עבור לתוכן

utorrent

Featured Replies

פורסם

שלום

רציתי לדעת האם ניתן לשחזר את ההגדרות למה שהם היו לפני ששיניתי אותם,ואם כן איך עושים את זה ?

תודה לעוזרים

פורסם

תיכנס ל

%appdata%\utorrent

אתה יכול לרשום את זה בכתובת באקספלורר של ווינדוס

ואז תראה בפנים קובץ בשם settings תמחק אותו תפעיל מחדש את יוטורנט והכל יחזור לדיפולט

פורסם
  • מחבר

תיכנס ל

%appdata%\utorrent

אתה יכול לרשום את זה בכתובת באקספלורר של ווינדוס

ואז תראה בפנים קובץ בשם settings תמחק אותו תפעיל מחדש את יוטורנט והכל יחזור לדיפולט

אבל זה ישחזר לי את ההגדרות למה שהם היו לפני ששיניתי או להגדרות המקוריות של התוכנה ?

פורסם

מקוריות של התוכנה

פורסם

מזה ההגדרות לפני ששינית? הגדרות של אלאדין?

ברור שההגדרות המקוריות של התוכנה.

פורסם

יש שם 2 קבצים:

settings.dat

וגרסה קודמת - settings.dat.old

ניתן לשנות את השם ובכך להחזיר גרסה קודמת.

בנוסף, בוינודס 7 (לא בטוח שבכל הגרסאות) ניתן ללחוץ מקש ימני על קובץ, להיכנס ל properties. ושם תחת לשונית previous version, ניתן לשחזר לגרסה קודמת שוינדוס עצמו שמר. (ניתן לעשות זאת לכל קובץ)

פורסם
  • מחבר

יש שם 2 קבצים:

settings.dat

וגרסה קודמת - settings.dat.old

ניתן לשנות את השם ובכך להחזיר גרסה קודמת.

בנוסף, בוינודס 7 (לא בטוח שבכל הגרסאות) ניתן ללחוץ מקש ימני על קובץ, להיכנס ל properties. ושם תחת לשונית previous version, ניתן לשחזר לגרסה קודמת שוינדוס עצמו שמר. (ניתן לעשות זאת לכל קובץ)

מחקתי את הקובץ settings.dat וזה לא שינה כלום,מה יכולה להיות הבעיה ?

פורסם

לא מחקת את OLD והוא השתמש בו

פורסם
  • מחבר

לא מחקת את OLD והוא השתמש בו

עכשיו מחקתי את הקובץ הנכון ועדיין לא השתנו ההגדרות,תוכל להגיד לי אולי איך להגדיר את ההגדרות של התוכנה נכון כך שהרוחב פס שלי ינוצל כמו שצריך ושהתוכנה תוריד לי מהר (כי עכשיו זה מוריד לי על 36 ו 42 מהירות) ויש לי 10 מגה מהירות.

פורסם

אין ממש הגדרות נכונות לטורנט

אם לקובץ יש הרבה סידרים שלא מגבילים את מהירות ההעלאה שלהם אז אתה תוריד מהר

פורסם
  • מחבר

אוקי אבל התוכנה ממש מורידה איטי רצח איך אני משפר את המהירות,אולי משהו לא מוגדר נכון אז בגלל זה התוכנה מוריד לאט?

פורסם

כשעונים לך על שאלה, מניחים שאתה שואל כי אתה יודע מה אתה עושה. הבעיית איטיות שלך לא קשורה בכלל ל UTORRENT.

תפתח דיון ברשתות. ציין את כל הנתונים של הקו שלך, ואיך אתה מחובר בדיוק, תשתית וספק אינטרנט. כולל עם איזה ראוטר ודגם אם ישנו. אלחוט, או חוט. תעשה בדיקת מהירות סטנדרטית ב speedtest.net וציין את זה בפוסט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים