עבור לתוכן

בעיה עם ייבוא אנשי קשר מ-Gmail ל- Outlook

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

משום מה אני לא מצליח להעביר את אנשי הקשר שלי מחשבון ה Gmail לחשבון ה outlook . אני מייצא ומייבא את אנשי הקשר ממש לפי הספר כמו שאומרים ובדיוק לפי ההוראות של Google ואתר התמיכה של Outlook אך בסוף תהליך הייבוא אני מקבל שדות ריקים ב Outlook.

ניסיתי את אותה פעולה עם כמה חשבונות ג'ימייל שונים, על מחשבים שונים ואפילו עם גרסאות שונות של Outlook (2010/2007 .

הבעיה התחילה כשניסיתי להעביר את אנשי הקשר של מישהו אחר על המחשב שלו ונתקלנו בתופעה וכך חשבתי לנסות בעצמי על המחשב שלי ולאתר את מקור הבעיה אצלו אך התופעה קורת גם אצלי.

שוב, נציין כי ניסיתי על Windows 7 ו-XP על מחשבים שונים כך שאני יודע שלא מדובר בהגדרות התצוגה במערכת או בתוכנה עצמה.

קראתי משהו על בעיות תאימות בין סוגי הקבצים שמייצר Gmail לעומת קובץ דומה שמייצר ה Outlook לאותה מטרה (שניהם קבצי csv אך ככל הנראה לא זהים מבחינת סידור התוכן). השאלה היא האם זו אכן הבעיה וכיצד ניתן לסדר אותה.

כל טיפ לתיקון הבעיה יתקבל בברכה.

תודה!

עריכה:

כמו כן שמתם לב ש Nod32 למי שיש, מתריע שאתר התמיכה של מיקרוסופ לאופיס מכיל סקריפט זדוני? לפני שאני מנטרל את האנטי וירוס אשמח לדעת אם הבעיה מוכרת או שמא באמת יש בעיה עם האתר. האנטי וירוס קופץ כמה פעמים ברצף ומתריע על כמה וכמה בעיות עם הכתובת שלהם..מוזר..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים