פורסם 2011 בנובמבר 414 שנים שלום רציתי לדעת האם ניתן לשחזר את ההגדרות למה שהם היו לפני ששיניתי אותם,ואם כן איך עושים את זה ?תודה לעוזרים
פורסם 2011 בנובמבר 414 שנים תיכנס ל%appdata%\utorrentאתה יכול לרשום את זה בכתובת באקספלורר של ווינדוס ואז תראה בפנים קובץ בשם settings תמחק אותו תפעיל מחדש את יוטורנט והכל יחזור לדיפולט
פורסם 2011 בנובמבר 414 שנים מחבר תיכנס ל%appdata%\utorrentאתה יכול לרשום את זה בכתובת באקספלורר של ווינדוס ואז תראה בפנים קובץ בשם settings תמחק אותו תפעיל מחדש את יוטורנט והכל יחזור לדיפולטאבל זה ישחזר לי את ההגדרות למה שהם היו לפני ששיניתי או להגדרות המקוריות של התוכנה ?
פורסם 2011 בנובמבר 414 שנים מזה ההגדרות לפני ששינית? הגדרות של אלאדין?ברור שההגדרות המקוריות של התוכנה.
פורסם 2011 בנובמבר 414 שנים יש שם 2 קבצים:settings.datוגרסה קודמת - settings.dat.oldניתן לשנות את השם ובכך להחזיר גרסה קודמת.בנוסף, בוינודס 7 (לא בטוח שבכל הגרסאות) ניתן ללחוץ מקש ימני על קובץ, להיכנס ל properties. ושם תחת לשונית previous version, ניתן לשחזר לגרסה קודמת שוינדוס עצמו שמר. (ניתן לעשות זאת לכל קובץ)
פורסם 2011 בנובמבר 414 שנים מחבר יש שם 2 קבצים:settings.datוגרסה קודמת - settings.dat.oldניתן לשנות את השם ובכך להחזיר גרסה קודמת.בנוסף, בוינודס 7 (לא בטוח שבכל הגרסאות) ניתן ללחוץ מקש ימני על קובץ, להיכנס ל properties. ושם תחת לשונית previous version, ניתן לשחזר לגרסה קודמת שוינדוס עצמו שמר. (ניתן לעשות זאת לכל קובץ)מחקתי את הקובץ settings.dat וזה לא שינה כלום,מה יכולה להיות הבעיה ?
פורסם 2011 בנובמבר 414 שנים מחבר לא מחקת את OLD והוא השתמש בועכשיו מחקתי את הקובץ הנכון ועדיין לא השתנו ההגדרות,תוכל להגיד לי אולי איך להגדיר את ההגדרות של התוכנה נכון כך שהרוחב פס שלי ינוצל כמו שצריך ושהתוכנה תוריד לי מהר (כי עכשיו זה מוריד לי על 36 ו 42 מהירות) ויש לי 10 מגה מהירות.
פורסם 2011 בנובמבר 414 שנים אין ממש הגדרות נכונות לטורנטאם לקובץ יש הרבה סידרים שלא מגבילים את מהירות ההעלאה שלהם אז אתה תוריד מהר
פורסם 2011 בנובמבר 414 שנים מחבר אוקי אבל התוכנה ממש מורידה איטי רצח איך אני משפר את המהירות,אולי משהו לא מוגדר נכון אז בגלל זה התוכנה מוריד לאט?
פורסם 2011 בנובמבר 414 שנים כשעונים לך על שאלה, מניחים שאתה שואל כי אתה יודע מה אתה עושה. הבעיית איטיות שלך לא קשורה בכלל ל UTORRENT.תפתח דיון ברשתות. ציין את כל הנתונים של הקו שלך, ואיך אתה מחובר בדיוק, תשתית וספק אינטרנט. כולל עם איזה ראוטר ודגם אם ישנו. אלחוט, או חוט. תעשה בדיקת מהירות סטנדרטית ב speedtest.net וציין את זה בפוסט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.