פורסם 2011 באוקטובר 2014 שנים חברים יקרים יש לי מחשב חדש מעבד I5לצורך לימודים התבקשתי לרכוש כרטיס מסך חזק ומתקדם רכשתי לפני שלושה ימים כרטיס כזה באחת מהחנויות באיזור להפתעתי הרבה המחשב שלי נכנס לשינה ולא להשהיה כלומר אחרי זמן מסויים המסך הופך להיות שחור המחשב נשאר דלוק אך בהזזת העכבר או הקשה על המקלדת המחשב אינו חוזר לעבודה יש להדליק אותו מחדש ורק אז הוא מעלה לי את הווינדוס מה עושים
פורסם 2011 באוקטובר 2114 שנים שלום,כמה שאלות נוספות:1. איזה ספק כח יש לך?2. אם אני הבנתי נכון, כש אתה מנסה להכניס אותו להשהיה הוא נכנס לשינה? או רק מסך הופך להיות שחור?קיריל
פורסם 2011 באוקטובר 2114 שנים תבדוק את ההגדרות בלוח הבקרה הנוגעות לחסכון בחשמל. יכול להיות שאיכשהו ההגדרות שונו ועתה המחשב נכנס לSLEEP/HIBERNATE במקום פשוט לכבות את המסך, או שהה"הרדמות" האוטומאטית פשוט מתרחשת בשלב כלשהו אחרי כיבוי המסך כי מדובר בשני טיימרים שניתן לכוון בנפרד.
פורסם 2011 באוקטובר 2114 שנים מחבר שימו לב אני יעשה קצת סדר בבלגאן יש לי מחשב חדשהחלטתי להכניס כרטיס מסך חדש והכל הפך לסיוט המחשב שלי עושה שטויות במילים פשוטות פעם אחת המסך הופך להיות שחור נכנס למצב של כיבוי צג ומסרב לקום משנתו צריכים ממש להדליק מחדשבפעם השניה ששיחקתי עם ההגדרות של המחשב המחשב פשוט לא מכבה את המאווררים לא מכבה את האור במארז מכבה רק את הצג ואינו נכנס למצב השהייה בעבר הוא היה מכבה את האור ואת המאווררים בצורה טובהמאז שהכנסתי את הכרטיס מסך התחילו הצרות יש לי ספק 550W huntkey
פורסם 2011 באוקטובר 2114 שנים המחשב פשוט לא מכבה את המאווררים לא מכבה את האור במארז מכבה רק את הצג 1. לכבות אותו אתה מצליך? פעם אחת המסך הופך להיות שחור נכנס למצב של כיבוי צג 2. זה קורה תוך כדי עבודה ?3. ניסיתה לעבוד בלי כרטיס מסך חדש?קיריל
פורסם 2011 באוקטובר 2214 שנים אם בדקת וניקית את הזכרונות, זה נראה כמו ספק כוח שלא מצליח לסחוב את כרטיס מסך החדש או הכרטיס עצמו
פורסם 2011 באוקטובר 2214 שנים מחבר הכל התחיל לאחר שהכנסתי את הכרטיס מסך עד הרגע שהמחשב לא היה במעבדה הכל היה טובעכשיו הוצאתי את הכרטיס מסך החדש במעבדה וניסנו לראות אם הוא חוזר לעצמו אבל גם אז הוא לא חזר לעצמו קיימת בעיה או בזיכרון או בלוח אם או בספקאני אל יודע מה לעשות המחשב שלי לא יושן אף פעם לא מכבה מאווררים לא מכבה את האורות
פורסם 2011 באוקטובר 2214 שנים לעצמו קיימת בעיה או בזיכרון או בלוח אם או בספקלדעתי זה לא קשור לזיכרון, כדאי לנסות לבדוק את המחשב עם ספק אחר, ואז אפשר להחלות איפה הבעיה.בנוסף אני ממליץ לבדוק שהבעיה לא במערכת הפעלה על ידי הפעלה מLIVE CD או התקנה מחדש.קיריל
פורסם 2011 באוקטובר 2314 שנים תריץ הפקודה בחלון של "דוס"powercfg /energyואת הקובץ שנוצר energy-report.html תסים בפורום.תריץ מ"דוס" powercfg /requestsומה זה אומר לך ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.