פורסם 2002 במרץ 1523 שנים 1) תחרות שנקראת האולימפידה הוירטואלית, הקבוצה שלי הגיע לשלב ג' 2) אני נמצא בקבוצה אחת שנמצאת בתחרות של קבוצות שמכינות קמפיין פרסומי לשירות חדש של אורנג', שעדיין לא הושק, וזכינו היום מקום ראשון איזה מגניב! ;D
פורסם 2002 במרץ 1523 שנים 1) תחרות שנקראת האולימפידה הוירטואלית, הקבוצה שלי הגיע לשלב ג' 2) אני נמצא בקבוצה אחת שנמצאת בתחרות של קבוצות שמכינות קמפיין פרסומי לשירות חדש של אורנג', שעדיין לא הושק, וזכינו היום מקום ראשון איזה מגניב! ;D איך מגיעים לכל התחרויות האלה?!?!?!?!?! (היום השתתפתי באולימפידה במתמטיקה אבל זה לא קשור)
פורסם 2002 במרץ 1523 שנים מחבר 1) תחרות שנקראת האולימפידה הוירטואלית, הקבוצה שלי הגיע לשלב ג' 2) אני נמצא בקבוצה אחת שנמצאת בתחרות של קבוצות שמכינות קמפיין פרסומי לשירות חדש של אורנג', שעדיין לא הושק, וזכינו היום מקום ראשון איזה מגניב! ;D איך מגיעים לכל התחרויות האלה?!?!?!?!?! (היום השתתפתי באולימפידה במתמטיקה אבל זה לא קשור) When you know the right people... ;D לגבי האולימפידה של המתמטיקה, אם זה מה שאני חושב שזה אז הציעו לי להשתתף אבל לא רציתי בכל מקרה, תחרות #1 היא מהבית ספר שלי שיש לו אשכול פיס, תחרות #2 היא מקורס שיש ביום מחוננים שאני נמצא בו (אבל ראיתי קבוצות שהגיעו גם ללא קשר למחוננים, אז לא קשור), זה פשוט בשיתוף בין פרטנר לחברה שיוזמת את הקורסים האלה (משהו לקישור תעשייה-חברה)
פורסם 2002 במרץ 1523 שנים אני גם הייתי באולימפידה במתמטיקה בגלל שאני לומד בקבוצה שעושים את הבגרות שנה קודם, וזה המורה מביאה.אין לי מושג מה זה האוליפידה הוירטואלית.D_N_A איך הלך לך?
פורסם 2002 במרץ 1523 שנים מחבר הנה האתר של האולימפיאדה הוירטואלית:http://e-noar.tau.ac.il/virtual-olymp/
פורסם 2002 במרץ 1523 שנים אני גם הייתי באולימפידה במתמטיקה בגלל שאני לומד בקבוצה שעושים את הבגרות שנה קודם, וזה המורה מביאה. אין לי מושג מה זה האוליפידה הוירטואלית. D_N_A איך הלך לך? חידה של 6 נקודות הצלחתי 100% חידה של 5 נקודות לא הצלחתי כל כך - שכחתי מקרים פרטיים - אז אני מקווה לנקודה או 2..... ועוד חידה של 5 - כמעט הצלחתי מושלם, אבל לא היה לי זמן, כי הבנתי את התשובה בסוף - אז כתבתי הסבר צולע..... בקיצור - לא מדהים....
פורסם 2002 במרץ 1523 שנים היה לי משהו דומה לשל-D_N_A רק של הטכניון..., איזה כיתה אתה?היית חידה ממש דפוקה שרק אותה אני זוכר כי זה היה בציור:נפח של מרובע הוא 6 סמ"ק, ואז בנו 3 כאלה ביחד אז מה הנפח?18....ועוד אחת שהייתה ממש קשה שרק אני ועוד אחד הצלחנו:סכום שלושה מספרים הוא 12XX(לא וזכר) אחד המספרים הוא המספר התלת-ספרתי הגדול ביותר(שפה כל הדפוקים נפלו,999) ועוד כל מיני דברים יעני קשים.
פורסם 2002 במרץ 1523 שנים נסה את החידה הזאת:תגיע למספר 21 עם המספרים 1,5,6,7, מותר להשתמש בחיבור, חיסור, חילוק והכפלה.אני הצלחתי לפתור את החידה הזאת ואני לא גאון מי יודע מה...ד"א: אם הייתם לומדים אוטומטים ודקדוקים(כשתדעו מה זה) עם המורה המטורף שלי, אולימפיאדת המתמטיקה הייתה נראית קטנה עליכם.ד"א: אני בכיתה י' אם זה מעניין מישהו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.