עבור לתוכן

מסך כחול בהתקנת Windows, ניסיתי כל דבר אפשרי

Featured Replies

פורסם

בס"ד

קודם כל שלום, הנושא הזה הולך להיות ארוך כי אני יפרט הכל על הבעיה על מנת לקבל את העזרה הכי טובה שאפשר ממכם.

הכל התחיל שהתחילו להיות לי מסכים כחולים, פתחתי נושא פה בפורום והמליצו לי על התוכנה BlueScreenView .

הפעלתי אותה והתוכנה הראת לי סיבה אחת למסך כחול ואיזה קבצים גורמים לקריסה הזאת ולמסך הכחול.

לאחר הסתכלות על הקבצים הבנתי שהבעיה ב - Net Framwork (אני לא יודע איך זה קשור כי יש לי את Net Framwork הרבה מאוד זמן)

הסרתי לחלוטין את Net Framwork ואת כל גירסותיה שהיו לי במחשב.

לאחר המחיקה, תדירות המסכים הכחולים פחתה אבל עדיין היו. בתוכנה BlueScreenView לא הופיעו יותר סיבות לקריסה.

חבר המליץ לי לנקות אבק מהראם והמחשב ביכלל, ניקיתי ובאמת מאז למשך 3-4 ימים לא היו לי מסכים כחולים ביכלל!

ודווקא המחשב כן היה בשימוש והתאמץ (WinRAR, משחקים, סרטים וכו')

הרצתי גם בדיקה של 6 שעות בתוכנה MemTest 86+ דרך ה - DOS כמובן ולא היו ארורים ביכלל!

כמו שאמרתי לאחר 3-4 ימים המסכים הכחולים חזרו, הפעלתי את התוכנה BlueScreenView שוב והפעם היו בערך 4 סיבות לקריסה!

גיביתי הכל להארד דיסק נייד ועשיתי ריסטרט למחשב והתחלתי לפרמט עם הדיסק Windows XP שאני תמיד מפרמט איתו.

הכל כרגיל, עשיתי Full Format לכונן C, אחריי שמסך ההתקנה עלה וה - Windows התחיל להתקין, קפץ מסך כחול.

עשיתי את אותו תהליך שוב ועוד פעם מסך כחול...

ניסיתי עם דיסק Windows XP אחר כי אולי הדיסק הישן כבר נשחק אבל גם בדיסק החדש קופץ מסך כחול.

הורדתי תוכנת Tools מיוחדת של Seagate שפועלת דרך ה - DOS כדי לעשות בדיקה להארד דיסק,

מיד הופיע הודעה שיש גירסה חדשה ל - Frimware של ההארד דיסק שבירשותי.

הורדתי והתקנתי בהצלחה את הגירסה החדשה, כיביתי את המחשב, ניתקתי את ההארד דיסק ממנו, הפעלתי את המחשב ואז כיביתי שוב וחיברתי את ההארד דיסק כדי שהוא יזהה אותו מחדש (לפי הוראות ההתקנה של גירסת ה - Frimware החדשה מהאתר של Seagate)

והמחשב זיהה בהצלחה את ה - HDD (בדקתי ב - BIOS מן הסתם)

בתוכנת Tools של Seagate הרצתי בדיקת Long Test והבדיקה הסתיימה ללא ארורים.

ניסיתי שוב לפרמט דרך הדיסק Windows XP (גם ניסיון עם הדיסק הישן וגם ניסיון עם הדיסק החדש) אבל עדיין יש מסך כחול אחריי שההארד דיסק מפרמט והמסך התקנה של ה - Windows עולה.

עדכנתי ביוס ( ! ) כמובן בהצלחה אבל עדיין יש מסך כחול במסך ההתקנה של ה Windows XP.

שיניתי את הסלוטים של 2 כרטיסי הראם שיש לי והרצתי בדיקה נוספת של MemTest 86+ במשך 6 שעות, הבדיקה הסתיימה ללא ארורים

אך עדיין יש מסך כחול בהתקנה!

אני מדגיש בהתקנה כי אחריי שכתוב לי Press any key to boot CD ואני לוחץ אנטר, הדיסק של ה - Windows XP מתקין את הדרייברים,אני עושה Delete ל - 2 המחיצות, גם C וגם D (והיו פעמים שגם ניסיתי לא לעשות מחיצות ביכלל, פשוט כונן אחד של C)לוחץ על Full Format, ההארד דיסק מפרמט את עצמו, המחשב מבצע ריסטרט ומסך ההתקנה של ה - Windows עולה, לאחר כמה דקות (לא מוגדר אבל בערך באותם תיזמונים של אחוז ההתקנה המסויים) קופץ מסך כחול!

כרגע אני עושה Full Erase דרך תוכנת ה - Seagate Tools וינסה מחר להתקין Windows 7 שהתקנתי אותו בעבר אבל חזרתי ל - XP מתאמי נוחות.

באמת שאני לא יודע כבר מה לעשות,הדבר הכי חשוב הוא שבמסכים הכחולים הארורים הם 0x0000007x ו - 0x00000026ומחיפוש בגוגל, עשיתי את כל הבדיקות האפשריות בחומרה שאמורה להיות תקולה ובגלל זה המסכים הכחולים האלה (לפי גוגל)אבל החומרה תקינה לחלוטין! MemTest 86+ , Seagate Tools והכונן אופטי מן הסתם אם הוא טוען את הדרייברים ואז את קבצי ההתקנה של Windows - הוא תקין.

אשמח לעזרה!

פורסם

החי חשוב שתכתוב נכון שגיאות שקיבלתה במסך הכחול !

פורסם

בוקר טוב,

תקלה יכולה להיות לא רק בזיכרון או דיסק קשיח .

אתה תמיד מקבל אותם מסכים כחולים בזמן התקנה?

קיריל

ברק מחשבים, אשקלון

פורסם
  • מחבר

בוקר טוב,

תקלה יכולה להיות לא רק בזיכרון או דיסק קשיח .

אתה תמיד מקבל אותם מסכים כחולים בזמן התקנה?

קיריל

ברק מחשבים, אשקלון

אותם 3 מסכים כחולים אבל כל פעם באקראי...

ניסיתי להתקין WIN 7 והייתה לי את השגיאה הזאת

0x0000007F (0x00000011, 0x00000000, 0x00000000, 0x00000000)

ואותו דבר שאחריי זה ניסיתי להתקין WIN XP

פורסם

אותם 3 מסכים כחולים אבל כל פעם באקראי...

ניסיתי להתקין WIN 7 והייתה לי את השגיאה הזאת

0x0000007F (0x00000011, 0x00000000, 0x00000000, 0x00000000)

ואותו דבר שאחריי זה ניסיתי להתקין WIN XP

אין כבלים נפוחים בלוח אם או בכרטיס מסך?

קיריל

ברק מחשבים, אשקלון

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת כבלים נפוחים?

כל הכבלים נראים לי כרגיל, אין משהו חריג

פורסם

מה זאת אומרת כבלים נפוחים?

כל הכבלים נראים לי כרגיל, אין משהו חריג

התכוונתי לקבלים

פורסם
  • מחבר

ערכתי את הכותרת,

בקשר לקבלים כמו שאמרתי אין משהו חריג כל החוטים נראים כרגיל...

פורסם

ערכתי את הכותרת,

בקשר לקבלים כמו שאמרתי אין משהו חריג כל החוטים נראים כרגיל...

אתה לא הבנתה :)

תסתכל כאן

פורסם
  • מחבר

עכשיו בדקתי וכן, יש לי בעיה באחד הקבלים האלה

הוא לא מהודק למקום, הוא רופף אבל החוטים בחלק התחתון שלו מחוברים כמו שצריך פשוט הוא לא יושב מהודק על הלוח...

הנה תמונה של הלוח אם שלי ASUS P5GD1 שמצאתי וסימנתי איפה הקבל הלא טוב

http://img810.imageshack.us/img810/3220/47821876.jpg

עריכה:

פאק ניסיתי לחזק את הקבל הנפוח הזה וזה יצא מהמקום :s07:

הלוח - אם לפח או שאפשר לעשות משהו? בלי מלחם?

פורסם

למחזור.

פורסם

או ללכת עם הקבל לחנות אלקטרוניקה, לבקש אחד זהה בערכים ולהלחים אותו במקום הישן.

על הדרך כמובן לבדוק מקרוב את המצב של הקבלים האחרים בלוח, בלוח שקבל התנפח יש סבירות שהוא לא היחיד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים