עבור לתוכן

עזרה בנוגע למערכות הפעלה windows 7 / Linux SuSe 11

Featured Replies

פורסם

שלום,

רכשתי היום מחשב נייד חדש של חברת HP.

המחשב הגיע עם מערכת הפעלה Linux SuSe 11, הייתי מודע לעניין אבל חשבתי שאסתדר עם זה.

אני רוצה לעבור למערכת ההפעלה windows 7. אך כשאני מכניס את הדיסק למחשב המערכת של Linux כאילו לא נותנת לי להפעיל את קובץ ההפעלה של ההתקנה מהדיסק, כאילו המערכת מונעת ממני מלהתקין Win7.

רציתי לדעת אם ישנה איזשהי דרך קלה -

להסיר את מערכת ההפעלה שבאה מותקנת במחשב - Linux SuSe 11

ובמקומה להתקין את מערכת ההפעלה Windows 7.

אשמח למי שיכול לעזור!

תודה רבה!

פורסם

Linux לא מונעת ממך להתקין Windows, פשוט היא לא יודעת לפתוח EXE.

בדוק אם הדיסק שברשותך הוא BOOTABLE , ושנה את סדר ה-BOOT ב-BIOS כך שה-CD יהיה ראשון.

אם יהיו לך בעיות תגיב כאן.

פורסם
  • מחבר

Linux לא מונעת ממך להתקין Windows, פשוט היא לא יודעת לפתוח EXE.

בדוק אם הדיסק שברשותך הוא BOOTABLE , ושנה את סדר ה-BOOT ב-BIOS כך שה-CD יהיה ראשון.

אם יהיו לך בעיות תגיב כאן.

בדקתי הדיסק הוא בסדר גמור והתקנתי ממנו כבר במחשב נייח.

הגדרתי שהבוט יהיה מדיסק וכמובן בעדיפות ראשונה - אך כלום כאילו המחשב לא מזהה דיסק.

יש לציין:

בדקתי עם עוד דיסק של WIN7 וזה גם לא עובד.

בדקתי עם דיסק של WINXP וזה כן עובד, ההתקנה עולה - אך אחרי שההתקנה מריצה את הדרייברים אני נתקע במסך כחול.

בדקתי עם עוד דיסק של WINXP - אותה תופעה של מסך כחול.

אם הייתי יכול להגיע לתפריט הפירמוט שיש בהתקנה של הXP זה היה טוב. אבל אני מקבל מסך כחול לפני שאני מספיק לעשות משהו.

פורסם

אני חושב שהתקנת XP נתקעת כי היא מתקשה לקרוא את מערכת הקבצים.

בנוגע לבעיה שלך,

זה מוזר שה-BOOT של WINDOWS 7 לא עובד, הייתי ממליץ לך לנסות אלטרנטיבות אחרות להתקנת המערכת,

כמו מ-USB או משהו כזה, תוכל גם להוריד BOOT MANAGER ל-USB ומשם לנסות לעשות BOOT ל-WINDOWS 7.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שהתקנת XP נתקעת כי היא מתקשה לקרוא את מערכת הקבצים.

בנוגע לבעיה שלך,

זה מוזר שה-BOOT של WINDOWS 7 לא עובד, הייתי ממליץ לך לנסות אלטרנטיבות אחרות להתקנת המערכת,

כמו מ-USB או משהו כזה, תוכל גם להוריד BOOT MANAGER ל-USB ומשם לנסות לעשות BOOT ל-WINDOWS 7.

אתה יודע מה אני אמור לעשות על מנת שיהיה בוט מהusb? הבנתי שצריך להוסיף איזשהו קובץ או לעשות תהליך מסויים.

כי האמת כמו שזה לא עושה בוט מהדיסק אני מניח שזה לא יעשה גם מהUSB אלא אם כן אני אשנה משהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים