עבור לתוכן

למשהו יש כונן אופטי (צורב או סתם DVD) חיצוני??

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

האמת שאין לי מושג, אבל אין לי מושג איך אני מתקדם עם התקלה שלי.. מה יש לי לעשות?

פורסם

בהנחה שהווינדוס שלך מקורי (וגם אם לא, לא ממש מעניין אותי), פשוט תחליף לאחד אחר ותנסה שוב.

אם ניסית עם תוכנה אחרת בכדי להתקין אותו דרך DOK, נסה עם התוכנה שאני הצלחתי, ותעדכן מה נסגר בסוף.

פורסם

אופציה 1 :

יש לך דיסק קשיח חיצוני 3.5 אם חיבור לחשמל ?

תפרק אותו, תעיף את הדיסק ותשים במקומו CD ROM פנימי רגיל - לדעתי יש סיכוי טוב שיעבוד

אופציה 2 :

תעשה image מדיסק קשיח של מחשב אחר אם ציפסט דומה

תחבר את ה image למחשב הזה (דרך שיתוף ברשת או דיסק חיצוני וכו) ותשחזר אותו לתוך הדיסק של המחשב הזה

אחריי ריסט תשלים את הדרייברים שצריך וכו

אופציה 3 :

תתקין מערכת הפעלה שניתן להתקין מ USB כמו לינוקס (אם היא מתאימה לצורך שלך)

פורסם
  • מחבר

בהנחה שהווינדוס שלך מקורי (וגם אם לא, לא ממש מעניין אותי), פשוט תחליף לאחד אחר ותנסה שוב.

אם ניסית עם תוכנה אחרת בכדי להתקין אותו דרך DOK, נסה עם התוכנה שאני הצלחתי, ותעדכן מה נסגר בסוף.

אנסה עם דיסק אחר, ניסיתי עם wintoflash

באיזה עוד תוכנה חינמית ניתן לעשות שימוש?

פורסם
  • מחבר

אנסה

פורסם
  • מחבר

לא עובד..

פורסם

אז אחת מהשיטות שכתבתי מקודם :

תפרק דיסק קשיח חיצוני 3.5,, (אם יש לך) ותנסה לחבר למעגל שלו CD ROM רגיל במקום ההרד דיסק - לא ניסיתי אבל יכול לעבוד

תעשה אימג' ממערכת וינדוס מותקנת במחשב אחר שיש לו חומרה (בעיקר : ציפסט) דומה, ואז תעלה ותסדר את הדברים כמו דרייברים / סיריאל

תעביר את הדיסק הקשיח למחשב אחר, תתקין שם ותחזיר אותו

תשתמש אם מערכת הפעלה אחרת שניתן להתקין ישירות מ USB

פורסם

שם הוא עוצר אותי - הוא כותב שהוא לא מצליח להתקין, לא מצליח למקם את תקיית ההתקנה על הכונן שנבחר.

אגב, פירמטתי את כל הכוננים, ניסיתי לעשות כונן (מחיצה) אחת, ניסיתי כמה, שום דבר לא עובד.

ניסיתי גםלהוריד את הדריבר של הבקר SATA מהאתר של דל וניסיתי להאכיל אותו בזה, אבל הוא אמר שזה לא דריבר מאושר וינדוס (למרות שהורד מאתר דל העולמי)

ניסיתי לפשפש אחרי הגדרות מענינות בביוס, לא ראיתי משהו שיכול לעזור לי.

אני תקוע. מה עושים?

נשמע הזוי משהו, עד כמה שאני יודע לא אמור להיות ממש הבדל כשמתקינים מדיסק או מ USB,

התקנתי WIN7 מ USB עשרות פעמים על לפטופים ומחשבים שונים בלי שום בעיה.

אתה בטוח ששיחקת נכון עם המחיצות? פשוט למחוק את כולן, כך שתשאר רק מחיצה בודדת ברשימה בעת ההתקנה - לפרמט אותה ולהתקין עליה?

ניסית לחפש בגוגל laptop model name install windows from usb או משהו בסגנון,

כדי לראות אם זו בעיה ידועה עם המחשב הספציפי הזה, ואם יש לה פתרונות כלשהם?

על אותו משקל:

ניסית לחפש את הנוסח המדוייק של השגיאה שאתה מקבל בעת ההתקנה, ולראות האם יש פתרונות כלליים או טיפים?

פורסם

נסה לשחק עם הגדרות בקר הSATA בBIOS, ייתכן ושינוי שלהם לAHCI או ממנו אם הוא מופעל יאפשרו לך לבצע התקנה כראוי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים