עבור לתוכן

כרטיס רשת אלחוטי - PCI או USB?

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב סלוני חדש אלוףףף!!!

ואני רוצה לשים לו כרטיס רשת אלחוטי השאלה היא האם ללכת על חיבור PCI או על USB ולמה???

לדוגמא:

PCI -

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7557&CatCode=

USB -

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6863&CatCode=

שאלת הרחבה:

מה עדיף?

1. חיבור אלחוטי כמפורט למעלה.

2. חיבור קווי ארוך מאוד - 15 מטר כבל (כמה עולה?)

3. PLC של הוט - אינטרנט על חשמל.

תודה רבה,

תומר. 8)

פורסם

שלום לך

אני הייתי בוחר ב - PCI .

:xyxthumbs:

פורסם

המהירות המקסימלית ב USB2 בפועל היא 25-30MB/s. מצד שני, גם לתקן N המהירות היא על הנייר.

כרטיס PCI יוכל תיאורטית (ואולי אף מעשית) להגיע למהירות העברת נתונים גבוה יותר מגרסת ה USB2.

מצד שני, את גרסת ה USB תוכל להעביר בעתיד למחשב אחר, (נגיד נייד שהלך לו הכרטיס רשת) או אפילו לחבר כבל מאריך באורך מטר כדי לשפר קליטה.

ואילו את כרטיס ה PCI, ככל הנראה לא תוכל להעביר למחשב עתידי.

שאלת הרחבה:

מה עדיף?

1. חיבור אלחוטי כמפורט למעלה.

2. חיבור קווי ארוך מאוד - 15 מטר כבל (כמה עולה?)

3. PLC של הוט - אינטרנט על חשמל.

אפשרות 2. כבל רשת סטנדרטי יכול כיום להעביר 1Gb/s בפועל. (או 125MB/s) וזו ללא שום הפרעות, בעיות קליטה, בעיות אבטחה, וכו') עלות 55 שח.

פורסם
  • מחבר

שלום לך

אני הייתי בוחר ב - PCI .

למה?

פורסם

אכן תובנות שיש להתחשב בהן, אבל.....

השורה התחתונה מבחינת הביצועים היא - כרטיס PCI

מספק ביצועים עדיפים מזה של USB.

ההבדלים דיי מורגשים, במיוחד כאשר יש מרחק בין המחשב

לראותר, לפחות ממה שאני חוויתי במקומות שונים.

פורסם
  • מחבר

המהירות המקסימלית ב USB2 בפועל היא 25-30MB/s. מצד שני, גם לתקן N המהירות היא על הנייר.

כרטיס PCI יוכל תיאורטית (ואולי אף מעשית) להגיע למהירות העברת נתונים גבוה יותר מגרסת ה USB2.

מצד שני, את גרסת ה USB תוכל להעביר בעתיד למחשב אחר, (נגיד נייד שהלך לו הכרטיס רשת) או אפילו לחבר כבל מאריך באורך מטר כדי לשפר קליטה.

ואילו את כרטיס ה PCI, ככל הנראה לא תוכל להעביר למחשב עתידי.

אפשרות 2. כבל רשת סטנדרטי יכול כיום להעביר 1Gb/s בפועל. (או 125MB/s) וזו ללא שום הפרעות, בעיות קליטה, בעיות אבטחה, וכו') עלות 55 שח.

ועצם העובדה שהוא מאוד ארוך לא פוגם ביכולות שלו?

ועצם העובדה שהוא מאוד ארוך לא פוגם ביכולות שלו?

פורסם

לכבל רשת סטנדרטי אין בעיות עד למרחק 100 מטר. לכל היותר, המהירות הסופית יורדת במקצת.

בכל מקרה, אורך של 20 מטר, הוא לצורך העניין כמו אורך של 3 מטר. - שום האטה או בעיות.

פורסם
  • מחבר

לכבל רשת סטנדרטי אין בעיות עד למרחק 100 מטר. לכל היותר, המהירות הסופית יורדת במקצת.

בכל מקרה, אורך של 20 מטר, הוא לצורך העניין כמו אורך של 3 מטר. - שום האטה או בעיות.

אוקי - תודה רבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים