עבור לתוכן

בעיה בהוספת מילה באנגלית ב-Word

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה מעצבנת עד מאוד בתוכנת WORD. התחלתי לכתוב מסמך חדש ואני מצליח לכתוב בעברית בלי בעיה. אבל ברגע שאני רוצה להוסיף מילה באנגלית, המילה נכתבת בצד ימין של השורה ומשבשת לי את כל המשך השורה (גם אם ההמשך בעברית). יש לציין, שבדקתי בקבצי טקסט אחרים את הנושא, ושם אין את הבעיה (כלומר ניסיתי לכתוב מילה באנגלית באמצע שורה ולא הייתה בעיה, היא נשארה איפה שהיא אמורה להיות).

מישהו יכול להציל אותי מהבאג המעצבן הזה?

מדובר ב-Office 2010

תודה לעוזרים.

פורסם

לא הבנתי. מה אתה מתכוון "קבצי טקסט אחרים"? אתה מתכוון בתוכנות אחרות כמו Word pad? או קבצים אחרים של Word?

אם זה בקובץ אחר של Word עובד כראוי, נסה לשמור את המסמך בשם אחר, למחוק את תוכנו ולכתוב מה שאתה רוצה. אם עדיין לא עוזר, נסה בשורת החיפוש וההפעלה של Win 7 או אם אתה עדיין ב-xp להיכנס ל"התחל" --> "הפעלה" ושם לרשום winwrord/r. כמובן שלפני כן, אתה צריך להוסיף את הנתיב המלא שבו נמצא הקובץ winword.exe.

לפי מה שהבנתי ממה שקראתי פעם באחד הפורומים, זה מאפס את ה-Word להגדרות של ברירת המחדל.

מקווה שעזרתי ושבת שלום,

dr70 :D

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי. מה אתה מתכוון "קבצי טקסט אחרים"? אתה מתכוון בתוכנות אחרות כמו Word pad? או קבצים אחרים של Word?

אם זה בקובץ אחר של Word עובד כראוי, נסה לשמור את המסמך בשם אחר, למחוק את תוכנו ולכתוב מה שאתה רוצה. אם עדיין לא עוזר, נסה בשורת החיפוש וההפעלה של Win 7 או אם אתה עדיין ב-xp להיכנס ל"התחל" --> "הפעלה" ושם לרשום winwrord/r. כמובן שלפני כן, אתה צריך להוסיף את הנתיב המלא שבו נמצא הקובץ winword.exe.

לפי מה שהבנתי ממה שקראתי פעם באחד הפורומים, זה מאפס את ה-Word להגדרות של ברירת המחדל.

מקווה שעזרתי ושבת שלום,

dr70 :D

תודה על התגובה. בסוף זה הסתדר כשיצרתי קובץ חדש :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים