאוג לטעון אותו, עוד חוטים וברדק...

הרי ממילא יש לי מחשב עם BT שמתקשר עם האוזניה (JAEWBONE) אז כמה מסובך צריך להיות "להפנות" את האודיו מהאוזניה ליציאת האוזניות של המחשב שבתורה מחוברת למערכת ההגברה באולם?

אשמח לעצה - עדיף משהו מוכח ומעשי.

תודה!

פורסם

יש לי פיתרון בשבילך, בדקתי אותו עכשיו על מנת לוודא שהוא עובד ואכן יש לי עכשיו מיקרופון האזנה אלחוטי שזה דיי מגניב.

הפיתרון הוא פשוט למדי כול מה שאתה צריך לעשות זה לאפשר את האופציה במיקרופון בשם LISTEN TO THIS DEVICE (אפשר לראות במה מדובר כאן) ולהגדיר את הספיקר כ-OUTPUT ברירת מחדל.

נבדק עם אוזניות בלוטופ HT820 ותשמח לשמוע שגם אין DELAY בקול.

שמחתי לעזור :)

פורסם
  • מחבר

^

אבדוק את זה - תודה!

יש אתהאפשרות הזו גם ב-XP אתה חושב?

האמת? זה עובד גם בלי ההגדרה הזו - פשוט ביטלתי את ה-MUTE על אפשרות ה-PLAYBACK של המיקרופון...

הייתי כמובן מעדיף איזו תוכנה פשוטה וידידותית שתעשה את זה כי אני לא רואה את אשתי מתעסקת עם ההגדרות האלה כל פעם...

פורסם

כבר עבר הרבה מאוד זמן מאז שהשתמשתי ב XP אז אין לי ממש מושג מה הולך עם הדינוזאור הזה.

אין יותר פשוט מהפתרון שצוין בסך הכול מדובר בשתיים שלוש קליקים וזה שלא מצריך להתקין תוכנה חיצונית זה דווקא יתרון בעיני.

דרך אגב, נראה שההגדרה הזאת נשמרת גם לאחר ניתוק האוזניות וחיבורן מחדש לכן בעצם מדובר בהגדרה חד פעמית.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי עם PLANTRONICS 590A עם ה-VIEPAD10 שלי שמריץ WIN7 - זה עובד אבל יש פידבק רצחני שגורם לצפצוף בלתי נסבל כשאני לא מדבר.

פורסם

זה בטח נגרם בגלל איזה לופ שהמיקרופון קולט את הסאונד מהספיקר ומשדר אותו בחזרה או משהו כזה, אם תשתמש באוזניות יהיה לך סאונד נקי.

אין לי ספיקר מחובר שאוכל לבדוק את הרעש שאתה חווה וכיצד לבטל אותו. נסה אולי להרחיק את המיקרופון מהספיקר.

פורסם
  • מחבר

ביטלתי את המיקרופון המובנה של ה-VPAD ואת האוזניות BT שלי הרחקתי אל מאחורי הקיר...

אם תשתמש באוזניות יהיה לך סאונד נקי.

לא הבנתי... כשאני מדבר השריקה מהפידבק נעלמת - מוזר.

פורסם

כשאני מדבר השריקה מהפידבק נעלמת... מוזר.

זאת תופעה חדשה גם לי (אולי איזה פילטר לניקוי רעשים פועל כשאתה מדבר :nixweiss: ).

המיקרופון של הבלוטופ שלי ממש רגיש אני יכול לשמוע כול רחש והקשת מקלדת מקצה החדר :D

לא הבנתי...

התכוונתי שתחבר אוזניות רגילות למחשב ותשלח את OUTPUT אליהם במקום לספיקר.

פורסם
  • מחבר

התכוונתי שתחבר אוזניות רגילות למחשב ותשלח את OUTPUT אליהם במקום לספיקר.

אבל המטרה בסופו של דבר לחבר לרמקולים של אודיטוריום :o ... אז לא עשיתי כלום :P

המיקרופון של הבלוטופ שלי ממש רגיש אני יכול לשמוע כול רחש והקשת מקלדת מקצה החדר

ל-590A יש את אחד המיקרופונים הטובים שיש בתחום... לא חושב שזה קשור.

פורסם

אבל המטרה בסופו של דבר לחבר לרמקולים של אודיטוריום :o ... אז לא עשיתי כלום :P

לטרבלשוטיג...

ל-590A יש את אחד המיקרופונים הטובים שיש בתחום... לא חושב שזה קשור.

רק התפעלתי מהמיקרופון שלי... לא קישרתי את זה לשום דבר.

טוב אנחנו יודעים ממה נובעת הבעיה אם אני יחשוב על משהו אני יודיע לך. בגדול מה שנראה לי שאתה צריך זה משהו בכיוון של echo cancelation, לילה טוב.

פורסם
  • מחבר

תודה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים