עבור לתוכן

אינטרנט רימון? שווה?

Featured Replies

פורסם

בס"ד

מנוכח הבעיות הבלתי פוסקוות של בזק בינלאומי, מנוכח העובדה שאני משלם 12 מגה ומקבל זבל, ובנסף בגלל מניעים דתיים - אני מעוניין לעבור לאינטרנט רימון.

רציתי לדעת, איך המהירות שם? מה המחירים? כמה מגה אפשר לקחת?

היוטיוב עובד מהר? האם יהיו לאגים/פינגים נמוכים במשחקי רשת?

תודה רבה לכולם.

פורסם

זה אינטרנט עם סינון תוכן, אז אני בספק שיהיו כאן בפורום הרבה אנשים מחוברים אליהם. כמו כן, אני לא בטוח שעדיפות הראשונה שלהם זה לתת לך פינגים טובים במשחקים. לכן דרך יחידה לברר זה תתחבר אליהם וספר לנו. אין התחייבות, אז תוכל להתנתק אם תתאכזב

פורסם

אל תתחבר בשום אופן לרימון! כמות התקלות שלהם גדולה פי 5 מכל ספקית גדולה, תקלות יוזר רבות (לדוגמא יוזר שיום אחד פשוט לא מתחבר, אתה מתקשר אליהם והם מקימים לך אותו מחדש ואז הוא מתחבר), מהירות על הפנים...באמת חבל. רק שירותי סינון התוכן טובים כמובן, על זה לא שמעתי תלונות. אבל למה לך? לכל ספק יש שירות חסימת תכנים, ויש לך אלפי תוכנות באינטרנט שעושות את אותו הדבר ואפילו יותר טוב...

פורסם
  • מחבר

אבל רימון היא הספקית היחידה שאשכרה מסננת בצורה יעילה.

זה שכתב שיש להם תקלות והמהירות על הפנים, זה מנסיון? תודה.

פורסם

מניסיון של אנשים אחרים, לקוחות רימון. עבדתי בספק אינטרנט מסויים ורימון הם הספק היחיד שבו נתקלנו בתקלות החוזרות והנשנות האלה. באמת שריחמתי על הלקוחות שלהם. אתה תמיד יכול לנסות אותם לאיזה תקופה, ותראה מה אתה חושב. לגבי הסינון אני באמת לא יודע להגיד לך כי אני לא יודע מה אתה מחשיב כ-"יעיל" וגם לא התנסתי אישית.

פורסם

בס"ד

מנוכח הבעיות הבלתי פוסקוות של בזק בינלאומי, מנוכח העובדה שאני משלם 12 מגה ומקבל זבל, ובנסף בגלל מניעים דתיים - אני מעוניין לעבור לאינטרנט רימון.

רציתי לדעת, איך המהירות שם? מה המחירים? כמה מגה אפשר לקחת?

היוטיוב עובד מהר? האם יהיו לאגים/פינגים נמוכים במשחקי רשת?

תודה רבה לכולם.

בתור אחד שעם הספק הזה מעל שנה אני יענה לך בקצרה:

1. אני על מהירות 10 מגה ובאמת בארץ אני מקבל בד"כ 10 , בחו"ל המצב שונה זה יכול להיות להוריד בין 50 קילוביט לבין 500 קילובייט כמובן עם מאיצים זה גם תלוי בשעות....(הכניסה לאתרים טיפ טיפה עם לאג קטן)

2. מחירים זולים יחסית לסינון שאתה מקבל נידמה לי שיש להם מבצע כל המהירויות עד 20 מגה ב42 לחדש ללא התחייבות

3. אצלי היוטיוב בשעות הערב הוא ניטען יחסית לאט אבל רגיל בשאר היום.....

4. יש לאחרונה בעיות של מהירות נמוכה בחו"ל ולפעמים גם כניסה איטית לאתרים בארץ ובחו"ל אבל הם תמיד דואגים לסדר

5. לאגים ופינגים אין לי מושג כי אני לא משחק ברשת

6. והדובדבן בקצפת מבחינתי הסינון החכם שעובר דרך השרתים שלהם. שמבחינתך אתה ניכנס לדוגמא לאתר וואלה אתה תראה את כל האתר רגיל חוץ מהתכנים והפירסומות המיניים......

אם יש לך עוד שאלות תשאל...

בכל מקרה מומלץ לקחת לניסיון אם חשוב לך הסינון המעולה, אם לא כדאי שתנסה חברות אחרות לשם מהירות וגיימינג

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים