עבור לתוכן

בניית מפרט גיימינג כבד מאוד

Featured Replies

פורסם

לא חייב אבל יכול לקרות מצב שתצטרך.

לא אבל הביצועים היו נמוכים יותר.

• תגובות 32
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בדורות הראשונים של מערך כרטיסים \ מפתחי משחקים היתה לפעמים בעיה של תמיכה במערך. היה לפעמים צורך לחכות לתיקון דרייבר מהיצרן \ פאצ' למשחק ע"מ לפתור את הבעיה ולתת תמיכה במערך כמו שצריך.

היום הבעיה כמעט ולא קיימת. מה שקורה היום, זה, למשל שיוצא משחק והמערך לא נותן תפוקה מכסימלית (מהסיבה הפשוטה שהמשחק רק יצא והוא לא היה קיים מקודם - אז גם לא היתה בעיה מקודם). הדבר הזה נפתר די מהר ע"י עדכוני דרייברים של היצרן (צריך פשוט לעקוב אחרי זה).

העניין הוא שבעוד שנתיים אני יהיה בצבא כבר ולא יהיה לי זמן בכלל להיתעסק בשטויות האלה

אני צריך מחשב עכשיו שיענה לי על כל הדרישות להרבה מאוד זמן

העניין הוא שבעוד שנתיים יהיו כרטיסים, בתצורה בודדת, שיהיו יותר חזקים מהזוג שתקנה עכשיו...

מומלץ לקנות עכשיו כרטיס בודד (ברמה של GTX570 או 6950 או אפילו 6970) ובכסף שתחסוך, לקנות בעתיד כרטיס אחר, אם תצטרך בכלל...

הקטע של "לא רוצה להסתבך ורוצה מכסימום עכשיו" זה סוג של פתרון לטווח בינוני, בלי לחשוב לטווח ארוך (בדיוק כמו לקנות i7 במקום i5).

מה שכן, להגיד לך שמערכת עם i7 ומערך כרטיסים זה לא טוב, לא יעבוד וכו' זה לא נכון - הדבר היחיד שזה כן נכון זה בזבוז כסף גדול...המערכת תעבוד לך יופי, אבל גם מערכת i5 עם כרטיס בודד תעבוד יופי ובכסף שחסכת על i7 וכרטיס נוסף תוכל לשדרג בעתיד וכך באותו מחיר שאתה רוצה לשלם היום, יהיה לך מחשב חזק יותר בעתיד.

שוב, הכל נתון לשקולך.

פורסם

^ מחזק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים