עבור לתוכן

בעיה במסך (פרטים בפנים, לא יודע איך להסביר)

Featured Replies

פורסם

שלום לכם.

לפני יותר משבוע בערך קרה לי דבר מוזר אשר ממשיך עד היום.

הבעיה היא שהמסך נדלק בהפעלת המחשב בצורה רגילה לכמה שניות, ואז נכבה (המסך נשאר דולק, הכוונה היא שהתצוגה פתאום נכבית).

ואז שאני מכבה ומדליק שוב את המסך, התצוגה שוב עושה את אותו הדבר, וככה זה חוזר בערך 4-5 פעמים שאני צריך לעשות את אותן פעולות (לכבות ולהדליק) עד שהעניין מסתדר והמסך לא נכבה יותר. זה פשוט התחיל לעלות לי על העצבים, כל הזמן צריך לסדר את זה מחדש...

חשוב לציין שמעולם זה לא קרה לי, ולא נגעתי בכלום. זה התחיל ביום אחד פתאום, ועד עכשיו זה נמשך.

אז ככה. בוא נתחיל עם מה שעשיתי.

*פתחתי וניקיתי את המארז בצורה יסודית מכל האבק, גם את המאווררים. וגם הוצאתי והכנסתי את הכרטיס מסך שוב. עשיתי את זה פעמיים כבר. - לא עזר.

*יש לי דרייבר מעודכן של הכרטיס מסך (Nvidia GEFORCE FX 5200, וכן אני יודע שהוא די ישן וכבר לא שווה, אבל זה לא העניין...).

*חיבורי המסך תקינים. המסך מחובר למחשב באופן תקין, וגם לחשמל.

אשמח לעזרה בפיתרון הבעיה,

מודה לכם מאוד.

:-\

פורסם

בעיה בתאורה אחורית במסך.

אינורטר או אולי אולי ספק.

שווה לתקן ? לא בטוח.

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה תאורה אחורית?

זו בעית חומרה?

פורסם

כן.

יש לך במקרה מסך של ASUS דגם MW221C?

פורסם
  • מחבר

לא...

כתבתי... Nvidia GeForce Fx 5200

פורסם

זה כרטיס המסך שלך, שאלתי איזה מסך יש לך.

פורסם

רוב הסיכוי שמדובר בספק כח (של המסך כמובן).

אם שווה לתקן זה תלוי במסך

פורסם
  • מחבר

מצטער על הבורות, אני לא מבין כזה גדול במחשבים וכל מה שסביב...

איך אני בודק מה דגם המסך וכ'ו?

פורסם

אמור להיות רשום עליו. בכל מקרה, אם המסך שלך נראה כמו המסך שבלינק הבא- הבעיה היא בוודאות בו (ספק פנימי/מעגל חשמלי כלשהו), יש צורך לממש אחריות אם יש, ואם לא, לשאול מה העלות. במידה והיא כמה מאות שקלים- עדיף כבר לרכוש מסך חדש. אם זה לא המסך שברשותך, עדיין הסימנים שתיארת מתארים בעיה בו ולא במחשב שלך.

http://ii.alatest.com/product/full/3/0/ASUS-MW221C-MW221U-0.jpg

פורסם

הגיע הזמן להתחדש במסך מודרני וגדול יותר :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

חח...

אז בקיצור הבעיה היא במסך עצמו? כדאי להחליף את המסך?

פורסם

אם אתה מכבה את המסך ומדליק וזה חוזר לעבוד, אתה מבין שהבעייה בו. אין שום סיבה וגם לא כלכלית לא לקנות חדש.

פורסם
  • מחבר

אוקיי.

איזה מסך מומלץ וזול?

פורסם

לדעתי המסך שהכי ישתלם לך זה סמסונג 2333T היות והוא מבוסס פאנל מעט איכותי יותר משאר המסכים ובמחיר סטנדרטי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים