עבור לתוכן

בעיה באינטרנט האלחוטי בנתב TL-WR1043ND, מתנתק כל כמה שעות, צריך עזרה

Featured Replies

פורסם

היי,

אז אחרי שקראתי כל כך הרבה המלצות על הראוטר הזה של TP-LINK... החלטתי לקנות אותו.. ואכן הוא שווה את ההמלצות.

חיברתי וקינפגתי אותו כמו שצריך עם הקושחה המקורית שלו, L2TP, MAC Access control, WPA2...

הבעיה היחידה היא שאחת לכמה שעות, לא ניתן להתחבר אל הרשת האלחוטית:

במחשב שמנסה להתחבר באופן אלחוטי הוא רושם ״גישה מוגבלת״ עם סימן קריאה צהוב... ופשוט אין חיבור לאינטרנט

באייפון שלי הוא מבקש להכניס את מבטח האבטחה ולמרות שאני מכניס את המפתח הנכון הוא רושם ״לא ניתן להתחבר״.

כתובות הMAC מוזנות בנתב כמו שצריך... וכך גם מפתח האבטחה.

עלה בדעתי שאולי אחת ההגדרות שגויה... אבל לא מצאתי כלום כשעברתי על ההגדרות...

אני אודה לכם מעומק הלב אם תוכלו לעזור... תודה רבה! :xyxthumbs:

פורסם

מכיר את הבעיה, שנה ערוץ תקשורת ל 1, 6 או 11, אל תשאיר אותו על אוטומט.

פורסם

הראוטר מעודכן על קושחה עדכנית מהאתר ?

פורסם
  • מחבר

כן... הקושחה הכי עדכנית...

מה זאת אומרת לגבי הערוץ? הבנתי שאם הוא באוטומט, הוא מחפש את הערוץ הכי נקי... זה לא יפגע באיכות הרשת אם אני אגדיר אותה על ערוץ קבוע?

העניין מוכר על ידי TPLINK?

פורסם

תנסה לקבע את הערוצים כמו שהמליצו לך

בנוסף תנסה לשנות לראוטר מיקום אפילו במעט וקצת גבוה יותר

פורסם
  • מחבר

הגדרתי את הערוץ על 11... מקווה שזה יעזור...

בכל זאת, מה הגורם לבעיה? זה קורה רק בנתב הזה ספציפית או יכול לקרות בכל נתב?

פורסם

מניתוח קל של ההמלצה שנתנו לך, זה נראה כאילו כשהערוץ הוא אוטומט, הנתב עלול לשנות את הערוץ מדי פעם - ואתה עלול לאבד אותו לזמן מה.

כדי לבחור את הערוץ שהכי כדאי לך, כדאי לך להוריד תוכנה כמו inSSider, ולבדוק מה הערות הכי "נקי" בסביבה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אנסה, תודה!

פורסם

מניתוח קל של ההמלצה שנתנו לך, זה נראה כאילו כשהערוץ הוא אוטומט, הנתב עלול לשנות את הערוץ מדי פעם - ואתה עלול לאבד אותו לזמן מה.

כדי לבחור את הערוץ שהכי כדאי לך, כדאי לך להוריד תוכנה כמו inSSider, ולבדוק מה הערות הכי "נקי" בסביבה.

הזכרת לי את התוכנה הזו

בדקתי אצלי עם inSSider 2

ערוץ 1 של 2.4 הוא הכי נקי יחסית כל השכנים מתחילים מערוץ 6 ומעלה

אבל ההפתעה הכי נעימה זה תדר 5.0 (כל כרטיסי הרשת שלי תומכים ב-5.0) נקי לחלוטין !!

פורסם

תדר 5.0GHz, יהיה כמעט תמיד נקי - מדובר בתקן A (שאושר בארץ בערך שנתיים אחרי כל השאר - וככל הנראה לכן הוא לא מופיע במדריך המצוין של netcheif).

בכל מקרה, עד כמה שאני זוכר הוא קצת יותר רגיש להפרעות, קצת יותר איטי, ועוד כל מיני דפקטים קטנים- שכדאי שתקח בחשבון.

פורסם

יש לי ראוטר נוסף על ה-TP LINK 1043

לינקסיס E2000

הוא יודע לעבוד רק 2.4 או 5.0

מה שחשבתי זה לשרשר אותו אחרי ה-1043 ולתת ל-1043 לטפל בתקשורת 2.4 וה-E2000 יתן 5.0

בימים הקרובים מתחיל בפרוייקט.

פורסם
  • מחבר

נראה שהבעיה התחלפה... עכשיו אחת לכמה שעות רשום במחשב האלחוטי ״אין חיבורים זמינים״ עם סימן של נקודה / פיצוץ צהוב כזה על הקווים שמראים את הקליטה של הרשת...

מישהו יכול לתת הסבר יותר מעמיק לבעיה? מה גורם לזה? ואיך אפשר להתמודד עם זה?

שוב תודה! :xyxthumbs:

פורסם

לדעתי בעיות של קליטה

פורסם
  • מחבר

יש קליטה מלאה... 4-5 פסים של קליטה תמיד... עוצמת אות ״מצוין״... אני בספק שזו בעית קליטה

פורסם

כנס בממשק של הנתב ל-DHCP Settings ותאריך את זמן ה-Lease לכל כתובת IP שהנתב מחלק ל-1440 דקות (ה-default הוא 120 דקות).

כדי להימנע מניתוקים לגמרי (חוץ מתקלות) - הכי טוב להגדיר את כתובות ה-MAC של כל ההתקנים הקבועים שמתחברים לנתב ב-address revervation (תחת DHCP), כך שלכל מתאם רשת תהיה כתובת IP פנימית קבועה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים