עבור לתוכן

בעייה עם קבצי bin

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

הורדתי השבוע שלושה משחקים שונים כשניסיתי לצרוב אותם (כל אחד בנפרד) ה-Nero כתב לי שיש בעייה לפתוח או לקרוא את קובץ bin. הורדתי גם את תוכנת אלכוהול 120% וגם התוכנה הזאת אמרה לי את אותו הדבר. מכיוון שניסיתי את זה על שלושה משחקים שונים, אני מניחה שהבעייה היא אצלי ולא בקבצים. כנראה אני עושה משהו לא נכון? משהו יודע מה?

תודה מראש

פורסם

תנסה לפרוס את הקבצים עם ISOBuster.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי גם עם DAEMON TOOLS !!! אותה בעייה!

פורסם

אולי הקבצים שהורדתה דפוקים זה יכול גם לקרות

פורסם
  • מחבר

אולי הקבצים שהורדתה דפוקים זה יכול גם לקרות

זה לא כ"כ הגיוני - הורדתי אותם מ-emule ובתגובות למשחקים כולם כתבו כמה הם נהנים מהמשחק ואף אחד לא כתב שיש בעייה עם הקבצים.

פורסם

אהה אוקי אז זה כנירא בעיה אצלך תנסה לצרוב אם CDRWIN5

פורסם

אתה הורדת רק את ה BIN בשביל לצרוב עם NERO אתה צריך גם קובץ CUE

פשוט תחפש תוכנה שמייצרת מה BIN קובץ CUE - לא זוכר כרגע את שם התוכנה - חיפוש קטן יעזור לך

תיצור לכל BIN קובץ CUE ואז ב NERO תפתח את הקובץ CUE - אז הוא יצרוב בהצלחה...

אגב - עד כמה שאני יודע מדיניות HWZONE לא מסכימה לשיחות על WAREZ בפורומים ככה שאני מניח שה BIN שהורדת הם לא חלילה של משהו שמוגן בזכויות יוצרים נכון :o ?

פורסם
  • מחבר

כמובן שהורדתי גם את קובץ ה-cue!

פורסם

אם הקובץ CUE הוא לא המקורי של ה BIN (אולי יש שם כמה גרסאות ..) אז זה לא יעבוד תנסי ליצור קובץ CUE חדש עם התוכנה הזו -

http://umu.dragonzkeep.com/downloads/CUE.Creator.rar

זה הקישור היחיד שמצאתי - זה ב RAR אם זה לא עובד יש לי את התוכנה בבית אני יעלה אותה לאן שהוא וישים קישור - אם זה לא עובד :)

פורסם

תפתח את קובץ ה-CUE עם notpad

אמור להיות רשום שם בשורה הראשונה השם של קובץ ה-BIN (כולל סיומת) בלבד. ללא שום dir.

תוודא זאת, יכול להיות שזו הבעיה.

פורסם
  • מחבר

אם הקובץ CUE הוא לא המקורי של ה BIN (אולי יש שם כמה גרסאות ..) אז זה לא יעבוד תנסי ליצור קובץ CUE חדש עם התוכנה הזו -

http://umu.dragonzkeep.com/downloads/CUE.Creator.rar

זה הקישור היחיד שמצאתי - זה ב RAR אם זה לא עובד יש לי את התוכנה בבית אני יעלה אותה לאן שהוא וישים קישור - אם זה לא עובד :)

תודה!

אני אנסה.

פורסם
  • מחבר

תפתח את קובץ ה-CUE עם notpad

אמור להיות רשום שם בשורה הראשונה השם של קובץ ה-BIN (כולל סיומת) בלבד. ללא שום dir.

תוודא זאת, יכול להיות שזו הבעיה.

אני אבדוק גם את זה. תודה (אני לא בבית כרגע....)

פורסם

אפשר לצרוב קובצי BIN גם ללא קובץ הCUE.

נ.ב.

אם לא שמתם לב זאת מישהיא.

למה אתם עונים לה בלשון זכר?????????

פורסם

;D

וואלה...

מצטער

:P

פורסם
  • מחבר

אפשר לצרוב קובצי BIN גם ללא קובץ הCUE.

איך עושים את זה??? ???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים