עבור לתוכן

התהליך של פיירפוקס 7 לא נסגר לאחר יציאה מהדפדפן

Featured Replies

פורסם

בתקופה האחרונה החלה להתרחש בפיירפוקס שברשותי בעייה: כאשר אני סוגר את הדפדפן ולאחר מכן פותח אותו, תכופות מופיע לי חלון ריק בהתחלה.

כאשר אני סוגר את החלון הריק ופותח את הדפדפן מחדש, הוא נפתח, אך המטמון מהשימוש האחרון בדפדפן נשאר.

לאחר מכן, כאשר אני סוגר את פיירפוקס ומפעיל את מנהל המשימות, אני רואה, כי התהליך של פיירפוקס נשאר בזיכרון ולא נסגר, כך שאני צריך לסגור אותו ידנית, ולאחר מכן לפתוח ולסגור את פיירפוקס על מנת שהמטמון שלו יימחק.

כמו כן, תכופות קורה בעת הפעלת פיירפוקס לאחר הפעלת המחשב שהוא מציע לי לשחזר את הלשוניות האחרונות, וזאת למרות שהוא נסגר באופן תקין לפני כן. ככל הנראה קשור גם לבעייה זאת.

מה הסיבה לבעיות הללו?

פורסם

באגים.... :-)

בגרסאות האחרונות FF נוטה לזלול זיכרון ולא לשחרר אותו, והרבה פעמים גם כאשר סוגרים אותו התהליך נשאר.

הם כל פעם אומרים שהם מתקנים את זה, אבל זה נשאר אותו הדבר.

מה שכן - תבדוק אם אין איזה תוסף שיושב לך על ה-FF ועושה את הבאלגן.

פורסם
  • מחבר

הנה התוספות שמותקנות אצלי בפיירפוקס (ראו תמונה):

הערה: ה-Yontoo Layers שייך לתוסף דפדפנים שמשמש להורדת סרטונים מיוטיוב בשם Best Video Downloader, אשר התקנתי אותו (בהתייעצות עם אחד מחברי Hwzone) במחשב שלי כתחליף ל-Youtube Downloader, בעקבות שתי תכונות חשובות (הורדת סרטונים בפורמט שאיננו FLV וכן האצת הורדת הסרטונים ע"י DAP) שבתוכנה השנייה (Youtube Downloader) נוטרלו, עכב הפיכתה מתוכנה חופשית (Freeware) לתוכנה שיתופית (Shareware).

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים