פורסם 2011 באוקטובר 2914 שנים יש לי NOD32 על XPוהוא מודיע:Operating memory - a variant of Win32/Olmasco.O trojan - unable to cleanהרצתי במצב בטוח ולא עזרמה ניתן לעשות?
פורסם 2011 באוקטובר 2914 שנים תחפש בגוגל Emsisoft Emergency Kit Portable וכמובן שאתה צריך לדעת מה אתה עושה וכן והתוכנה ניידת...
פורסם 2011 בנובמבר 114 שנים מחבר הוירוס נמצא בזיכרוןהרצתי את התוכנה שהמלצת עם deep scan על כונן C שהוא הראשי מבין D E.מצא טעויות גם ברמה גבוהה. תיקן ולא עזר.מה ניתן לעשות?
פורסם 2011 בנובמבר 114 שנים תמיד אני משתמש בשרותו האדיב של גוגל, ומיעץ גם לך לעשות כן.כנס ללינק הבא ומקווה שתמצא את הפיתרון, למטה בדף תמצא עוד אפשריות בהצלחה...http://www.ehow.com/how_5927928_remove-virus-running-windows-xp.html
פורסם 2011 בנובמבר 114 שנים מחבר זה דבר ראשון שעשיתיאף פרוסס חשוד לא רץ לי בזיכרוןלפחות לא מה שאני רואה במנהל ההתקניםמצ"ב תמונה[attachment deleted by admin]
פורסם 2011 בנובמבר 214 שנים מחבר לא. נראה לי סרט ארוך.חוצמזה שעשיתי סריקה במצב בטוח ולא עזר...הלייב סידי יעזור?
פורסם 2011 בנובמבר 214 שנים תשתמש ב combofix ב safe mode זה אמור לפתור את זה אם גם זה לא עוזר תנסה malwarebayte קשה לי להאמין שאחד מהם לא יעזור הערה קטנה: ESET חוסם את ה combofix אז תשים לב לזה
פורסם 2011 בנובמבר 214 שנים חפש את השם של הוירוס בגוגל ותמצא בדיוק איך להסיר אותו ידנית (ולא ע"י תוכנה כלשהי), ואז תמחק את הקבצים שלו ממצב בטוח
פורסם 2011 בנובמבר 1514 שנים מחבר חפש את השם של הוירוס בגוגל ותמצא בדיוק איך להסיר אותו ידנית (ולא ע"י תוכנה כלשהי), ואז תמחק את הקבצים שלו ממצב בטוחמצאתי את זה אבל אני לא מבין את שלושת הצעדים: How to Uninstall Win32/olmasco.o Virus Quickly from a PC? Step one: press Ctrl+Shift+Esc keys to open windows task manager and stop Win32/olmasco.o Virus process quickly:[random].exeStep two: find out and delete Win32/olmasco.o Virus files:%AllUsersProfile%\Application Data\.dll%AllUsersProfile%\Application Data\.exe(looks like Win32/Olmasco.O)Step three: open registry editor and remove Win32/olmasco.o Virus registry entries:HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run “.exe”HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run “Win32/Olmasco.O”צעד ראשון: אין לי את הפרוסס הזהצעד שני: איזה קבצים אני אמור לחפש ולמחוק בתקייה הזו?צעד שלישי: אני מגיע לנתיב ברג'יסטרי. אבל מה לעשות אז?
פורסם 2011 בנובמבר 1614 שנים מחבר תשתמש ב combofix ב safe mode זה אמור לפתור את זה אם גם זה לא עוזר תנסה malwarebayte קשה לי להאמין שאחד מהם לא יעזור הערה קטנה: ESET חוסם את ה combofix אז תשים לב לזההרצתי combofix מצ"ב לוגיודע איך להתקדם מפה?[עדיין נוד32 מזהה לי את הוירוס)[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.