עבור לתוכן

מעבדי AMD החדשים

Featured Replies

פורסם

היום ראיתי כתבה ש- AMD מוציאים לשוק את הגרסה החדשה של המעבדים של 28 ננו (ואני לא יודע אם זה CPU או GPU)

השאלה האם ישנו שיפור משמעותי בביצועים במעבדים? והאם יהיה הבדל במחיר?

והשאלה היותר חשובה הם הודיעו שהמוצר יצא ב 6.12 , אז מתי "באמת" יגיע לחנויות ומתי אחרי זה בישראל?

אני שואל את השאלות האלה כי אני מת לקנות מחשב למשחקים אבל האם כדאי לחכות עוד חודש וחצי - או שזה בעצם חצי שנה או יותר?

תודה

פורסם

מדובר על מעבדים גרפיים, ועד כמה שאני יודע זאת חצי שמועה.

לגבי המחשב, ההמלצה היא כמו תמיד. אם אתה זקוק למחשב קנה את המערכת המשתלמת ביותר בנקודת הזמן שבה אתה קונה.

אם אתה לא זקוק למערכת (כלומר יכול עדיין להסתפק במערכת הקיימת שלך והרצון להחליף אותה הוא יותר "פסיכולוגי"), אז תמשיך איתה עד שהיא כבר ממש לא תענה על הצרכים שלך (כולל ביצוע OC, שדרוג כרטיס גרפי אם צריך וכו') ורק אז תחליף אותה.

בנקודת הזמן הנוכחית ואם קניית מערכת חדשה אינה קריטית, הייתי ממליץ לך להמתין מעט עד להתייצבות היצע ומחירי פלטפורמת FX של AMD כדי שתוכל לקנות את הפלטפורמה המשתלמת ביותר בהתאם לצרכים ולתקציב שלך.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה,

המערכת שקיימת אצלי עכשיו כבר אינה מריצה משחקים מחצי שנה ולכן אני רוצה לשדרג כמה שיותר מהר. אך אם AMD מכריזים על משהו חדש (ואני לא מאו=מין שזה נותן ייתרון משמעותי בביצועים) בעוד חודש וחצי אז אמרתי חיכיתי חצי שנה אז אני אחכה עוד קצת.

השאלה החשובה היא זאת: כמה זמן אחרי ההכרזה בדצמבר באמת יתחילו להשיק את זה - חודש אחרי ההכרזה חודשיים? כמה זמן?

אם זה יהיה יותר מחודשיים אז אני קונה.

תודה

פורסם

לא יודע, תשאל בפורום כרטיסי מסך העברתי את הדיון לפורום כרטיסי מסך כדי שתוכל לברר אם זאת בכלל הכרזה או רק שמועה ואם הם צפויים להציע משהו ששווה אולי לחכות עבורו. רק תשנה בבקשה את הכותרת כדי שתייצג את השאלה שלך.

מרגע ההשקה הדברים מגיעים די מהר לכל העולם (הפרש של שבוע-שבועיים לכל המאוחר), אבל המחירים תמיד גבוהים ולא מייצגים ואז מומלץ לחכות עוד קצת עד שהם יתייצבו.

אם אתה צריך מערכת חדשה, אז ההמלצה היא כמו תמיד, קנה את המשתלמת ביותר לצרכים שלך בנקודת הזמן הנוכחית. להמתין ולחכות יכניס אותך למעגל אינסופי כי תמיד יש משהו אחד באופק. במקרה הזה אכן כדאי לברר מה אמורים להציע המעבדים הגרפיים החדשים האלה, אם בכלל יש מידע עליהם, אבל אם לא מדובר במשהו וודאי, כדאי פשוט לקנות מערכת וזהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים