פורסם 2011 בנובמבר 514 שנים אני לוקח על עצמי את האחריות לעשות פה רשימה מסודרת ומעודכנת כדי שאנשים יוכלו להוסיף אחד את השני ולשחק, אם לא מתאים שזה יהיה באשכול נפרד אז אפשר למזג את זה באשכול הראשי ולתת לי אפשרות עריכה.. איך שבא לכם. זה יהיה ככה: שם: כינוי אוריג'ן: כינוי בפורום: נתחיל: שם: מתן כינוי באוריג'ן: DoctorRepulsor כינוי בפורום: Vi כינוי באוריג'ן: nuc1eo כינוי בפורום: nucleo כינוי באוריג'ן: כינוי שלי : kaputcom כינוי בפורום: כינוי שלי : kaputcom נא לעשות בדיוק בפורמט שנתתי, כדי שיהיה מסודר ואני לא יצטרך לערוך
פורסם 2011 בנובמבר 514 שנים לדעתי זה רעיון טובאמנם התחלתי רשימה של כינוי באוריגין מול כינוי בפורום אבל גם ככה קשה לי לעבור עמוד עמוד ולדלות את השמותאני אשים קישור בנושא שלי לנושא הזה ואם לא איכפת לך אמשיך לעדכן את הנושא שלי לפי המידע שיהיה כאן כדי שעדיין יהיה אפשר לעבור על הודעה אחת ולקבל את כל השמות. או שבא לך לעשות את זה כאן (:מה שכן לא בטוח שכולם רוצים לשים את שמם הפרטי בפורום, כמוני (:
פורסם 2011 בנובמבר 514 שנים אם המשתמש הוא זה שמפרסם את ההודעה אז אין צורך שהוא יכתוב את המשתמש שלו ולצורך העניין מהיום שמך יהיה נ'.
פורסם 2011 בנובמבר 514 שנים שם המשתמש הוא בשביל הרשימה בנושא הראשי, לא פה.פה אני אומר שלא כל אחד ירצה לרשום את השם הפרטי שלו.
פורסם 2011 בנובמבר 514 שנים מחבר מבחינתי אפילו רק כינוי בOrigin מספיק, לא מכריח אף אחד לפרסם שם..nucleo אני חושב שאני פשוט יכין פה רשימה, וכשהיא תגיע למספר יחסית מכובד נעביר אותה לאשכול הראשי שלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.