פורסם 2011 באוקטובר 2314 שנים שלום,לפני מספר ימים עברתי דירה וטרם התקנתי אינטרנט,כרגע אני גולש בזכות נדיבותו של שכן אנונימי, ואני מוכרח לציין שהרשת שלו מספקת חווית גלישה ברמה הגבוהה מאוד.(אולי רק באוניברסיטה נתקלתי ברציפות כזו)הייתי מעוניין לברר את פרטי הרשת קרי- ספק,תשתית וראוטר כולל כל הגדרות ספק-תשתיתכאשר אני מריץ speedtest.net אני מקבל 1.5Mbps (ועדיין היוטיוב רץ לי חלק יות מאי-פעם)בפינה למטה כתוב - 93.172.173.0 Netvisionאשמח לעזרה בפענוח ההגדרות, כמובן אם זה אפשרי
פורסם 2011 באוקטובר 2314 שנים לפני הכל: אתה היית רוצה שמישהו יגלוש לך על הקו, בלי ידיעתך? לא. תתנתק.כמו שאתה יכול להבין, מדובר בספק 013Netvision, אני לא בטוח איזו תשתית.
פורסם 2011 באוקטובר 2314 שנים מחבר כפי שהזכרתי בדיוק עברתי דירה, ומטרתי הינה כן להתחברכמו כן אני רוצה להודות לאותו שכן אנונימי, במידה והוא קורא בפורום ומזהה את הIP שלו עצמו(אשמח לארח אותו לשוקו ולחמניה)אפשר לדעת לפי הכתובת האם זה בזק או כבלים??
פורסם 2011 באוקטובר 2314 שנים תתקשר לנטוויז'ן ותשאל אותם פשוט אם זה ADSL, כבלים, MPLS...לדעתי זה לא מידע חסוי.
פורסם 2011 באוקטובר 2314 שנים מחבר אולי אני באמת אשאל, פשוט יש הרבה קומות ו 4 דירות בקומהלמרות שאני מניח שהוא לא יהיה יותר מקומה מעל\מתחתאני מזכיר, כי אין בכוונתי להתעלק על הרשת הזו שמצאתי, אני בסה"כ רוצה להשיג תמורה טובה עבור הכסף שאני משלם לחברות האינטרנט
פורסם 2011 באוקטובר 2314 שנים למה שלא תשאל את אותו שכן?כי זה יראה ככה בערך:"היי, אחרי שהתחברתי לרשת שלך מבלי שאתה יודע גיליתי שיש לך אינטרנט ממש מהיר, מי הספק שלך?"
פורסם 2011 באוקטובר 2414 שנים חבילה של 1.5 נו באמת מי יגביל דבר כזה הוא לא מפריע לאף אחד אין סיבה לא לתת לו את מלוא הרוחב פס איפה שהוא לא יהיה כולה מוריד על 180KB
פורסם 2011 באוקטובר 2414 שנים חבילה של 1.5 נו באמת מי יגביל דבר כזה הוא לא מפריע לאף אחד אין סיבה לא לתת לו את מלוא הרוחב פס איפה שהוא לא יהיה כולה מוריד על 180KB תגיד את זה לספק שלי לשעבר לגבי חיבור 2.5 שלהם.
פורסם 2011 באוקטובר 2414 שנים במצב הנוכחי אין כל כך הגבלות על יוזרים אם חבילת של 1.5 הם ב Level הכי נמוך בתיעדוף לא מסתכלים עליהם בכלל
פורסם 2011 באוקטובר 2414 שנים Level הכי נמוך בתיעדוף - מה זאת אומרת? לדעתי זו אחת ההגדרות להגבלה. וחוץ מזה - מאיפה הבטחון הזה? אתה עובד בNOC של ספק אינטרנט שאתה יודע על מה הם מסתכלים ועל מה לא?
פורסם 2011 באוקטובר 2414 שנים מחבר אני לא מבין מה הקשר לתיעדוף, בדירה אחרת עם אינטרנט של 12 מגה היו-טיוב היה נתקע לא מעט,כרגע עם ה1.5 או מה שזה לא יהיה זה אף פעם לא קורה.בכל מקרה התקשרתי לבזק להזמין תשתית (עם הוט אני כבר לא יכול),האם יש דרך לברר איזה ראוטר יש פה? (למרות שמישהו עם 1.5 בטח לא מבין וזה ראוטר ישן אבל בכל זאת)תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.