עבור לתוכן

עזרה בבחירת נתב ומסלול אינטרנט (תשתית+ספק)

Featured Replies

פורסם

אחרי קריאה מרובה בפורום בימים האחרונים על זחילה של האינטרנט בבזק בין לאומי (כנ"ל אצלי ב- 12 מגה, תשתית הוט) ושחרור של חבילות גלישה חדשות בהוט...אני רוצה לשדרג אבל די לא מבין מה ואיך אני צריך..

היום יש לי 12M תשתית בהוט ואת הנתב TP-LINK שלהם. הספק שלי הוא בזק בין לאומי ולפי מה שאני יודע הוא רגיל. ז"א בלי חייגן (שאני לא יודע מה זה אגב) ובלי גיימר (גם לא יודע בדיוק מה זה).

התכנון שלי הוא לעבור לדברים הבאים:

לשדרג לאינטרנט 30M בהוט, בשדרוג אני אקבל מכשיר שנקרה HOT BOX שהוא גם מודם (טלפון+אינטרנט) וגם נתב. את הספק שלי (בזק בין לאומי) אני אשדרג בהתאם ל-30M ולפי מה שאני מבין עדיף לי שיהיה עם חייגן וגיימר.

השלות שלי הם האם זה ייתן מסלול טוב ומהיר? האם ה- HOT BOX ייתן רשת אלחוטית טובה כמו ה- TP-LINK שהוט נותנים? האם החייגן והגיימר האלו עולים כסף ומה הם נותנים?

ושאלה נוספת: אני יודע כמה אמורה לעלות לי התשתית בהוט (זה עוד 25 ש"ח לחודש בנוסף לטריפל של 315 ש"ח), השאלה אם יש מישהוא שקיבל בפחות ויש על לדבר איתם. ומה שאני לא יודע בכלל זה כמה אמור לעלות לי הספק עם ובלי כתוספות של חייגן וגיימר?

פורסם

היי מתן,

העברה לחיבור עם חייגן או ללא חייגן אינה כרוכה בתשלום.

חבילת גיימר היא תוספת על החבילה הקיימת.

החבילה כוללת מאפיינים ייעודיים למשחקי רשת, ממשקים לאתרי גיימרים פופולריים, פותרת בעיות של פינגים ולאגים,

ומאפשרת משחק אונליין במהירות מירבית.

במידה ותרצה שנחזור אליך עם פרטים נוספים,

אנא שלח לי בהודעה פרטית או במייל את הפרטים הבאים:

שם מלא, שם משתמש בבזק בינלאומי, מספר טלפון ושעות נוחות לחזרה.

לוטם בזק בינלאומי

פורסם

אם אתה לוקח את ההוטבוקס, תבקש שיגדירו לך אותו בתור מודם בלבד ותישאר עם ה-TPLINK בתור ראוטר. או שתקנה אחד חדש.

למיטב הבנתי ההוטבוקס כושל בתור ראוטר...

פורסם
  • מחבר

מה ה- TP-LINK טוב יותר? יש לו טווח קליטה טוב יותר?

פורסם

לפי האנקדוטות השונות ברשת נראה שכן.

פורסם
  • מחבר

חחח טוב לדעת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים