עבור לתוכן

Battlefield 3- אשכול הבעיות הטכניות של המשחק

Featured Replies

פורסם

אם זה הכרטיס מסך סביר להניח שהבעיה הזו תופיע גם במשחקים אחרים, אבל לא מזמן שיחקתי במקס פיין 3 על הגדרות גבוהות עם פילטרים על המקסימום והוא רץ חלק מההתחלה ועד הסוף.

נכון שהוא לא אינטנסיבי כמו באטלפילד 3 אבל זה עדיין משחק מודרני עם טכנולוגיה מרשימה.

בדרך כלל פירמוט פותר את כל הבעיות ... אולי זה בעיה חומרתית באמת ...

נסה ליצור קשר עם התמיכה התכנית של EA אולי הם יעזרו לך ...

• תגובות 499
  • צפיות 76.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

התמיכה הטכנית של EA שווה לפין.

רציתי לעדכן שפרמטתי את כל הכוננים והתקנתי את כל העדכונים לכל החומרה, וזה לא עזר בצורה משמעותית, ולספר שחבר שלי רכש את המשחק וגם הוא סובל מנפילות פריימים וקרטועים/תקיעות.

הוא בדק ומשוכנע שזו לא החומרה שלו שגורמת לבעיות.

וגם אני לא סובל מבעיות חומרה, ניסיתי מספר משחקים כבדים והם רצים חלק, זה רק BF3 שעושה בעיות.

פורסם

יכול להיות שזאת בעיית רשת?

פורסם

התמיכה הטכנית של EA שווה לפין.

רציתי לעדכן שפרמטתי את כל הכוננים והתקנתי את כל העדכונים לכל החומרה, וזה לא עזר בצורה משמעותית, ולספר שחבר שלי רכש את המשחק וגם הוא סובל מנפילות פריימים וקרטועים/תקיעות.

הוא בדק ומשוכנע שזו לא החומרה שלו שגורמת לבעיות.

וגם אני לא סובל מבעיות חומרה, ניסיתי מספר משחקים כבדים והם רצים חלק, זה רק BF3 שעושה בעיות.

לא חושב שזו בעיה במשחק, בדקת FPS ב FRAPS?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מה נסגר עם המשחק היום ואתמול ?

כל השרתים שאני משחק וגם בחו"ל , יש לאגים כל כל רגע ..

לא וזאת לא בעית חומרה כי המון אנשים גם מתלוננים ..

פורסם

עדיין לא נפתרו הבעיות של הלאגים הקשים? כי אצלי זה עדיין ניתקע ואני רואה שרתים מלאים.

פורסם

^ גם לי עדיין יש את הבעיה ולחברים שלי (זה לא משנה השרתים לא יתרוקנו בגלל זה).

פורסם

דווקא נראה בסדר..

פורסם

מתי זה יגמר...? אני לא יכול לשחק כבר שבוע.

פורסם

מוזר מאוד.

אני שיחקתי אתמול והיום והכל בסדר.

פורסם

בנתיים נראה שבסדר ( אצלי ) .. כנראה יקח להם עוד כמה ימים עד שיסדרו ..אז סבלנות חברים ..

ואם שבוע לא שיחקת .. אז תעבור למטבח קצת ;)

פורסם

לפעמים זה בסדר ולפעמים זה לא... אתמול הייתה שעה שיכולתי לשחק והיום עדיין יש תקיעות.

פורסם

יש מישהו שעוד יש לו בעיות?

פורסם

לי בתחילת השבוע היה איזה יומיים שהיה נפילות ולאגים נוראיים כמעט ולא יכולתי לשחק אבל זה הפסיק אחרי יומיים והכל חזר להיות רגיל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים