פורסם 2013 במרץ 512 שנים שמתי לב שהרשת מפוצצת בבעיה הזאת.לא.אבל תמיכה של EA או ספקית אינטרנט? ראיתי כאלה שהבעיה חלפה אחרי החלפת ראוטר. בלי קשר יום חמישי האמת מקבל חדש... נראה אם יסתדר.
פורסם 2013 במרץ 512 שנים תנסה את זה של EA בהתחלה. כבר פעמיים שהם הצליחו לטפל לי בבעיות דומות, בשאר פירמוט עזר.
פורסם 2013 במרץ 812 שנים היי חבר'ה לא שיחקתי כבר כמה חודשים בגלל הבעיה הידועה עם הקראשיםאחרי 10-15 דק' של משחק המשחק נתקע עם קול מוזר מהרמקולים לחלק גדול זה קורה בגלל משו שקשור בכרטיסי קול שאין להם תאימות עם המשחק או משו כזהלמישו יש מושג אם כבר פתרו את הבעיה?תודה
פורסם 2013 במרץ 812 שנים מאז ה Maintenance האחרון שהיה (שבוע~), אני היחיד שלאחר 5-10 דקות בהן המשחק רץ מעולה, לפתע מתחילים להופיע SPIKES מכיוון המעבד שגורמים ללאג/גמגום רגעי ודופקים את כל ה"זרימה"? ניתן לראות את הספייקים בבירור באמצעות render.perfoverlayvisible 1 בקונסולה (~) - כשזה מתחיל, הספייקים מופיעים באינטרוולים קבועים ; כל 4-5 שניות ישנו ספייק בגרף הצהוב (מעבד). נוסה בערך כל מה שאני יכול לחשוב עליו - דאונקלוק מאסיבי לחומרה, ביטול כמה שיותר פרוססים ברקע, דרייברים לכרטיס מסך ושאר הרכיבים... וככה זה נראה - http://srv2.jpg.co.il/5/5133e72daee72.png לאף אחד אין קצה חוט? הנה גם וידאו - Battlefield 3 - Pattern of unexplainable CPU spikes during gameplay
פורסם 2013 במרץ 812 שנים נוסה - גם באמצעות downclock למסך (דרך הדרייבר של Nvidia) וגם באמצעות פקודה בקונסול של המשחק game.time maxvariablefpsמה שמעניין הוא שהספייקים האלה לא מייצגים קפיצות בלוג של ה task manager, או משפיעים על כל פעולה אחרת שרצה ברקע, מלבד על המשחק עצמו.
פורסם 2013 במרץ 912 שנים יש פיתרון, אתה קונה כרטיס קול ב-40 שקל ומשחק.גם לך הייתה את הבעיה הזאת?גם כרטיס קול עם חיבור USB אפשרי ?או שגם לכרטיס קול יש דרישות מסוימות במשחק?תודה
פורסם 2013 במרץ 1012 שנים כרטיס קול חיצוני, גם USB זה טוב.אחרי חיבור הכרטיס, נטרל בביוס את הכרטיס המובנה.
פורסם 2013 במרץ 1012 שנים הבעיה נפתרה אם אפשר לקרוא לזה ככהקניתי כרטיס קול (USB) והמשחק רץ כרגילאני אנסה לבדוק אם אפשר לשחק בהגדרות בקונטרול פאנל מאשר לשחק בביוס בהגדרות
פורסם 2013 במרץ 1012 שנים אני אנסה לבדוק אם אפשר לשחק בהגדרות בקונטרול פאנל מאשר לשחק בביוס בהגדרות^ בשביל?
פורסם 2013 במרץ 1012 שנים בשביל לא להיות על היו אס בי הזה כל הזמן אלא רק שאני משחקושאני לא אצטרך ללכת לביוס כל פעם לעשות enable לכרטיס קול הרגיל שלי
פורסם 2013 במרץ 1012 שנים אני יודעלא רציתי לבטל אני רוצה שהוא יהיה במצב enable תמידורק שאני ארצה לשחק אני אכניס את ה USB ואעשה אותו כברירת מחדל דרך הלוח בקרהאני רוצה לבדוק אם המשחק לא יקרוס ככהבמקום כל פעם ללכת לביוס ולעשות enable\disableהבנת?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.