פורסם 2011 באוקטובר 2714 שנים TEMP 3..אין לי מוש מזה זה ולמה זה כל כך חם[attachment deleted by admin]
פורסם 2011 באוקטובר 2714 שנים אם אני זוכר נכון זהו המדד של המעבד ולא נראה שהוא היה במאמץ מהתמונה. איזה קירור יש לך עליו? יכול להיות שבטעות הורדת אותו לאפס?
פורסם 2011 באוקטובר 2714 שנים מחבר החלפתי קירור למעבד לCoolermaster hyper tx3 ובדקתי שהוא עובד ואז התקנתי את התוכנה לראות שהכל בסדר..לא נגעתי בשום דבר בתוכנהויש לציין שרק הדלקתי את המחשב
פורסם 2011 באוקטובר 2714 שנים על בסיס מה החלטת שמדובר במעבד? לי זה דווקא לא נראה.נסה לבדוק עם HWMonitor, בדרך כלל הוא מציג בצורה יותר ברורה למה שייך כל דבר.
פורסם 2011 באוקטובר 2714 שנים על בסיס מה החלטת שמדובר במעבד? לי זה דווקא לא נראה.נסה לבדוק עם HWMonitor, בדרך כלל הוא מציג בצורה יותר ברורה למה שייך כל דבר.אמרתי שנראה לי שזה המעבד כי ככה זה היה מסודר אצלי בתוכנה. אתה משתמש בתוכנה או סתם בא לך לפסול?
פורסם 2011 באוקטובר 2714 שנים שלום,תבדוק טמפרטורה של מעבד בBIOSמניסיון שלי תוכנות כאלה לא תמיד מציגות נתונים נכונים קיריל,ברק מחשבים ,אשקלון
פורסם 2011 באוקטובר 2714 שנים אמרתי שנראה לי שזה המעבד כי ככה זה היה מסודר אצלי בתוכנה. אתה משתמש בתוכנה או סתם בא לך לפסול?אני משתמש בתוכנה על כמה מחשבים שונים, ובכל אחד מהם החיישנים מסודרים אחרת. אין לזה חוקים קבועים. תאורטית זה יכול להיות גם כרטיס המסך, או אפילו חיישן 'ריק' (לא קיים, שמראה תוצאות לא הגיוניות. יש כאלה דברים לפעמים).הסיבה שאני חושב שזה לא המעבד היא שיש שם גם ערך שנקרא core, שבהחלט סביר להניח ששייך למעבד והערך שלו 24. כמובן שגם זה לא מוכרח ולכן הצעתי לבדוק בתוכנה אחרת שטורחת לציין למה שייך כל חיישן. גם לבדוק בביוס זה רעיון טוב מאותה הסיבה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.