עבור לתוכן

האם מסך 11.6" מתאים לעבודה משרדית?

Featured Replies

פורסם

אתמול רכשתי את המחשב ThinkPad X121E שהוא בעל מסך 11.6". המחשב יגיע אלי כנראה ביום ראשון ורציתי לדעת אם מסך בגודל כזה יתאים לשימוש משרדי בסיסי (מצגות, אימייל, ומעבדי תמלילים), צפייה בסרטים (שבעקרון תעשה ע"י שימוש במסך חיצוני) וגלישה באינטרנט?

בחרתי דווקא במחשב בעל מסך קטן מכיוון שאני משתמש בתחבורה ציבורית כל הזמן, המחשב יהיה איתי בטיולים, ובגלל שאני כל הזמן צריך לעבור מחדר לחדר. אתם חושבים שיש מחשב אחר שיותר יתאים לצרכים שלי?

עוד שאלה קטנה שלא ממש קשורה לנושא: יש תיק מומלץ להגנה על המחשב? בגלל שהוא יהיה איתי הרבה בטיולים אני לא רוצה שהוא יקבל מכה וישבר. אני אשמח לדעת איך אני יכול להגן עליו מפני זה.

תודה לכולם, levelone.

פורסם

אם כבר רכשת את המחשב השאלות האלו קצת מיותרות.

לשימושים שציינת זה מספיק אבל בשבילי עבודה משרדית כוללת שימוש רב בגיליונות נתונים (Excel) וזה די סיוט על מסך של פחות מ-13.

יש את ה-Asus Zenbook UX31 עם מסך 13 ברזולוציה של 1600x900.

או ה-Apple MacBook Air עם מסך 13 ברזולוציה של 1440x900.

רוב האחרים עם רזולוציה של 1366x768 אבל זולים בהרבה.

פורסם
  • מחבר

חח אחי, למי יש תקציב למחשבים האלה?

ואם יש משהו שאני לא משתמש בו, זה excel. אולי לעיתים רחוקות לצורך הכנת טבלאות בסיסיות מאוד.

פורסם

תתחדש, ותשתדל לסקר אותו כשהוא מגיע...

בנוגע להגנה עליו - תיק sleeve [/שרוול/גרב] בתוך תיק רגיל עם מקום מיוחד למחשב אמור לשמור עליו מרוב הדברים, תלוי לאיזה טיולים אתה מתכוון.

פורסם
  • מחבר

אני יעשה סקירה מקיפה - עד כמה שאני יכול - אחרי שימוש של כמה ימים.

אתה מכיר sleeve נגד מים?

פורסם

עדיף שלתיק החיצוני תהיה הגנה נגד מים. ואם כבר אז תעטוף את המחשב בעוד שקית מבפנים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים