עבור לתוכן

איטיות בטורנט עם יוזר של ספק מסוים, הכל בסדר עם ספק אחר...

Featured Replies

פורסם

היי אנשים,

לאחרונה אני חווה איטיות די מעצבנת בהורדה של קבצי טורנט בלבד. התשתית שלי היא בזק, ספק 014, 15 מגה. מבחינת גלישה, הורדות, סטרימינג הכל באמת בסדר גמור. כמובן שדבר ראשון בדקתי הפניית פורטים, הגדרות בתוכנה (אני משתמש ביוטורנט) וכו' והכל בסדר. יש לי גם יוזר של 012 אז ניסיתי להתחבר דרכו. אותם טורנטים שמורידים במקסימום 300 קילובייט לשנייה טסים עכשיו ב-1.5 מגה לשנייה. ברגע שאני מחזיר את היוזר של 014 חוזרת האיטיות (בכל שעות היום, דרך אגב). שני היוזרים הם לא עם חבילת גיימרס.

עכשיו, ברור לי שמדובר באיזשהו traffic shaping עצבני שהולך ב-014, אבל השאלה שלי אם אני בכלל אוכל לקבל מענה או הכרה כלשהי של הבעיה מהם. התקשרתי היום והסברתי לתומך טכני שלהם שעם יוזר של חברה אחרת הכל בסדר, והוא ענה לי שהם "לא תומכים בתוכנות פיראטיות". לאחר שהסברתי לו שהתוכנה עצמה היא לא "פיראטית" ואני לא מוריד שום דבר לא חוקי דרכה (כן כן), ושאם זה עובד תקין עם יוזר של חברה אחרת אז מן הסתם מדובר פה בבעיה, תשובתו לא השתנתה בהרבה. אני לא מאשים אותו וגם לא ציפיתי שזה יפתר ברמת קו ראשון של תמיכה טכנית, אז בלת ברירה ביקשתי שיחזור אליי מנהל תוך 24 שעות. מישהו פה התנסה עם משהו דומה? האם בכלל יש סיכוי לקבל מענה לדבר הזה, או שהם יעדיפו לאבד לקוח מאשר להודות שהם מאטים ביטורנט?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים