עבור לתוכן

צריך חוות דעת למחשב HP ProBook 4330S

Featured Replies

פורסם

אני מחפש מחשב נייד לצורכי אופיס, מייל, אינטרנט, וסרטי HD. חשוב שהמחשב יהיה נייד וקל.

אחרי הרבה חיפושים, מצאתי את המחשב הנ"ל:

HP ProBook 4330S:

מסך: 13.3" (AntiGlare HD (1366*768

מעבד: Intel Core i3-2330M

זכרון: 4GB DDR3 1333 MHz

כ.מסך: Intel Integrated HD Graphics 3000

דיסק קשיח: 320 GB 7200 RPM

כונן: DVD RW DL

תקשורת אלחוטית: WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth

סוללה: 6 תאים

* מצלמת HD 720P מובנית

* מיקרופון מובנה

*האחריות היא ל-4 שנים עד בית הלקוח.

* הגוף בעיצוב אלומיניום. המחשב כמעט ואינו מתחמם (לפי ביקורות)

חיבורים:

3*USB2.0

1*USB3.0

RJ-45

VGA

HDMI

יציאה לאוזניות

כניסה למיקרופון

מחיר: 3,700 ש"ח

רוב הסיכויים שאני יקנה את המחשב הנ"ל, אלא אם כן יש למשהו המלצה טובה יותר או סיבה למה לא לבחור במחשב הזה/ בHP בכלל

תודה לכולם, levelone.

פורסם

בישביל מה שאתה צריך זה נראה לי מחשב סבבה למרות שלפי דעתי הוא יקר אבל ככה זה HP.

אני הייתי ממליץ לך ללכת על http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&cat=2020 למרות שזה קצת כבד אבל לפי דעתי תהנה ממנו יותר, הוא גם גדול יותר. אם בכל זאת אתה חושב ללכת על גודל של 13.3 אז יש לך את זה:

http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&cat=2020 בערך אותו מחיר כמו מה שאתה הצעת אבל יש לך פה כרטיס מסך הרבה הרבה יותר איכותי אומנם לא ברמות הגבוהות אבל סתם נחמד שיהיה זה גם ככה אותו מחיר.

בקיצור יש הרבה מה להציע לך כמו שאתה רואה אבל עדיף שתתן פרטים של מה שאתה רוצה (יש בישביל זה מדריך ככה יכולו לעזור לך יותר)

פורסם
  • מחבר

רשמתי הסבר מאוד פשוט שמסביר בדיוק מה אני צריך בתחילת הנושא. בחרתי דווקא במחשב הזה כי הוא מציע פשוט הכל בנוסף לזה שהוא קל.

חשוב לי מאוד שהזמן סוללה יהיה ארוך - 4/5 שעות של אינטרנט ואופיס. אם אין ברירה, גם 3 שעות יתקבל עד הדעת.

נ.ב.

הלינקים שנתת לי לא עובדים, הם מכוונים לקטגוריית מחשבים ניידים ולא למחשב ספציפי.

פורסם

לך עליו לא תצטער.

לי יש את ה6460B וכל הסדרה הזו מצויינת, איכות בנייה מעולה, מחשבים נוחים ואיכותיים, לדעתי עדיף על שאר המתחרים (אסוס,דל,אייסר,לנובו וכו'). שמו לב להמון פרטים קטנים במחשבים האלו.

טאצ פאד גדול מקלדת נוחה מאוד, הם מצרפים לכל המחשבים כונני 7200RPM שמשפרים הרבה את המהירות של המחשב.

החסרונות העיקריים: מסך לא משו בכלל, הכוונה לצבעים לא טובים בעיקר, מבחינת בהירות היא יכול לסנוור אבל זה לא בהכרח עוזר.

דבר שני, העכבר הוא מולטי טאצ אבל מאכזב, קשה לעבוד עם המולטי טאצ עליו.

פורסם
  • מחבר

ראיתי בבאג שהמסך באמת לא מדהים, אבל מכיוון שהשימוש הוא לא בעיקר לסרטים אז זה בסדר גמור.

כמה זמן יש לך את המחשב? אני לא רוצה שאחרי שנה לא תהיה לי ברירה ואני אצטרך לקנות מחשב חדש.

ואיך הוא מבחינת ביצועים?

פורסם

יש לי אותו חודשיים-שלוש, לא יכול להעיד הרבה לגבי אמינות, למרות ששוב, איכות בנייה טובה, הוא שקט וקריר ככה שנראה כאילו הוא יחזיק מעמד.

שלי קצת יותר חזק (I5) מבחינת ביצועים הוא מצויין, אפעם לא מרגיש איטי או משו כזה.

האמת אבל שהוא טיפה יקר וגם טיפה כבד לטעמי.

תשאיר אותו על הפרק ותנסה לראות את הדל ווסטרו V131 וגם אסוס 31, אלו המתחרים העיקריים בלי להתפשר על איכות בנייה.

פורסם
  • מחבר

הוא אצלי :) צפו לסיקור מלא (עד כמה שאני יכול לעשות) בזמן הקרוב.

פורסם

אמנם זה מאוחר מדי אבל כמה רשמים: איכות הבנייה נראית טוב, המסך הוא מסך מט ואולי בגלל זה אמרת שהמסך לא משהו... (לדעתי יתרון), אכן המחשב קריר והסאונד מצויין!!! החסרונות: מאוד כבד יחסית ל-13.3", קצת יקר, לא ניתן להוסיף תאורת מקלדת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים