עבור לתוכן

התקנת מערכת הפעלה,בנייד ללא כונן אופטי,כיצד ניתן לבצע?

Featured Replies

פורסם

יש אפשרות ל-BOOT מ-USB?

• תגובות 35
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

כן, קרא כמה הודעות למעלה, לא הצלחתי

פורסם

ניסית לאפס את הביוס? השגיאה שאתה מקבל קשורה להגדרות שם בד"כ.

פורסם

אני חושב שכדאי להתחיל מהנוסח המדויק של ההודעה שאתה מקבל....

פורסם

לפי דעתי (לפי מה שלמדתי), ההתרנה דרך DOל היא מאד מסובכת מאחר ובתהליך התקנת הWIN המחשב הולך וחוזר מהחומרה לכונן,

ומאחר ולא נעשה שימוש בכונן המחשב יתקע או יודיע לך משהו כמו שאינו יכול להעתיק קבצים למיקום מסויים.

נכון להיום יש איזושהי דרך להתקין דרך הDOK אבל היא מסובכת ודורשת המון בדיקות וכל מיני תוספות.

אני אישית ניסיתי 3 פעמים בעזרת 3 מדריכים שונים לבניית ההתקנה על DOK ודרך הפעולה.

הכי קרוב שהצלחתי להגיע היה: כשנראה היה שההתקנה מתבצעת ונתונים נכתבים על ה HDD , אבל בסופו של עניין זה לא צלח מאחר וראיתי שההתקנה המשיכה מעבר ל 6 שעות.

זה היה הכי קרוב להתקנה דרך DOK שאני ניסיתי.

פורסם
  • מחבר

אם במקום קובץ איזו אני פשוט מעתיק את הקבצים מהדיסק, יעבוד?

פורסם

אתה צריך להגדיר שזה יהיה bootable.

פורסם
  • מחבר

אני לא מדבר על סתם להעתיק, אני מדבר על לעשות את כל התהליך שכתוב באותו מדריך, אבל את הקבצים "להשיג" מהדיסק, ולא מתוך קובץ איסו.

אגב, עשיתי עכשיו ניסוי, וניסיתי להתקין וינדוס על לפטופ אחר שמותקן בו וינדוס. זה עשה בוט (גם במחשב הבעייתי זה עושה בוט) אבל במקרה הזה זה גם עבר את המסך התקנה שתוקע אותי בלפטופ הסורר. מה זה אומר? (במחשב הזה יש כבר וינדוס מותקן ושעשיתי את הניסוי ניסיתי להתקין על מחיצה אחרת)

פורסם

ניסית לאפס את הביוס? השגיאה שאתה מקבל קשורה להגדרות שם בד"כ.

פורסם

אני לא מדבר על סתם להעתיק, אני מדבר על לעשות את כל התהליך שכתוב באותו מדריך, אבל את הקבצים "להשיג" מהדיסק, ולא מתוך קובץ איסו.

עובד.

לי יש דיסק מקורי של WIN7. אני מעתיק ממנו את הקבצים ל-DOK, במקום מ-ISO. שאר התהליך זהה.

פורסם
  • מחבר

איפסתי את הביוס,

פורסם

ו...?

פורסם
  • מחבר

שום דבר. אגב, מה אני יכול להסיק מזה שבמחשב אחד זה עובד ובלםטופ החדש מהקופסא זה לא עובד?

פורסם

עבדת לפי ההוראות בלינק שבהודעה שלי?

מה בדיוק קורה כשאתה מנסה להתקין על המחשב הבעייתי? אתה יכול להעלות תמונה ברורה של המסך בו אתה נתקע?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים