עבור לתוכן

מפרט למערכת קולנוע ביתי

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

זה המחשב שלי:

Q6600

AC FREEZER 7-PRO CPU COOLING

GIGABYTE DS3L

GSKILL 2GM RAM 800MHZ CL5

WD 250GB 16MB BUFFER

EVGA 8800GT 512MB SUPERCLOCKED

LIBERY 400W

UBER CHAKRA

מכיוון שקניתי עכשיו MacBook Air, חשבתי למה לא להפוך את המחשב שלי למערכת קולנוע ביתי.

השאלה שלי היא האם המפרט הזה מספיק? או שאני צריך לחזק את המחשב?

בנוסף, ואני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה אבל לא מצאתי פורום מתאים, איזה מערכת הפעלה כדאי לשים עליו?

תודה מראש לעוזרים !

פורסם

המפרט מספיק ל HTPC

אם אתה נשאר עם 2GB תתקין WIN7 32 BIT

פורסם
  • מחבר

אפילו אם אין לי יציאת HDMI בכרטיס מסך ?

פורסם

מחסור ביציאת HDMI בכ.מסך פוסלת את כל המחשב מלשמש כ HTPC?

תעשה את ההתאמות הנחוצות ובא לציון גואל

פורסם
  • מחבר

מחסור ביציאת HDMI בכ.מסך פוסלת את כל המחשב מלשמש כ HTPC?

תעשה את ההתאמות הנחוצות ובא לציון גואל

לא פסלתי את כל המחשב.. זה בדיוק מה ששאלתי - איזה התאמות אני צריך לעשות ?

רק כרטיס מסך ? ואם כן, יש למישהי המלצות איזה ?

אני לא רוצה להוציא הרבה כסף..

פורסם
  • מחבר

מישהו ?

פורסם

יציאת HDMI זה לא משהו נחוץ בד"כ. יש פלאגים שמעבירים מחיבור של מחשב (DVI, אם כי זה לא השם הכי נכון) ל-HDMI.

היתרון היחידי של HDMI הוא שזה מעביר גם סאונד (מבחינות אות חוזי DVI זהה ל-HDMI). מה שאומר שבלי יציאה כזו אתה תצטרך להעביר עוד כבל בין המחשב לרסיבר/טלוויזיה.

למיטב הבנתי זו המשמעות היחידה של חוסר ביציאת HDMI... ממש לא משהו ששוווה לקנות כ. מסך חדש בשבילו.

פורסם
  • מחבר

יציאת HDMI זה לא משהו נחוץ בד"כ. יש פלאגים שמעבירים מחיבור של מחשב (DVI, אם כי זה לא השם הכי נכון) ל-HDMI.

היתרון היחידי של HDMI הוא שזה מעביר גם סאונד (מבחינות אות חוזי DVI זהה ל-HDMI). מה שאומר שבלי יציאה כזו אתה תצטרך להעביר עוד כבל בין המחשב לרסיבר/טלוויזיה.

למיטב הבנתי זו המשמעות היחידה של חוסר ביציאת HDMI... ממש לא משהו ששוווה לקנות כ. מסך חדש בשבילו.

אני אצטרך אז כרטיס קול? כי עכשיו אין לי..

כל מה שיש לי נמצא על הלוח אם (

DS3L).

ואיזה כבל אני צריך ?

פורסם

יש לך כ. קול רב ערוצי מובנה בלוח אם, אתה לא צריך לקנות כלום.

איזה כבל - זה כבר תלוי לאיזה טלוויזיה ולאיזה רסיבר/מגבר (אם יש לך) אתה עומד לחבר את זה.

פורסם
  • מחבר

יש לך כ. קול רב ערוצי מובנה בלוח אם, אתה לא צריך לקנות כלום.

איזה כבל - זה כבר תלוי לאיזה טלוויזיה ולאיזה רסיבר/מגבר (אם יש לך) אתה עומד לחבר את זה.

פיליפס 50" בת שנה, אני חושב שיש לה את כל החיבורים הרלוונטים...

אז איזה כבל אני צריך לקנות ?

יש איזה כבל שיוצא מהלוח אם שלי (אודיו) ומהכרטיס מסך שלי (וידאו) והופך ל-HDMI בקצה השני? או מה ?

פורסם

יש דברים כאלה אבל ממה שאני מכיר הם לא הכי זולים (עשרות דולרים לפחות ובד"כ יותר).

אם אין לך רסיבר ואתה שומע ישירות מהטלוויזיה אז אתה יכול להוציא שני כבלים נפרדים לגמרי מהמחשב לטלוויזיה:

1) כבל ווידאו - אם בטלוויזיה שלך יש חיבור DVI אז אתה צריך כבל פשוט (כמו של מסך). אם בטלוויזיה יש לך חיבור HDMI בלבד אז אתה צריך כבל DVI to HDMI. (אם כבר יש לך כבל DVI או HDMI אז יכול גם לקנות converter קטן במקום כבל שלם).

2) כבל אודיו - אם לטלוויזיה שלך יש כניסת אודיו דיגיטאלית (SPDIF או אופטית) אז תעביר כבל מהיציאה במחשב ישירות לטלוויזיה.

אם לטלוויזיה אין כניסה דיגיטאלית, אלא כניסת סטריאו פשוטה (שחור/אדום כזה רגיל...) אז אתה צריך כבל Y - כבל שבצד אחד יש פלאג כמו של אזניות שאתה מחבר למחשב, ובצד השני שתי בננות (השחור/אדום או לבן/אדום) שאותו אתה מחבר לכניסה בטלוויזיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים