עבור לתוכן

עזרה בכרטיס מסך לא מוכר

Featured Replies

פורסם

ATI RADEON 32 DDR

או שתמצא עוד 200 ש''ח בשביל geforce 2 Ti של hercules ;)

פורסם

אאלץ להסכים ואת השאר להפנים.

החזית החדשה שפתחתי נגד אייבורי עובדת בצורה מעולה.

ועד עכשיו 15 אנשי מכירות שפלי נפש נפלו ברשתי ותביעה קטנה על סך 1500 ש"ח עקב כך שאחד מהם הרס לי 512 מגה ביט DDR.

מוות לקדישא של עולם החומרה!!

ל-א ל-ה-ע-י-ז ל-ק-נ-ו-ת ב-א-י-י-ב-ו-ר-י !!!!!!!!!!!!!!!!!!! כ-ל-ו-ם !!!!!!!!!!!

עזוב אותך מהחלקים המחורבנים שלהם (שזה חר** אחד גדול, שמן, מסריח, דביק ונוזלי בפני עצמו...).

יש להם השרות הגרוע ביותר בארץ !!!!!!!!!!!!

אוף....!! התכוונתי לגולל את הסיפור שלי מעל "דפים" אלה אבל ככל שהתעמקתי כך התעצבנתי יותר ויותר...

אז אני חוסך מכם את הסיפור. וזה לא מקרה חד פעמי (אלא 3 פעמים) וגם לא נציג אחד (אלא 4) וזה כן כולל טכנאי מחשבים שטיפל במחשב שלי והוציא ממנו חלקים תוך כדי שהוא אוכל סנדוויץ' מעל המארז ! ! ! !

(אחרי שהכריחו אותי להביא את כ-ל המארז רק בגלל שהארד דיסק אחד מת (אחרי 10 חודשים!!)

(זה היה קוואנטום פיירבול 10 ג'יגה, למי שמתעניין...).

ורק לידיעה:

חברה טובה שלי מהחוג למחשבים וכלכלה באוני' ת"א ושאר חבריה היו צריכים לבצע קנית ע-נ-ק

של 32 מחשבים ומסכים במפרט סוף הדרך - לא קנו באייבורי למרות שהם היו הכי זולים (באותה תקופה) כי לא רק אני נפגעתי אלא עוד 3 מחבריה !!!!

בקיצור ז** על אייבורי.

תודה

זה מה שעשינו אז.

מי יתן וכל החנות תישרף בדליקה אכזרית, ואחרי 3 הימים שיקח להם לכבות את השריפה,יגלו הז*** שמישהו שכח לחדש את הביטוח !!!

אתה מוכן לפרט לי קצת?

אם לא פה אז בפרטי/איציק.

תפרט בבקשה גם לי בפרטי.

זה חשוב לי !!

פורסם

תשלח לי גם את הסיפור שלך למה גם לי היו בעיות איתם

zvib3@netvision.net.il

הם הביאו לי הרדיסק של סיגייט ואחרי שבועיים הוא הלך!!!!!!!!!!!!!!!!!

ועוד בחוצפתם אז הייתי עוד בור בעסק הם שידרגו את הג'יפורס 1 המסכן לג'יפורס MX200!!

וכתכגובה על הדיסק תקרא את הכתב אחריות

פורסם

>:(

איזו חוצפה יש להם!

יש להביא את כל המחשב למעבדה ובמקרה שמישהו אחר שחס וחלילה לא הוסמך ע"י אלילי המחשבים מארץ אייבורי נגע במחשב לרעה, פגה האחריות!

פורסם

אפשר להגדיל טיפטפה את התמונה?

יש לי קצת קשי ראיה, לא מספיק לי שהיא תהיה בגודל של טקסס.

פורסם

אתה נורמלי ?? ? ? ? ? קרעת לי את המסך (19 אינץ'...) עם התמונה הענקית הזאת :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

עריכה : שמתם לב איך זה שכל החנויות עם הפרסומות הכי צבעוניות, גדולות ויקרות בעיתונים, ועם הבאנרים הכי מנצנצים הן חנויות הקבר הכי גרועות שיש ?

הבעיה שיש המון אנשים, יותר ממה שאתם חושבים, שלא יודעים שמחשב אפשר להרכיב מחלקים. הם חושבים שמחשב זה חתיכה אחת כמו מכונת כביסה ולכן אם מקבלים מחשב באיכות בינונית מינוס במחיר יקר פלוס אז זאת גזירה שאין ברירה אלא לחיות איתה. ובדיוק אלה האנשים שהולכים אחרי המודעות הצבעוניות וקונים את הזבל שמציעים להם שם (ע"ע ערוץ הקניות).

פורסם

kלקנות במרכז רק בזיגזג - אצל אורן. האמינות שלו 10000%

פורסם

kלקנות במרכז רק בזיגזג - אצל אורן. האמינות שלו 10000%

יש עוד חנויות טובות מאד במרכז בנוסף לזיגזג. מה קורה אם אין להם מוצר מסוים שאתה רוצה (למשל הרמקולים של הרקולס ) ?

פורסם

אז אורן ישיג מכלנית

פורסם

האיבורי לא דחפו חלקים כל כך מסריחים מה שהם כן דחפו לי:

Geforce 2 MX 200

כרטיס קול: Cmedia CMI8738

ורמקולים 4.1 משהו מהשטחים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים