עבור לתוכן

מבקש המלצה לספק כח לפנטים 3

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

מחפש ספק כח חדש לפנטיום 3 בסכום של עד 250 ש"ח, 350 וואט ומעלה עקב הוספה עתידית של מאוררים (אני לא חושב שה-300 וואט שלי יעמוד בזה)

פורסם

HEC300 יסחוב בלי בעיה, בערך 180 שקל

באיזור ה 250 יש אני חושב את ה 360W של TT.

פורסם
  • מחבר

קניתי היום ספק 400W של סאנשיין ...... גנרי תוצרת ישראל ב-117 ש"ח

מישהו מכיר ? נראה לי שזה יספיק רק אני מקווה שלא להתקל במישהו שיאמר לי שהם קצת מתפוצצים ;D

פורסם

מבקש המלצה ובסוף קונה בלי קשר לכלום - אז למה אתה מתייעץ איתנו?

400W ג'נרי... הוא בטח 250/300W. :-X

תחזיק לו אצבעות.

פורסם

הוא לא תוצרת ישראל אתה יכול להיות בטוח, שלחו לסין תמונה של מדבקה בעברית והם מדפיסים מדבקות.

ובאמת תחזיק לו אצבעות, לא שהוא לא חזק מספיק בשביל PIII, פשוט שספקים כאלו יכולים להשרף בלי שום סיבה הגיונית גם בלי עומס.

פורסם
  • מחבר

מבקש המלצה ובסוף קונה בלי קשר לכלום - אז למה אתה מתייעץ איתנו?

400W ג'נרי... הוא בטח 250/300W. :-X

תחזיק לו אצבעות.

שיט ...... התיעצתי האמת אבל לא רק אתכם ... :-\

אני עדיין לא נגעתי בו והוא כאן בשקית וחושב שאני יכול להחליף אותו בHEC 300W תמורת עוד כמה שקלונים...

*עריכה* ... יש לי כרגע ספק גנרי שקיבלתי עם המחשב (לפני 3 שנים) 300W כביכול, עכשיו אצלי הוא עובד כמו נינג'ה אבל 300 וואט גנרי וסוחב כבר 3 שנים אמרתי שהגיע הזמן להחליף. לבן דוד שלי בדיוק אותו ספק התפוצץ לפני חודש אבל בגלל עומס יתר של כ. מסך זללן ועוד שלל חומרה היקפית ואני חשבתי ש400W גנרי יספיקו (יש טבלא מפורטת עם כל הנתונים של אמפרים והכל אם מישהו מבין בזה) ובמחיר כזה חשבתי שזה יספיק מה שגרם לי להשתכנע ולקחת את הספק זה שPCH שמהם קניתי מפרסמים באתר שלהם רק את הספקים הגנרים ומשווקים אותם גם עם מחשבי פנטיום 4 חדשים שברור שזוללים יותר חשמל :'(.

אז להחליף ל-HEC ?

פורסם

בטח ובטח שעדיף.

אין פה שיקול בכלל, אם אתה יכול להחליף ל-HEC300 תעשה את זה, ויפה שעה אחת קודם.

;)

פורסם
  • מחבר

אחלה ותודה כי התייעצתי ונאמר לי שזה בסדר הגנרי ..... מוזר שאתם אומרים שזה שקול ל250W אבל לא נורא מקסימום יורידו לי 5% מערך המוצר שזה 6 שקלים אז נעמוד בנזק ;)

אני רק מקווה שיש להם האמת שהציעו לי לקחת את הHEC אבל לא היה לי כסף :-X.

שוב תודה.

פורסם

יש לי דווקא Sunshine אחד.. (לא זוכר אם 400W או 500W..), הוא נראה לי יחסית סביר..

נראה לי שזה אותו ספק שמגיע עם מארזי סימבדה..

HEC כנראה יהיה עדיף בכל מקרה..

פורסם
  • מחבר

טוב החליפו לי בלי בעיות אני חושב ש300W יהיו סבירים אחרי הכל אני לא משנה מפרט אני מחליף מאוררים ואולי מוסיף עוד אחד ....

תודה שיעצתם לי.

בינתיים ההבדל שאני רואה זה שה-HEC פשוט פי 3 כבד יותר והסנשיין אגב לפי מה שהבנתי זה גנרי מאוד נפוץ, אבל אם נאמר שהוא צ'קמוק אז לא נתווכח .....

אגב החלפתי ל HEC300 AR-T שהוא קצת יותר טוב מה-ER ...

פורסם

כן, יש לו PFC.

ה HEC הרבה יותר אמין מהסאנשיין ואני בטוח שבמדידה תחת עומס הוא גם חזק יותר ממנו למרות שהוא לכאורה רק 300 וואט, פשוט ספקים ג'נריים לא באמת מספקים את מה שרשום עליהם.

המשקל מעיד על שימוש בסלילים גדולים יותר שנחוצים בשביל לספק זרמים גבוהים תוך שמירה על בלאי נמוך, וגם הסינקים שכל המייצבים מחוברים אליהם הרבה יותר גדולים.

פורסם
  • מחבר

אודה לך אם תפרש לי ולכל קוראינו מה אומר המושג PFC :-*

ועוד שאלת התעניינות ...... בתוך הספק ישנו חומר (סביב הנגדים אני חושב) שנראה כמו מסטיק שהתייבש בצבא לבן ....

זה חומר בידוד כלשהוא ? כי הגימור שלו דיי ג'יפה זה ממש מרוח על הנגדים והלוח האלקטרוני.

פורסם

PFC=Power Factor Callibration

זה החוט הלבן שמתחבר לאחד החיבורים הכתומים של ה 3.3V, הספק מודד כמה מתח בדיוק מגיע ללוח וככה מפצה על האיבודים בחוטים וסטיות שונות.

שמים בספקים לפעמים דבק חם בכל מני מקומות להחזיק דברים במקום, כנראה זה מה שאתה רואה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים