עבור לתוכן

כרטיס מסך חדש במקום HD4850 במחשב גיימיניג

Featured Replies

פורסם

שלום חברה..

לאחרונה חיברתי את המחשב שלי לטלוויזיה LCD SHARP 32" HD Ready באמצעות כבל HDMI. הבעיה היא שאת הטקסטים שהמחשב מעביר לא רואים חלק בטלוויזיה ובעצם אי אפשר לקרוא טקסטים קטנים (למשל בגודל של מה שרשמתי בהודעה זו). הדבר ממש מעצבן כי אי אפשר לגלוש באינטרנט או דברים מהסוג הזה. הסקתי שהדבר קורה לא מאיכות הכבל או מאיכות הטלויזיה (מכיוון שחבר שלי מחבר לאותה טלויזיה בדיוק עם חיבור VGA ואפילו רואים יותר טוב מאצלי כך שהטקסטים ברורים) אלא בגלל שהזיכרון הפנימי של הכרטיס מסך שלי הוא 512MB (ושל חבר שלי 1024MB)

עד היום (כבר 3 שנים) הכרטיס מסך לא איכזב אותי מבחינת ביצועים או מבחינת הרצת משחקים שאת הכל הוא מריץ באיכות וברזולוציה הכי גבוהה.

אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של עד 450 שקל שיתן לי את אותם ביצועים ויוכל לתת לי איכות טובה על גבי הטלוויזיה.

מפרט של המחשב:

Intel E8400 3 GHz

Asus P5Q Pro + Crossfire

4Gb Ram

Gigabyte ATI HD 4850 512Mb

דרך אגב.. כמו שאתם רואים הלוח אם שלי תומך קרוספייר כך שאפשר לשלב 2 כרטיסי מסך והדבר יכול לתת פתרון ..

פורסם

המסקנה שלך לגבי הזכרון של כרטיס המסך מנותקת לחלוטין מהמציאות, ולכן לא נראה לי שהשאלה רלוונטית בכלל. אם לא מדובר בפגם ביציאה של כרטיס מסך, בכבל או בטלויזיה, הרי שמדובר בהגדרות לא נכונות של החיבור.

פורסם

יותר הגיוני בעיה בהגדרות

פורסם

אין שום קשר, גם אם לכרטיס המסך שלך היה רק 128 זכרון היית רואה טקסטים מעולה.

מה גם אני לא בטוח שכרטיס ב450 ש"ח יהיה יותר חזק מה4850 שלך....

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לשנות כל הגדרה אפשרית ועדיין רואים חרא הנה למשל זה ההבדל בין טלויזיה וזה פשוט משגע אותי..

62808978.png

הייתי רוצה מאוד לא להחליף כרטיס מסך .. אז למישהו יש איזה פתרון לתת לבעיה שלי ?

פורסם

ניסית להחליף בין היציאות? בין הכבלים?

פורסם
  • מחבר

ניסיתי.. אין הבדל

פורסם

אני ועוד איך הייתי מהמר על הטלויזיה, ניסית לכייל אותה?

פורסם
  • מחבר

אין הרבה אפשרויות לכיול של הטלויזיה אבל אני באטרף על לפתור את הבעיה הזאת אז ניסיתי לחבר את המחשב בכל אחת מארבעת הטלוויזיות בבית (בין 26 ל37 אינץ) ועדיין בכולם יש את אותו פאק.

אני משתמש במתאם DVI לHDMI וממנו מוציא כבל HDMI זכר לזכר..

אני מתחיל לחשוב שאולי הבעיה היא במתאם ולא בטלויזיה בכרטיס מסך או בהגדרות.. יכול להיות ?

פורסם

יכול להיות.

אין לך טלוויזיה עם חיבור D-SUB רגיל?

פורסם
  • מחבר

אז ככה.. אחרי שניסיתי שני כבלי HDMI שונים ואחרי קריאה מעמיקה בבעיות דומות בפורומים של שפות זרות ניסיתי ללכת על משהו יותר פשוט - חיברתי את המחשב לטלויזיה עם כבל DVI TO VGA ובאמת התמונה השתפרה משמעותית גם מבחינת הטקסטים, אז אני מעריך שאני ילך את הפתרון שמצאתי ויחבר פשוט כבל נוסף לאודיו.

תודה בכל מקרה לעוזרים הבעיה פחות או יותר נפתרה. אם מישהו יציע לי פתרון שעדיין מאפשר שימוש בכל HDMI אני ישמח

פורסם

על איזו רזולוציה מוגדר המחשב שלך כשהוא מחובר לטלויזיה?

פורסם
  • מחבר

הטלויזיה 1376X768

המסך 1600X900

השתמשתי שאפשרות של הרחבת צגים

פורסם

יש טלויזיות שלא מקבלות 1360X768 דרך HDMI ,אלה רק דרך VGA ואז זה ניראה בדיוק ככה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים