עבור לתוכן

המלצה למשחק פעולה

Featured Replies

פורסם

שלום!

הגיע הזמן לקנות משחק חדש (כן, כן, לקנות, עדיין קיימים אנשים שעושים את זה ;)), ואני מחפש משחק טוב שיענה על הדרישות הבאות:

משחק פעולה מגוף ראשון, כמו: Raven Shield. מאוד נהנתי מ-Raven Shield, ואני מחפש משחקים על עיקרון של אתה זה שיורה (מסתכל דרך העיניים של היורה) עדיף משחק של אנשים ולא אנשים נגד חייזרים או משהו בסגנון...

אין לי שום הגבלה כספית או הגבלה בעוצמת המחשב שלי (הוא ירץ הכל ;)).

מחכה לתגובות...

פורסם

Call Of Duty

Max Payne 2

רוצה לשחק איתי ברשת ברייבן שילד?

פורסם

Armed_And_Dangerous

Lord Of the rings:The Return of the King

פורסם
  • מחבר

באמת שמעתי דברים טובים על מקס פיין 2...

הוא באמת כזה טוב?

שר הטבעות הוא משחק יריות???

ולקוף...

אין בעיה, רק אין לי מושג איך מפעילים את האופציה של משחק באינטרנט...

פורסם

מונקי, לא קוף

יש בMENU אופציה של מולטי

אבל יש לך סידיקי מקורי משלך?

פורסם

LOL

קוף

פורסם

שר הטבעות שיבת המלך הוא אחלה משחק, רק חבל שהוא די קצר...

זה סגנון משחק עם חרבות, כל מיני קומבואים, מהלכים וכו'....אבל מאוד כיף למישהו שאוהב את

זה. מקס פיין 2 ו call of duty גם כן אופצייה מצוינת

פורסם

כאחד שגמר את Call of duty ואת MAX PAYNE 2 אני יכול להגיד לך את זה... MX2 משחק מהמם !!! פשוט מדהים, כמו סרט המשחק הזה אבל מה... אפשר לגמור אותו ממש ממש מהר ואין בו גם אפשרות למשחק רשת אז... לפי דעתי הוא לא שווה, סיימתי אותו באותו יום שהתקנתי ולא חרשתי יותר מדי.

CALL OF DUTY... משחק שמנסה להיות ולהיראות ריאליסטי אבל הוא לא ממש והוא גם לא ממש כיף תמיד, משחק רשת רמה ג', אנימציה רמה ג', גרפיקה מצוינת, משחק כיפי בגדול אבל לא ממש מתקרב למשחק החדש והמדהים... Hidden and dangerous 2

ממש עצוב לי שאנשים לא מכירים אותו, משחק חדש מאוד שיצא, על מלחמת העולם השנייה, בניגוד ל COD המשחק שם הרבה יותר חופשי, הרבה יותר קשה, הרבה הרבה יותר כיפי.

אתה משחק שם 4 אנשי קומדנו בריטי, יש לך מגוון נשקים גדול מאוד ואמיתי מבחינה היסטורית, אתה בוחר לכל מבצע במורכב מכמה משימות 4 אנשים שאיתם תלחם, אתה עובר מאיש לאיש ואתה יכול לקחת אחד מהם ולתת פקודות לכולם ביחד והם פעילים ויורים והכל... אחרי משימה אחת אתה כבר שולט בהם וזה ממש נחמד.

יש לך מבט מגוף שלישי וראשון על כל חייל, אתה יכול לקחת נשק לאויב שלך, לכל חייל מתוך ה20+- יש יכולות שונות, אחד צולף יותר טוב אחד מרפא יותר טוב וכו', אלה שאתה משחק איתם במשימה מתחזקים קצת.

אווירה מדהימה ! מוזיקה ממש טובה וגרפיקה ריאליסטית ומהממת !

אפשרות לחקור את הסביבה שאתה נמצא בה... לא מאכילים אותך עם כפית כמו ילד מפגר כמו ב CoD.

איכות קול ממש טובה ואנימציות מדהימות, המון אפשרויות, המון מפות וכיף גדול מאוד.

מאוד, מאוד מאוד מאוד

מאוד

מומלץ.

פורסם

MP2 בהחלט משחק מדהים ושווה כל שנייה של משחק אבל כמו שאמרו פה כבר הוא קצר מדי ואין מולטיפלייר :(

מסכים עם MORTAR בקשר ל-COD אבל כיף לשחק רק בגלל שהורגים גרמנים בגרפיקה יפה ;D

פורסם

Call of duty - משחק בגוף ראשון, מלא באקשן, גרפיקה מעולה! פשוט משחק מצויין, אני ממליץ לך עליו הכי הרבה!

Armed and Dangerous - משחק מצחיק מאוד, עלילה חמוד, גרפיקה יפה, אבל זה בגוף שלישי, לא כמו שרצית...

בקשר למקס פיין 2, זה משחק דיי קצר ואחרי שאתה גומר אותו אין לך מה לעשות איתו, אין מולטיפלייר או משהו... לא שווה.

פורסם
  • מחבר

טוב אז נראה לי שאני אקח את CALL OF DUTY...

אבל שמעתי שיש למשחק בעיות עם מאיצים גרפיםם של ATI לא? או שפתרו את הבעיה?

בכל מקרה, לMUNKY, פשוט לא היה לי כוח לרשום את השם שלך באנגלית, והשם שלך קרוב מאוד למילה באנגלית לקוף אז פשוט רשמתי קוף...

אם תשלח לי במסר אישי את ההדרכה של איך אני אשחק איתך אז אני אשחק!

נ.ב.

בקשר לשאלתך האם יש לי דיסק מקורי:

אני חושב שהעובדה שאני שואל אותכם על משחק מומלץ לקנות מרמזת על העובדה שהדיסק שלי מקורי...

פורסם

מה בנוגע ל deus ex 2??

יש לי אותו וזה דווקא משחק נחמד,חבל שאין לי זמן לשחק (רגע שבוע הבא חנוכה :))

פורסם
  • מחבר

מה בנוגע ל deus ex 2??

איזה משחק זה?

לא שמעתי עליו...

פורסם

אודיפ, הבעיות עם COD וATI נפתרו בגירסת הדרייברים האחרונה (3.9).

רביד, DEUS EX2 הוא משחק עם המון המון באגים שלא פועל על הרבה מאוד כרטיסים כמו שצריך (כבר אמרו את זה פה לא?).

פורסם

מה בנוגע ל deus ex 2??

שמעתי (וראיתי) שהמשחק הזה מאוד כבד והוא בקושי זז אפילו למי שיש 3 גיגה הרץ,וזה ביגלל שזה גירסא ל PS2.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים