עבור לתוכן

facebook חוסם אותי מלשלוח לאנשים בקשה לחברות,יש למישהו מושג איך אני נפתר מזה?

Featured Replies

פורסם

הוא טוען שאני שולח ליותר מידי אנשים בקשות כאלה והוא חוסם אותי מלשלוח עוד ,זה נמשך כבר שבוע.

פורסם

אין איך "להיפטר" מזה. תפסיק להיות ספאמר ולהציף בקשות חברות לאנשים שאתה לא באמת מכיר.

פייסבוק מזהים שאתה שולח הרבה בקשות חברות במהירות גבוהה, ושהאנשים האלה לא מאשרים אותך. הם מקטלגים את זה כהתנהגות של ספאמר, ולכן חוסמים אותך - בינתיים באופן זמני, ואם תמשיך אז גם עלולים לחסום אותך לצמיתות.

פורסם

תשלח לאנשים שאתה חושב שיאשרו אותך.

ותפסיק לשלוח בקשות לתקופה.

פורסם
  • מחבר

את זה הבנתי,אבל מה לגבי עכשיו? איך אני יכול לפתור את הבעיה ?

פורסם

שרותי ה abuse שלהם לעיתים עובדים טוב מדי.

בכל מקרה, מה הקשר פה לתוכנה? מועבר לכללי.

פורסם

אין איך "להיפטר" מזה. תפסיק להיות ספאמר ולהציף בקשות חברות לאנשים שאתה לא באמת מכיר.

פייסבוק מזהים שאתה שולח הרבה בקשות חברות במהירות גבוהה, ושהאנשים האלה לא מאשרים אותך. הם מקטלגים את זה כהתנהגות של ספאמר, ולכן חוסמים אותך - בינתיים באופן זמני, ואם תמשיך אז גם עלולים לחסום אותך לצמיתות.

לא הבנתי אף פעם את הגישה הזו של לא לשלוח בקשות לאנשים שאתה לא מכיר.

ולמה?

א' מספר החברים הממוצע שיש לבנאדם שם זה סביבות 400-500. מאה אחוז שלפחות חצי מהם (אם לא יותר) אותו אדם לא מכיר.

ב' מרק צוקי בכבודו ובעצמו אמר שהוא הקים את פייסבוק כדי להכיר בנות. בשבילו זה היה טוב, אבל בשביל שאר הגולשים זה אסור? :kopfpatsch:

סכ"ה אנשים שאתה מכיר, אתה מכיר. אתה מתקשר איתם במייל במסנג'ר או בכלל בחיים האמיתיים. בשביל זה לא צריך פייסבוק בכלל.

פורסם

זה נועד בעיקר (לדעתי) למנוע מקרים של חברות שמבקשות חברות מאלפי אנשים ואז דוחפות להם את המוצרים שלהם.

פורסם

NoamS, המושג abuse מוכר לך? אם כן למה כתבת את מה שכתבת?

מה שאתה מתאר זאת הטרדה מוגברת ולא איך להכיר בחורות. חוץ מזה, הרשת הזאת הייתה מפוצצת בספאם לפני כמה חודשים והם ממש שיפרו את המצב.

פורסם
  • מחבר

אז אני כן ניסיתי להתחיל עם בחורות ולא לפרסם מוצר ועדיין חסמו אותי מלשלוח הודעות שלאנשים שהם לא חברים שלי(על פי שאני מכיר אותם) ולשלוח להם בקשת חברות,למרות שהם חברים של חברים שלי.

אני חסום כבר שבועיים,מקווה שזה יעבור בקרוב.

פורסם

אז אתה כנראה מתחיל איתן קצת יותר מדי. ובקצב גבוה מדי.

הם לא חוסמים סתם.

פורסם

ככה לא מתחילים עם בנות. הכי קל זה לצאת עם חבר\ידידה חדשים ולהכיר את הבנות שבחבר'ה. אם יש קליק אז אפילו הבנות כבר יתחילו להזיז דברים.

פורסם
  • מחבר

כולה שאלתי מתי להערכתם החסימה הזאת תיפסק,וכל אחד ניהיה לי פה סופר נני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים