פורסם 2011 באוקטובר 2614 שנים 1.איך קוראים לסלוט החום שסימנתי בתמונה באדום זה agp ? Uploaded with ImageShack.us 2. יש לי הארד דיסק שמחובר למחשב בחיבור sata ואני חיברתי ללוח הארד דיסק נוסף עם חיבור ide שאני מאתחל את המחשב המחשב עוצר בביוס ולא עולה .חיברתי את הדיסק לחיבור-ide הכחול בתמונה זה משנה?
פורסם 2011 באוקטובר 2714 שנים אכן מדובר ב- AGPתגדיר בביוס שהבוט יבוצע מהכונן שמחובר ב- SATAיהיה משהו בסגנון של DIRVE ORDER
פורסם 2011 באוקטובר 2714 שנים טעות - הסוקט הוא PCI-e. אין לוח ב- Foxconn מדגם cn15235.ממליץ להפעיל CPU-Z לאיתור דגם הלוח.
פורסם 2011 באוקטובר 2714 שנים טעות - הסוקט הוא PCI-e. אין לוח ב- Foxconn מדגם cn15235.ממליץ להפעיל CPU-Z לאיתור דגם הלוח.אין שום טעות , זה סלוט AGP.קיריל
פורסם 2011 באוקטובר 2714 שנים הסוגר יכול להיות גם ב- AGP וגם ב- PCI-E לא זה מה שקובע את סוג הסלוט.הדרך הכי קלה להבחין בין שני סוגי הסלוטים היא לפי מיקום ה- NOTCH (מחיצה)
פורסם 2011 באוקטובר 2714 שנים מחבר העצה להוריד את cpu-z הייתה מועילה ביותר נתנה לי את כל הפרטים . מקודם השתמשתי בeverest 2 שלא נתנה לי שום דבר . הסלוט הזה זה agp גרסה 3 . תודה רבה לכם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.