פורסם 2011 בנובמבר 214 שנים שלום,מזה 3 ימים כל פעם שאני חוזר מהעבודה, וכשאני מנסה להזיז את העכבר על מנת "להעיר" את המחשב, אני רואה תמונה לפחות משנייה, ומייד לאחריה מסך שחור.כשאני מכבה את המחשב ומנסה להדליק, קורה אותו דבר, רק עם תמונת הביוס. רואה אותה למספר רגעים, ומייד לאחר מכן מסך שחור קבוע.חשוב לציין שאחרי כמה הדלקות (4-5) המחשב נדלק כרגיל ועובד בצורה חלקה.למישהו יש רעיונות מה יכולה להיות הבעיה?המון תודה.
פורסם 2011 בנובמבר 214 שנים הבעיה יכולה להיות בכמה מקומות .כדאי להתחיל מאיפוס הגדרות BIOSקירילברק מחשבים, אשקלון
פורסם 2011 בנובמבר 214 שנים מחבר אם זאת הייתה תקלת ביוס הבעיה לא הייתה אמורה להתרחש רק בעת הדלקה?בכל אופן, אנסה, תודה.יש כיוונים נוספים?
פורסם 2011 בנובמבר 214 שנים יכול להיות גם המסך עצמו, תנסה רק לכבות ולהדליק את המסך מספר פעמים במקום את כל המחשב ותראה אם מסתדר אחרי מספר פעמים.
פורסם 2011 בנובמבר 214 שנים מחבר Ivan, כמו שכתבתי לקיריל, בעיית דרייברים לא אמורה להתרחש רק ביציאה ממצב שינה? המוזר שזה קורה גם בהדלקה של המחשב, כלומר קשה לי להאמין בבעיית תוכנה, בכל אופן אעדכן את כלל הדרייברים במחשב.Omrik10, אבדוק, תודה.
פורסם 2011 בנובמבר 314 שנים אוקי, אחרי מספר כיבויים והדלקות של המסך הכל עובד.להחליף מסך וזהו?אולי לא הבנתי נכון, אתה אומר שניסיתה לכבות ולהפעיל את המסך והכל עובד - אז למה שתחליף את המסך? קיריל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.