פורסם 2011 בנובמבר 414 שנים שלום לכם.לפני יותר משבוע בערך קרה לי דבר מוזר אשר ממשיך עד היום.הבעיה היא שהמסך נדלק בהפעלת המחשב בצורה רגילה לכמה שניות, ואז נכבה (המסך נשאר דולק, הכוונה היא שהתצוגה פתאום נכבית).ואז שאני מכבה ומדליק שוב את המסך, התצוגה שוב עושה את אותו הדבר, וככה זה חוזר בערך 4-5 פעמים שאני צריך לעשות את אותן פעולות (לכבות ולהדליק) עד שהעניין מסתדר והמסך לא נכבה יותר. זה פשוט התחיל לעלות לי על העצבים, כל הזמן צריך לסדר את זה מחדש...חשוב לציין שמעולם זה לא קרה לי, ולא נגעתי בכלום. זה התחיל ביום אחד פתאום, ועד עכשיו זה נמשך.אז ככה. בוא נתחיל עם מה שעשיתי.*פתחתי וניקיתי את המארז בצורה יסודית מכל האבק, גם את המאווררים. וגם הוצאתי והכנסתי את הכרטיס מסך שוב. עשיתי את זה פעמיים כבר. - לא עזר.*יש לי דרייבר מעודכן של הכרטיס מסך (Nvidia GEFORCE FX 5200, וכן אני יודע שהוא די ישן וכבר לא שווה, אבל זה לא העניין...).*חיבורי המסך תקינים. המסך מחובר למחשב באופן תקין, וגם לחשמל.אשמח לעזרה בפיתרון הבעיה,מודה לכם מאוד. :-\
פורסם 2011 בנובמבר 414 שנים מחבר מצטער על הבורות, אני לא מבין כזה גדול במחשבים וכל מה שסביב...איך אני בודק מה דגם המסך וכ'ו?
פורסם 2011 בנובמבר 414 שנים אמור להיות רשום עליו. בכל מקרה, אם המסך שלך נראה כמו המסך שבלינק הבא- הבעיה היא בוודאות בו (ספק פנימי/מעגל חשמלי כלשהו), יש צורך לממש אחריות אם יש, ואם לא, לשאול מה העלות. במידה והיא כמה מאות שקלים- עדיף כבר לרכוש מסך חדש. אם זה לא המסך שברשותך, עדיין הסימנים שתיארת מתארים בעיה בו ולא במחשב שלך.http://ii.alatest.com/product/full/3/0/ASUS-MW221C-MW221U-0.jpg
פורסם 2011 בנובמבר 414 שנים אם אתה מכבה את המסך ומדליק וזה חוזר לעבוד, אתה מבין שהבעייה בו. אין שום סיבה וגם לא כלכלית לא לקנות חדש.
פורסם 2011 בנובמבר 414 שנים לדעתי המסך שהכי ישתלם לך זה סמסונג 2333T היות והוא מבוסס פאנל מעט איכותי יותר משאר המסכים ובמחיר סטנדרטי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.