פורסם 2011 באוקטובר 2014 שנים הוא טוען שאני שולח ליותר מידי אנשים בקשות כאלה והוא חוסם אותי מלשלוח עוד ,זה נמשך כבר שבוע.
פורסם 2011 באוקטובר 2014 שנים אין איך "להיפטר" מזה. תפסיק להיות ספאמר ולהציף בקשות חברות לאנשים שאתה לא באמת מכיר.פייסבוק מזהים שאתה שולח הרבה בקשות חברות במהירות גבוהה, ושהאנשים האלה לא מאשרים אותך. הם מקטלגים את זה כהתנהגות של ספאמר, ולכן חוסמים אותך - בינתיים באופן זמני, ואם תמשיך אז גם עלולים לחסום אותך לצמיתות.
פורסם 2011 באוקטובר 2114 שנים שרותי ה abuse שלהם לעיתים עובדים טוב מדי.בכל מקרה, מה הקשר פה לתוכנה? מועבר לכללי.
פורסם 2011 באוקטובר 2114 שנים אין איך "להיפטר" מזה. תפסיק להיות ספאמר ולהציף בקשות חברות לאנשים שאתה לא באמת מכיר. פייסבוק מזהים שאתה שולח הרבה בקשות חברות במהירות גבוהה, ושהאנשים האלה לא מאשרים אותך. הם מקטלגים את זה כהתנהגות של ספאמר, ולכן חוסמים אותך - בינתיים באופן זמני, ואם תמשיך אז גם עלולים לחסום אותך לצמיתות. לא הבנתי אף פעם את הגישה הזו של לא לשלוח בקשות לאנשים שאתה לא מכיר. ולמה? א' מספר החברים הממוצע שיש לבנאדם שם זה סביבות 400-500. מאה אחוז שלפחות חצי מהם (אם לא יותר) אותו אדם לא מכיר. ב' מרק צוקי בכבודו ובעצמו אמר שהוא הקים את פייסבוק כדי להכיר בנות. בשבילו זה היה טוב, אבל בשביל שאר הגולשים זה אסור? סכ"ה אנשים שאתה מכיר, אתה מכיר. אתה מתקשר איתם במייל במסנג'ר או בכלל בחיים האמיתיים. בשביל זה לא צריך פייסבוק בכלל.
פורסם 2011 באוקטובר 2114 שנים זה נועד בעיקר (לדעתי) למנוע מקרים של חברות שמבקשות חברות מאלפי אנשים ואז דוחפות להם את המוצרים שלהם.
פורסם 2011 באוקטובר 2114 שנים NoamS, המושג abuse מוכר לך? אם כן למה כתבת את מה שכתבת?מה שאתה מתאר זאת הטרדה מוגברת ולא איך להכיר בחורות. חוץ מזה, הרשת הזאת הייתה מפוצצת בספאם לפני כמה חודשים והם ממש שיפרו את המצב.
פורסם 2011 באוקטובר 2114 שנים מחבר אז אני כן ניסיתי להתחיל עם בחורות ולא לפרסם מוצר ועדיין חסמו אותי מלשלוח הודעות שלאנשים שהם לא חברים שלי(על פי שאני מכיר אותם) ולשלוח להם בקשת חברות,למרות שהם חברים של חברים שלי.אני חסום כבר שבועיים,מקווה שזה יעבור בקרוב.
פורסם 2011 באוקטובר 2114 שנים ככה לא מתחילים עם בנות. הכי קל זה לצאת עם חבר\ידידה חדשים ולהכיר את הבנות שבחבר'ה. אם יש קליק אז אפילו הבנות כבר יתחילו להזיז דברים.
פורסם 2011 באוקטובר 2114 שנים מחבר כולה שאלתי מתי להערכתם החסימה הזאת תיפסק,וכל אחד ניהיה לי פה סופר נני.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.