פורסם 2011 בנובמבר 314 שנים מחבר המשחק זמין בחנות!!! ניתן להגיע ולקבל עותק- רק למשתתפים!----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
פורסם 2011 בנובמבר 314 שנים יפה שהם מחלקים כבר את העותקים. אמנם המשחק בכל מקרה יהיה נעול בsteam. אולי נצליח להפעיל את הסינגל מי יודע :-[
פורסם 2011 בנובמבר 314 שנים המשחק בכל מקרה יהיה נעול בsteam.רק המולטי או גם הסינגל?מי שכבר ממשש את הקופסא.... ;D שיעדכן
פורסם 2011 בנובמבר 314 שנים מחבר עכשיו תגידו לי שאתם מקבלים בסטים גם את זה [attachment deleted by admin]
פורסם 2011 בנובמבר 314 שנים עכשיו תגידו לי שאתם מקבלים בסטים גם את זה כל מי שהזמין מסטים יכול לחלום לקבל את מצעי ספארי-זברה שמשתלבים בצורה מושלמת עם עטיפת המשחק. תעדכן אם בטעות זה פועל לך.
פורסם 2011 בנובמבר 314 שנים מחבר כל מי שהזמין מסטים יכול לחלום לקבל את מצעי ספארי-זברה שמשתלבים בצורה מושלמת עם עטיפת המשחק. תעדכן אם בטעות זה פועל לך. זו שמיכה וכרגע לא ניתן עדיין להתקין ננסה מאוחר יותר
פורסם 2011 בנובמבר 314 שנים זו שמיכה וכרגע לא ניתן עדיין להתקין ננסה מאוחר יותר וואו! מרשים! טוב תעדכן אם הצלחת להתקין.
פורסם 2011 בנובמבר 314 שנים אי אפשר להתקין את השמיכה?אני אוסף את המשחק היום בערב אבל פגישת מחזור זו פגישת מחזור!
פורסם 2011 בנובמבר 314 שנים שאלה בשביל חבר(כי כבר רכשתי את המשחק בסטים, מצטער)האם מי שרוכש בקניה הקבוצתית יוכל לשחק לפני ה8/11? (כי הוא יקבל אותו לפני)או רק ברגע שזה יפתח בסטים? עוד 5 יום ו0 שעות (לפי מה שכתוב בתוכנה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.