עבור לתוכן

מה יכול לקרוא סיומת של פרויקט של מובי מייקר חוץ ממובי מייקר

Featured Replies

פורסם

שלום

לחבר שלי יש פרויקט גדול שהוא ערך בMOVIE MAKER לאחר העריכה הוא רצה לשמור את כל הפרויקט אבל הMOVIE MAKER כתב שאין מספיק מקום בכדי לשמור -ברעיון יש המון מקום בשביל לשמור וכן יש המון RAM בשביל זה וקראתי בגוגל שאנשים כתבו על הבעיה הזאת ושאחד הפתרונות זה לחלק את הסרט לכמה חלקים קטנים ואז לשמור

השאלה היא מה חוץ מMOVIE MAKER והיא תוכנה לעריכה של סרטים קורא סיומת של הפרויקט בMOVIE MAKER שהיא

.wlmp

תודה

פורסם

תנסה את הפתרון הזה באמת, תחלק לכמה חלקים את הסרט ואז תעשה פרויקט ותאחד לאחד את החלקים הישנים

פורסם
  • מחבר

ובשביל הידיעה איזה תוכנה קוראת את הסיומת הזאת?(אם זה לא יעבוד)

פורסם

אין עוד תוכנה שיכולה לקרוא את הקובץ הזה (את הסיומת עצמה אולי כן). תאורטית הקובץ אמור להיפתח בגירסאות החדשות של movie maker (שבהן לא אמור להיות הבאג הנ"ל), אבל כשהקובץ כבר פגום באופן כזה, יש סיכוי סביר שהוא לא יצליח להיפתח בגירסה החדשה.

היתה לי בעיה דומה, כשאחותי ביקשה ממני להציל קובץ בעייתי כזה שהיא היתה צריכה לפרוייקט כיתתי ליום המחרת. אחרי שניסיתי את כל הפתרונות שמצאתי ברשת, בסוף נאלצתי לבנות מחדש את המצגת תוך שימוש בשני מחשבים - באחד פתוח הקובץ הישן כדי להעתיק ממנו ובשני השתמשתי בmovie maker החדש כדי לעשות את אותו הדבר ע"פ הדוגמה.

הלקח: לא להשתמש בmovie maker כדי לעשות דברים מורכבים, או בכלל. ואם אין ברירה, לפחות לבדוק מדי פעם שהקובץ תקין ולעשות גיבויים כדי שיהיה לאן לחזור במקרה הצורך.

פורסם
  • מחבר

משהו לא מסתדר לי הסרט אצלי בנפרד והמוזיקה בנפרד זה מולבש אחד על השני ומסונכרן אחד עם השני המעברים והכל

אני רוצה לחתוך את זה כשזה ביחד יש כזה אפשרות?או שקודם כל זה צריך להשמר בתור סרט אחד ואז אני יוכל לחתוך את זה ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים