עבור לתוכן

בעיה| Driver לכ.מ של ATI

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ,

הורדתי את הדיירבר החדש ביותר ל Windows 7 64Bit

יש לי את הכרטיס מסך - 4890Vapor-X.... תודה לעוזרים :)

בסוף ההתקנה הוא מראה לי בLOG את השגיאות הבאות -

Error messages [table][tr] [td]Application Install: install package failure![/td][/tr] [tr] [td]Application Install: install package failure![/td][/tr][/table]

AMD Drag and Drop Transcoding [table][tr] [td]Final Status:[/td] [td]Fail[/td][/tr] [tr] [td]Version of Item:[/td] [td]2.00.0000[/td][/tr] [tr] [td]Size:[/td] [td]1 Mbytes[/td][/tr][/table]AMD Media Foundation Decoders [table][tr] [td]Final Status:[/td] [td]Fail[/td][/tr] [tr] [td]Version of Item:[/td] [td]1.0.60914.1136[/td][/tr] [tr] [td]Size:[/td] [td]1 Mbytes

[/td][/tr][/table]

פורסם

יש דיון לדריוורים בפורום כרטי מסך.

אם הכל עובד טוב ואין שום בעיות בעבודה שוטפת במחשב או במשחקים אז אפשר להיתעלם מהשגיאות.

גם לי קרה שאחרי ההתקנה הוא רשם שיש שגיאה אבל לא הייתה כל פגיעה בתפקוד של הכרטיס בשום מצב.

מה שכן אתה יכול לנסות זה להסיר את הדריוור דרך לוח הבקרה ואז להסיר שאריות של הדריוור עם התוכנה DRIVER SWEEPER ואז להתקין שוב.

אם עדיין אין שינוי אבל הכרטיס עובד כראוי אתה יכול להיתעלם מהשגיאות האלה.

פורסם
  • מחבר

בעיקרון אין בעיות...

רק רציתי לדעת ממה השגיאות האלה נובעות ...?

כי התקנתי את הWINDOWS 7 64BIT ובאותו רגע כשזה סיים , התקנתי את הדרייבר לכ.מ

איזה שגיאה יכולה להיות והאם היא קשורה לשגיאה שמופיעה אצלי ?

פורסם

זה קרה לי לפני שבועיים במחשב נייד של ASUS תוריד את הדרייבר מכאן

http://downloadcenter.intel.com/SearchResult.aspx?lang=eng&ProductFamily=Graphics&ProductLine=Desktop+graphics+controllers&ProductProduct=Intel%C2%AE+HD+Graphics זה דרייבר של אינטל תמיין לפי איזה סוג ווינדוס ותוריד את העידכון האחרון

מקווה שעזרתי.... תעדכן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים