עבור לתוכן

שאלה: HD5870 X2 VS HD6970 למבינים שבניכם

Featured Replies

פורסם

שלום השאלה שלי היא כזאת..

מישהו יכול לומר לי מה עובד יותר חזק או נותן ביצועים יותר טובים מ:

(2 כרטיסים ביחד) HD5870 crossfire

או

HD6970 (כרטיס אחד)

כל הכרטיסים הם של חברת sapphire אם זה אומר משהו..

מה יתן לי ביצועים טובים יותר במשחקים חדשים ?

למשל כמו Battlefield 3 או COD MW3

והאם יש איזה גראף שמראה במה זה יותר טוב?..

תודה מראש לעוזרים..

פורסם

שני 5870 יותר חזקים מ-6970 יחיד

פורסם

גם לך יש מנוי ב- TL והבנתה אתמול או היום כמה BF3 באמת משחק כבד ;)

תרד מעניין לרבים...איזה כרטיס דרוש כדי להריץ את BF3 על מקסימום מבלי להפריז במערך כפול או כרטיס בודד מפלצתי..שווה לעקוב!

יש לי HD6850...אני גם מחפש תחליף שיריץ את BF3 על מקסימום ברזולוציה של 1080P...המלצות?

פורסם

כתוב בסקירה הזו על דרייבר מיוחד ל - BF3 שיצא לכבוד המשחק Catalyst Preview 11.10 V3. אני לא מוצא אותו באינטרנט...?אז בעצם מה שיוצר צוואר בקבוק הוא הרזולוציה? אני רואה בסקירה שהורדת רזולוצייה נותנת יותר FPS. אם יש לי מסך FHD...מה הרזולוצייה הבאה מתחת שאני אמור לכוון אותו כדי לשפר ביצועים? ועוד שאלה: הורדת רזולוצייה בעצם מקטינה את שטח המסך שאני רואה בכל פריים אבל לא פוגעת בגרפיקה עצמה (פיזיקה ופרטים למשל) זה נכון?

פורסם

אם עוד לא הבנתה, הרזולוציה היא כמות הפיקסלים(ריבועים שהיו על המסך). כמה שפחות פיקסלים על המסך אומר שהם היו גדולים יותר (כל פיקסל מציג רק צבע/גוון אחד), מה שאומר שקמה שיש יותר פיקסלים התמונה תהיה עשירה יותר וחדה יותר לעין אנושית. התמונה על המסך לא משתנה הגודל נישאר זהה האיכות יורדת או עולה בהתאם לרזולוציה. אם תיקח מסך 42' ומסך 22' ושניהם על רזולוציה של 1920x1080 ב-22' התמונה תהיה חדה יותר כי ככול שהמסך יותר קטן הפיקסלים היו יותר קטנים ואם הוא היה גדול הפיקסלים הצטרכו למלאות חלל גדול יותר באותה כמות שהם היו ממלאים שטח קטן יותר.

מקווה שזה עזר לך.

פורסם

קיבינימאט...המשחק הזה תפס אותי לא מוכן :-\ :-[ :'( שקניתי את המחשב לפני חצי שנה לא חשבתי שאני אצטרך שני כרטיסי מסך כאשר החד ליבתיים הם כאלו חזקים היום בשוק...אבל מה זה צריך להיות 32 FPS ממוצע על 6970 :s05: :s05: שלא לדבר על ה- 6850 המושפל שלי שעד היום אכל כל משחק כמו גדול (חוץ מ- MATERO 2033) על מקסימום עם FHD. עכשיו אני תקוע אם סלוט PCIE אחד בלוח אם שלי ללא אפשרות C-F-X. אני יודע שיש את המפלצות GTX590 ו- HD6990 אבל הכיס שלי לא כזה תפוח. לגבי ההורדת רזולוציה, ניסיתי עכשיו וזה ממש נראה גרוע!! לא יודע איך הייתי משחק פעם על 1024X768. זה משחק שממש ציפיתי לו ובסוף אני לא יכול להריץ אותו בצורה שאני יהנה מהגרפיקה שלו.

אגב שאר המערכת שלי היא:

AMD PHENOM 2 X4 965

4gb ram

500W seasonic

אני יכול להעשות OC למעבד שהוא גרסת BE או לשדרג זיכרון בגרושים...זה יעזור או שהכרטיס מסך הוא הצוואר בקבוק חד משמעית? גם COD MW3 צפוי להיות כזה?

פורסם
  • מחבר

כרגע יש לי על המחשב 2 כרטיסים HD5870 הבנתי שהם יותר חזקים מ אחד HD6970

אבל מה לגבי ה Radeon HD6990

? עדיין 2 הכרטיסים שלי חזקים יותר או פחות ?ואם יש הבדל משמעותי אתם יודעים מה הוא

כדי לחשוב על לשדרג

כי למרות שיש לי את שני הכרטיסים 5870 בטלפילד 3 לא עובד אצלי טוב מה עושים

פורסם
  • מחבר

מישהו?....?...

פורסם

6990 יותר חזק משני הכרטיסים שלך אבל, זה ניראה לא הגיוני ששני כרטיסים כאלה לא מצליחים להריץ אותו חלק. יכול להיות שה-CF שלך לא יציב.

מה המפרט שלך?

פורסם
  • מחבר

המפרט שלי הוא:

מעבד i7. 920

לוח ג׳גהבייט x58

6GB זיכרון 1600 של קורסייר CL7

HD5870 x2

מה עוד אתה רוצה לדעת אחי?

פורסם

חכה לפאטץ' הראשון למשחק ולעדכון דרייברים הבא אחרי ה 11.10 (כלומר 11.11) ושיצאו פרופילים חדשים.

עם מערך אתה צריך להיות סבלני, לוקח זמן עד שממטבים את הביצועים בשבילו.

פורסם

חכה לפאטץ' הראשון למשחק ולעדכון דרייברים הבא אחרי ה 11.10 (כלומר 11.11) ושיצאו פרופילים חדשים.

עם מערך אתה צריך להיות סבלני, לוקח זמן עד שממטבים את הביצועים בשבילו.

צודק.

פורסם
  • מחבר

אוקי.. קודם כל תודה על העזרה עד עכשיו אנשים :)

אז אם אני מבין נכון מימכם המחשב שלי אמור אחרי העדכונים להריץ את בטלפילד 3 בקלות על ההגדרות הגבוהות?..

פורסם

לא, אבל אחרי העדכונים יש סיכוי טוב יותר למימוש הפוטנציאל של המערך שלך במשחק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים