עבור לתוכן

Battlefield 3- אשכול הבעיות הטכניות של המשחק

Featured Replies

• תגובות 499
  • צפיות 76.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בתקופה האחרונה חוויתי התנתקויות כל 20-40 דקות.

מהסיבה שניכנסתי לפרוטוקולים של ה firewall ואישרתי לבטלפילד מלהיות חסום הייתי בטוח שלבדוק את הבעיות בדרך ההפוכה

ובסוף לחשוב שאולי הפיירוול הוא המוצא :s07:

זה לא היה צפוי ולא הייתי מוכן לחשוב שכל הבעיות התכניות של origin ו בטלפילד תיהינה הבעיה

עד שהגעתי לפיירוול :s07:

אז אני יוצא מהפיירוול כל פעם שאני משחק

פורסם

איזה פיירוול יש לך?

פורסם

ושוב עוריג'ין נפל.... :(

פורסם

כן הפורום של BATTLELOG כבר מלא תלונות, אני רואה שזה כבר הגיע לגרמניה אפילו, אין להם שרתי גיבוי? יש להם תקציב של מאות מיליוני דולרים לפיתוח של המשחק אבל לתחזק שרתים בכמה עשרות אלפי דולרים אין להם רצון להשקיע.......פשוט בדיחה.

פורסם

כן הפורום של BATTLELOG כבר מלא תלונות, אני רואה שזה כבר הגיע לגרמניה אפילו, אין להם שרתי גיבוי? יש להם תקציב של מאות מיליוני דולרים לפיתוח של המשחק אבל לתחזק שרתים בכמה עשרות אלפי דולרים אין להם רצון להשקיע.......פשוט בדיחה.

+1

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

זמן רב שלא שיחקתי. אבל כרגע התצוגה בדפדפן לא טובה ( עם כמה דפדפנים ) ... איאפשר לשחק.

תמונה

[attachment deleted by admin]

פורסם

אצלי תקין לגמרי (FF)

פורסם

כנ"ל (תקין לגמרי על CHROME)

רוני, נראה כאילו אתה צריך לנקות את הCACHE דפדפן שלך

פורסם

לא עזר. גם זה בכל דפדפן .

יש לי חוסם של בזק ופתאום הוא חוסם לי את האתר בגלל 'אלימות' . אבל אני ביטלתי את החוסם לאתר... נראה לכם שזה עדיין מזה נובע הבעיה?

פורסם

יש מצב טוב שזה קשור..

זה נראה כאילו הדפדפן לא מצליח להוריד חלק מהתמונות ומהסקריפטים שיש באתר. אולי לא הסרת את כל החסימה? גם תלוי איך ה"חוסם" הזה עובד בדיוק. יכול להיות שאתה צריך לאתחל את הראוטר/מודם/לבצע flush dns

פורסם

ביטול כל החוסם פתר את הבעיה.

פורסם

בעיה מוזרה שחוזרת על עצמה קבוע:

אתמול שיחקתי ללא שום בעיה, אבל היום כל פעם שאני נכנס למשחק אחרי 0-5 דקות התמונה קופאת ואני מקבל הודעה you were kicked from the game.

כל הזמן זה חוזר על עצמו בכל משחק ובכל שרת שאני מנסה להיכנס למשחק.

עדכנתי PB ולא עזר.

עד למישהו יש את הבעיה?

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

איך עושים את ההקצאת זיכרון ?

מישו יודע?

זו פקודה שעושים ב cmd

אני לא זוכר אותה פשוט

פורסם

הקצאת איזה זיכרון?

אתה מתכוון ל virtual memory?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים