עבור לתוכן

One Must Fall BattleGrounds

Featured Replies

פורסם

מישהו ראה איך המשחק?

הוא יצא כבר בארה''ב?

פורסם

כן יצא...וזה משחק חמוד על דיסק אחד

פורסם
  • מחבר

אני מבקש לא לדבר על וורז בבקשה כדי שלא ינעלו את הנושא

מישהו שכבר ראה יכול להגיד אם המשחק דורש מחשב חזק ואם המשחק יפה?

פורסם

טוב בסדר סליחה שדברתי על וורז. אין לי עוד את המשחק אבל שהיה לי (בטח עד היום בערב) אז אני יוכל להגיד לך

פורסם

טוב אז ככה המשחק נחמד זה פשוט קרבות של רובוטים ולא נירא לי שצריך מחשב חזק בשביל להריץ את זה ואם אתה שואל אותי אז לדעתי הוא לא שווה קניה

פורסם
  • מחבר

ואיך הגרפיקה?

פורסם
  • מחבר

אוקי יש לי את המשחק עכשיו

בהתחלה חשבתי שהוא דפוק ומגעיל

אבל אחרי שטיפה שיחקתי אני רואה שהוא נחמד

הוא מאוד מזכיר משחק וידאו במכונות הגדולות האלה

וזה נראה כמו משחק מצויין לאינטרנט

פורסם

ואיך הגרפיקה?

לדעתי זוועה, שיקחתי דקה וחצי, לא יותר.

פורסם
  • מחבר

אני משחק על רזו' 1280 על 1024 + AA6 AF16

והמשחק נראה טוב מאוד

פורסם

הגראפיקה זה לא הכל, למרות שגם היא לא משהו לדעתי.

פורסם

מישהו שיחק פה בONE MUST FALL המקורי? זה היה חתיכת משחק! כמה חרשתי עליו... כן כן... של 1994, אבל משחק פשוט גדול. איזה יופי זה, אני זכרתי אותו כמשחק עם גרפיקה מהממת, אבל עכשיו מצאתי כמה סקרין שוטים שלו וזה כזה קורע! כאלה ריבועים גדולים... אחחחחחחחחחחח... הנוסטלגיה.

קיצר, מי שיש לו קצת סבלנות להתרגל לגרפיקה הזוועתית בהתחלה, לא יוכל להתנתק מהמשחק הזה אתם יכולים להוריד אותו כי המשחק הזה הוא כבר FREEWARE. תכתבו בgoogle:

one must fall 2097+download, ואתם לא תתאכזבו. אלה מביניכם שהצליחו להפעיל אותו עם windows xp, תספרו לי איך הצלחתם!

פורסם

חשבתי שאני המעריץ היחיד שלו.. סיימתי אותו כבר כמה וכמה פעמים, משחק מהנה ביותר.

רק חבל שההמשך שלו כל כך גרוע..

פורסם

אז לא שווה "להשיג"....? :(

הייתה לי הרגשה שהוא יהיה לא משהו אבל רציתי להשיג אותו רק כמחווה למשחק המקורי האדיר... אבל עוד לא שמעתי מישהו שחושב שהוא טוב אז אני לא אטרח...

אגב, עם מי שיחקת במקורי? עם היגואר? :) אהבתי לתפוס עם היגואר את הרובוט הזה שמתחיל להסתובב כמו משוגע שדומה לרובוט ברובוקופ בקפיצה ואז להעיף אותו על הקיר ;D

פאק! אני לא מאמין שאני זוכר את זה! לפני פאקינג 10 שנים! ואני לא מאמין שרק עכשיו נזכרתי בו!

פורסם

בטח שעם היגואר, היחיד שנראה קשוח :P

פורסם

לא היה על ה-KATANA

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים