פורסם 2012 ביוני 1113 שנים אם זה הכרטיס מסך סביר להניח שהבעיה הזו תופיע גם במשחקים אחרים, אבל לא מזמן שיחקתי במקס פיין 3 על הגדרות גבוהות עם פילטרים על המקסימום והוא רץ חלק מההתחלה ועד הסוף.נכון שהוא לא אינטנסיבי כמו באטלפילד 3 אבל זה עדיין משחק מודרני עם טכנולוגיה מרשימה.בדרך כלל פירמוט פותר את כל הבעיות ... אולי זה בעיה חומרתית באמת ...נסה ליצור קשר עם התמיכה התכנית של EA אולי הם יעזרו לך ...
פורסם 2012 ביוני 1313 שנים התמיכה הטכנית של EA שווה לפין.רציתי לעדכן שפרמטתי את כל הכוננים והתקנתי את כל העדכונים לכל החומרה, וזה לא עזר בצורה משמעותית, ולספר שחבר שלי רכש את המשחק וגם הוא סובל מנפילות פריימים וקרטועים/תקיעות.הוא בדק ומשוכנע שזו לא החומרה שלו שגורמת לבעיות. וגם אני לא סובל מבעיות חומרה, ניסיתי מספר משחקים כבדים והם רצים חלק, זה רק BF3 שעושה בעיות.
פורסם 2012 ביוני 1513 שנים התמיכה הטכנית של EA שווה לפין.רציתי לעדכן שפרמטתי את כל הכוננים והתקנתי את כל העדכונים לכל החומרה, וזה לא עזר בצורה משמעותית, ולספר שחבר שלי רכש את המשחק וגם הוא סובל מנפילות פריימים וקרטועים/תקיעות.הוא בדק ומשוכנע שזו לא החומרה שלו שגורמת לבעיות. וגם אני לא סובל מבעיות חומרה, ניסיתי מספר משחקים כבדים והם רצים חלק, זה רק BF3 שעושה בעיות.לא חושב שזו בעיה במשחק, בדקת FPS ב FRAPS?
פורסם 2012 ביוני 2713 שנים מה נסגר עם המשחק היום ואתמול ?כל השרתים שאני משחק וגם בחו"ל , יש לאגים כל כל רגע .. לא וזאת לא בעית חומרה כי המון אנשים גם מתלוננים ..
פורסם 2012 ביוני 2713 שנים http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654625099529085/
פורסם 2012 ביוני 2813 שנים עדיין לא נפתרו הבעיות של הלאגים הקשים? כי אצלי זה עדיין ניתקע ואני רואה שרתים מלאים.
פורסם 2012 ביוני 2813 שנים ^ גם לי עדיין יש את הבעיה ולחברים שלי (זה לא משנה השרתים לא יתרוקנו בגלל זה).
פורסם 2012 ביוני 2913 שנים בנתיים נראה שבסדר ( אצלי ) .. כנראה יקח להם עוד כמה ימים עד שיסדרו ..אז סבלנות חברים .. ואם שבוע לא שיחקת .. אז תעבור למטבח קצת
פורסם 2012 ביוני 2913 שנים לפעמים זה בסדר ולפעמים זה לא... אתמול הייתה שעה שיכולתי לשחק והיום עדיין יש תקיעות.
פורסם 2012 ביוני 3013 שנים לי בתחילת השבוע היה איזה יומיים שהיה נפילות ולאגים נוראיים כמעט ולא יכולתי לשחק אבל זה הפסיק אחרי יומיים והכל חזר להיות רגיל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.