עבור לתוכן

זקוק להמלצה/עזרה להחליט מה עדיף...

Featured Replies

פורסם

שלום

עכשיו ברצוני שתעזרו לי להחליט על בחירה חשובה מאוד בחיי,קניית כרטיס קול.

עכשיו אמרו לי מה עדיף (על פי ניסיונכם בבקשה):

HERCULES

GAMESURROUND-MUSE-XL

HERCULES

GAMETHEATER-XP

HERCULES

GAMESURROUND-FORTISSIMO-II

SOUND BLASTER

AUDIGY

קחו בחשבון שהם ישמשו בעיקר למשחקים.

המלצתכם/דעתכם חשובה אנא עיזרו.

בתודה

אני(Jim)

פורסם

HERCULES

GAMETHEATER-XP

HERCULES

SOUND BLASTER

AUDIGY

אחד משלושת הכרטיסים האלה.

דעתי האישית ה

HERCULES

GAMETHEATER-XP

יעשה עבודה טובה במחיר טוב.

פורסם

HERCULES

GAMETHEATER-XP

HERCULES

SOUND BLASTER

AUDIGY

אחד משלושת הכרטיסים האלה.

דעתי האישית ה

HERCULES

GAMETHEATER-XP

יעשה עבודה טובה במחיר טוב.

גם אני בדעתו של עמיתי! ;D

פורסם

לא "אחד משלושת הכרטיסים", אלא Game Theatre XP בפירוש!

פורסם

"SOUND BLASTER

AUDIGY"

למה אתם שוללים אותו? מאז שאמרו שהכרטיס של הרקולס מצויין אף אחד לא מדבר עליו. תראו, מה שהרקולס עושה זה ניסיון. זאת אומרת שהם זה לא יצליח להם הם יפסיקו עם כרטיסי קול. אני אישית לא הייתי מוכן להשתתף בניסוי שלהם, וללכת על בטוח.

פורסם

שוללים אותו כי ההרקולס מספק יותר בפחות.

והרקולס לא עושים שום ניסוי, כי כל כרטיס שלהם שיוצא הוא הצלחה (פורטיסימו, GTXP) בניגוד לכרטיסים של קריאייטיב שכולם רק מתלוננים עליהם.

פורסם

"SOUND BLASTER

AUDIGY"

למה אתם שוללים אותו? מאז שאמרו שהכרטיס של הרקולס מצויין אף אחד לא מדבר עליו. תראו, מה שהרקולס עושה זה ניסיון. זאת אומרת שהם זה לא יצליח להם הם יפסיקו עם כרטיסי קול. אני אישית לא הייתי מוכן להשתתף בניסוי שלהם, וללכת על בטוח.

כרטיסי הקול של קריאייטיב לא יילכו איתך לקבר, הם ייקחו אותך לקבר 5 דקות אחרי שתתקין אותם במחשב שלך.

פורסם

"SOUND BLASTER

AUDIGY"

כרטיסי הקול של קריאייטיב לא יילכו איתך לקבר, הם ייקחו אותך לקבר 5 דקות אחרי שתתקין אותם במחשב שלך.

בעיקר עם לוחות שמבוססים על הצ'יפים של VIA.

פורסם

מספיק כבר עם השטויות האלה על כרטיס קול של קראיטיב: אין להם שום בעיות לעבוד עם לוחות אם מבוססים של VIA, למעט אלו מבוססי הגשר הדרומי מדגם 686A(שאין אותו בשום לוח מאז הKT133A!!!)וגם עליהן נתן היה להתגדר ע"י הגדרה קטנה בBIOS. הבעיות שהיו לכרטיס קול של קראיטיב היו מופיעות גם בלוחות של אינטל, כאשר היו מנסים לשתף אותם עם אחד מחלקי הלוח המובנים(בקר IDE USB וכו').

אני לא רואה שום סיבה לשלול את הכרטיס קול של קראיטיב, אני זוכר בDIAMOND, שהיית חברה מעולה לפרפילים למחשב, בעיקר לכרטיס מסך, ניסתה להכנס לשוק כרטיס הקול עם כרטיס קול מבוסס Aureal Vortex 2, שהיה צ'יפ מעולה. DIAMOND עצמה התחסלה מסיבות אחרות, ואחרי כמה זמן גם AUREAL התחסלה, וכיום הכרטיס קול הזה הוא כרטיס קול כאוב, עם בעיות תאימות וחוסר דרייברים. מי שקנה באותו הזמן את הCreative LIVE, שעלה בערך אותו דבר היום לא היה צריך להחליף כרטיס קול.

פורסם
  • מחבר

מאיר עיניים.

חושב אני בהגיגיי העמוקים ביותר שאהיה נועז ואנסה משהו חדש...

חושב אני שאלך על GT XP של הרקולס.

תודה על המלצותיכם והארותיכם בנושא.

אני(Jim)

פורסם

מאיר עיניים.

חושב אני בהגיגיי העמוקים ביותר שאהיה נועז ואנסה משהו חדש...

חושב אני שאלך על GT XP של הרקולס.

תודה על המלצותיכם והארותיכם בנושא.

אני(Jim)

בחירה טובה.

תתחדש ;)

פורסם

עד כמה שגם אני התלהבתי מההרקולס, יש לי שני דברים להגיד (ולשאול):

1)הכרטיס של Creative עובד ביותר ביטים.

2)ל-Creative יש Firewire, שאני לא חושב שיש להרקולס(?).

פורסם

לי יש את ה- CREATIVE AUGIDY LIVE PATINIUM 5.1 והוא ממש מצויין (קצת יקר אבל פצצה)

פורסם

אתה רוצה את הטוב ביותר?

יש לך כבר רמקולים?

יכול להיות שהפורטיסמו יספיק לך לגמרי.

נכון הGTXP של הרקולס גם מגניב, גם כולל פנאל וגם כולל הרבה יצאות וכניסות אבל לא בטוח שאתה צריך אותם.

עדיף להשקיע ברמקולים טובים, ולקנות פורטיסימו.

אם אתה רוצה את הטופ במחיר נורמצלי, קח את ההרקולס הנ"ל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים