עבור לתוכן

NBA2k12 על ה- PS3

Featured Replies

פורסם

מישהו משחק?

קיבלתי את המשחק , עוד לא ניסיתי.

מישהו יכול לתת חוות דעת אם הוא ניסה?

פורסם

אמנם משחק על PC ולא על PS3 אבל המשחקיות זהה עד כמה שידוע לי.

אני משחק בעיקר MY PLAYER ולדעתי עד עכשיו בגדול מאוד דומה לשל שנה שעברה אם כי הם שינו את המקשים וסוף סוף הוסיפו אפשרות להיכנס למצב POST ולא אוטומתית כמו שהיה נהוג עד עכשיו.

אבל השחקנים מרגישים כאילו הם על קרח ולא על מגרש כדורסל, זה היה ממש על הפנים ב2K10, שיפרו את זה ב 2K11 והשנה זה עדין מרגיש כאילו לא תמיד אתה בשליטה מלאה על השחקן, במיוחד בהגנה.

פורסם
  • מחבר

הבנתי ש- MY PLAYER דווקא עבר שידרוג רציני.

זה לא ככה?

פורסם

לא שמתי לב למשהו קיצוני, אבל לא הייתי מעודכן במה בדיוק השתנה השנה יכול להיות שפשוט לא שמתי לב עדין.

בכל אופן כמיטב המסורת של 2K, הבאג של הסוף עונה קיים (יש אפשרות שהעונה הבאה פשוט לא תתחיל), אז תעשה שמירה לפני שאתה מנסה להתחיל, למרות שיש מצב שהם כבר טיפלו בזה בפאץ' שיצא ל PS3 בלבד.

פורסם
  • מחבר

סבבה יבדק.

ד"א , כמה דקות רבע אתם משחקים?

פורסם

בmy player רבעים מלאים (12)

במשחקים רגילים בין 6 ל8

פורסם
  • מחבר

12 דקות? אז איך סיימת כבר עונה?

כמה זמן (שעות) לוקח לך לסיים עונה?

פורסם

לא סיימתי, אני עוקב אחרי התלונות בפורומים :'(

פורסם
  • מחבר

טוב התחלתי עונה , עשיתי איזה שני משחקים.

בנתיים אני לא ממש רואה שיפור משנה שעברה חוץ מהעובדה שאתה מתחיל ישר מהעונה ולא ממחנה אימונים וכו'.

דווקא זה היה נחמד היה מחנה אימונים , ככה אתה מעריך עוד יותר את הכניסה שלך ל- NBA שהיא בכלל לא ודאית.

כל השילוב הזה עם ה- NBDL היה נחמד מאוד.

פורסם

אהבתי שהם הכניסו כסף למשחק ואתה אשכרה יכול לעשות איתו משהו

פורסם
  • מחבר

אהבתי שהם הכניסו כסף למשחק ואתה אשכרה יכול לעשות איתו משהו

וואלה? מה אתה יכול לעשות איתו? איך מקבלים כסף?

פורסם

כשהתחלת עונה ראית שחתמת על חוזה? זה נותן לך משכורת שבועית. עם המשכורת הזאת אתה יכול לקנות אביזרים ולהגדיל יכולות מקסימליות של השחקן שלך. כמו כן אתה יכול לתרום או להזמין את הקבוצה לארוחה וכאלה מה שככל הנראה גם יתרום למדד הפופולאריות שלך.

אני מניח שבין עונות אתה תוכל לעבור לקבוצות לא רק על סמך רצון לאן לעבור אלא גם משכורת בסיס...

פורסם
  • מחבר

הבנתי , אז אתה יכול לקנות יכולות בנוסף ל- Skill Points.

מגניב.

תגיד , יש אנשים בארץ שמשחקים ב- PS3? יהיה נחמד לשחק ברשת.

פורסם

לא יודע, כמו שאמרתי אני בכלל מה-PC אבל ממה שראיתי השנה הם גם הורידו את הלובי (שוב..) אז אין לי מושג בכלל איך אפשר לשחק שם עם חברים שלך כי נראה לי זה רק quick match כזה עכשיו. אבל יכול להיות שאני טועה.. פשוט אף פעם לא הצלחתי לשחק שם באונליין.. הלאג נוראי.

פורסם
  • מחבר

ה- Right Analog Stick מעלה את ה- MENU ואז יש לך את כל האופציות.

ניסיתי למצוא שחקנים ברשת אבל הוא לא מצא כלום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים