פורסם 2003 בדצמבר 1621 שנים אני צריך המלצה למצלמה הכי טובה שנמצאת היום בשוקהאיכות הכי טובה והכל הכי טוב.המחיר לא משנה. העיקר הכי טוב, שמתחבר למחשב בUSBלשימוש וידאו כמו הקלטת סרטים וכו'המצלמה יכולה ליהיות כל סוג של מצלמה, העיקר שתתחבר למחשב ועדיפות לכמה שיותר קטןרזולוציה הכי גבוההdigital video capture - 25+ fpsועוד, בקיצור הכי טוב
פורסם 2003 בדצמבר 1621 שנים קנה כבר מלצמה של סוני אם firewireאם המחיר לא חשוב....זה יצא לך בערך 3000-5000 שקל.
פורסם 2003 בדצמבר 1621 שנים מחבר כרגע אין לי אפשרות של חיבור פיירואייר.רק USBאז המצלמה לדגם מסויים גםולא חשוב החברההעיקר שיהיה הכי טוב היום בשוק.והמחיר לא משנה בכלל, כבר ראיתי מצלמות של 10000+ שקל, זה בסדר
פורסם 2003 בדצמבר 1621 שנים בקיצור אותה מצלמה של סוני תומכות גם ב usbfirewireזה שפוט יותר איכותי מבחינת התמונהיש גם מצלמות שמגיעות אם כרטיס firewire/חפש מצלמה של סוני... יש כמה שהם פיציות ומעולות חפש ב zapשל ה mega pixle שלה יהיה כמה שיותר גבוה.
פורסם 2003 בדצמבר 1621 שנים מחבר אפשר דגם? בבקשהדרך אגב, אני צריך מצלמה שאפשר לצלםפ איתה סרטים באורך ארוךזה למה היסתכלתי יותר עלWEBCAMSכי מצלמה דיגיטלית לא יכולה ממש להקליט הרבה זמן בעיקר כי היא עובדת על כרטיס זיכרון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.