פורסם 2003 בדצמבר 1621 שנים שלום לכולם...יש לי WINDOWS 2000 ומותקן בו NORTON ATNI VIRUS 2003 PRO הכי מעודכן(עידכון אחרון)ועדיין הצליח לעבור אותו וירוס....השם שלו:Trojan.Gaslide פרטים פה:http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/trojan.gaslide.htmlהצלחתי להסיר את הוירוס (לפי התוכנה) אבל כל פעם קופצת לי הודעת שיש לי וירוס במחשב והקובץ הנגוע הוא:Notepadמה עושים!?תודה מראש!!
פורסם 2003 בדצמבר 1721 שנים ניסית לעשות ON LINE SCAN באתר שלהם?אצלי זה מצא וירוסים שהנורטון לא גילה למרות שהוא מעודכן
פורסם 2003 בדצמבר 1821 שנים מחבר ניסית לעשות ON LINE SCAN באתר שלהם?אצלי זה מצא וירוסים שהנורטון לא גילה למרות שהוא מעודכןעדיין לא עוזר...והוא גם לא מצא לי כלום
פורסם 2003 בדצמבר 2321 שנים אל תיחפזו למשהו כל כך קיצוני.א.הוירוס בקושי עושה משהוב.תתקין פיירוול ותהיה מאה אחוז מוגן (כמעט).ג.יש הוראות איך להסיר אותו מהמחשב:Disable System Restore (Windows Me/XP). Update the virus definitions. Run a full system scan and delete all the files detected as Trojan.Gaslide. Reverse the changes that were made to the registryד.הוא נמצא בהרבה קבצים ולא רק בפנקס הרשימות.ה.הפיתרון: תעקוב אחרי ההוראות באתר,פשוט מאוד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.