עבור לתוכן

Battlefield 3- אשכול הבעיות הטכניות של המשחק

Featured Replies

פורסם

לפי מה שאני יודע, עד שלא מבטלים את זה הוא ממשיך לקרוס, אבל אולי לך זה יעבוד.

• תגובות 499
  • צפיות 76.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הכל תקין

עשיתי היום בדיקה וזה אפשרי

פשוט שמשחקים לבטל את הכרטיס קול הראשי

ולעשות שהכרטיס קול המשני יהיה defualt

ואז אפשר לשחק רגיל

וככה לא צריך להעביר כל פעם בביוס

פורסם

דרופים של FPS

ה FPS הממוצע הוא 70 אבל לפעמים יש דרופים ששמגיעים ל 40 ואחרכך זה חוזר ל 70 ועולה עד ששוב מתייצב באיזור ה70

פורסם

ביטלתי שוב את הPAGEFILE והמשחק פשוט מרגיש חלק יותר בלעדיו ! הFPS אצלי לא נופל מ120 ככה שזה כנראה מה שנקרא MICRO-STUTTER. מישהו ששם לב לדברים כאלה וגם רגיל לשחק עם FPS גבוה בהרבה מהתדר רענון יכול לנסות את זה גם ולהגיד מה הוא מרגיש ?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

יש לי בעיה. באטלוג מראה שרתים ישראלים כאילו הם מחול. נובף לזה הפינג קפץ האותם השרתים ממקס' 20 ל70-80 כמו שיש לי ברוב השרתים לחול.

והמשחק מעיף אותי אחרי דקת משחק בשרתים בארץ בטענה כי אין מידע.

http://imageshack.us/f/822/bf3lc.jpg/

פורסם

Gamex כניראה יושב על שרת גרמני (גם אצלי זה ככה)

לגבי הקיקים, תנסה לעדכן את ה punkbuster

זה קרה לי גם בעבר

פורסם

השרתים בארץ אצלך גם על פינגים של חול?

כי אני לא מוצא שרתים בארץ בכלל בחיפוש.

פורסם

אין יותר שרתים ישראלים בכלל... :-\ למה שלא יחזירו עכשיו את השרת של HWZONE ? זאת ההזדמנות שלו.

פורסם

איו יותר שרתים שיושבים בארץ, כי לפי הבנתי אין יותר חברות שמשכירות שרתי משחק של BF3 בארץ, גם השרת של HWZONE היה שרת מושכר אני חושב, ולכן לא נראה לי שהם יכולים להשיג כרגע שרת שיושב בארץ.

לVGAMES אגב היה תמיד שרת שלהם שלא מושכר מהחברות הרגילות.

פורסם

היפרניה סגרו את הבסטה בארץ? זה היה רק עניין של זמן..

לגבי ויגיימס, הם מקומבנים ולכן יכולים להריץ על שרתים משלהם אבל יש לא מעט לאגים..

פורסם

ויגיימס כבר לא יכולים כלום כי הם בתהליכי סגירה, אבל אורן שהוא המקומבן אצלם, כנראה יכול להריץ שרת שיושב בארץ אם הוא רוצה.

פורסם

עוד מישהו סובל מארטיפקטים אחרי עדכון ל314.22 ?

פורסם

^^ לא.

אבל אצלי המצב שונה במקצת - לפעמים באמצע משחק המסך קופא או כאשר אני יוצא מהמסך נהייה לי מסך לבן שמקפיא לי ת'מחשב.

זאת אומרת שכל פעם אני נדרש לעשות איתחול מחדש. :pissed:

פורסם

לא יצא לי להתקל בבעיות עם ה DRIVER החדש , מה שכן - מתי כבר יצא PATCH שיתקן את הבאג של הסאונד ב END-GAME שפתאום משתתק וחוזר לאחר כמה שניות.

פורסם

כשישוחרר BF4 ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים